Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marina.25
    15. Siječanj 2025. 08:20

Zamia

Marina.25

Jutro ✨️ kakvi su vaši simptomi bili na početku i sad? Mene malo brine što me jedan dan grudi bole drugi dan manje i tako od početka 🙄
    Hej Marina, kako sam citala po forumu i sve mislim da je to skroooz normalno, malo bude pa popusti kako koji dan.. jesi ti vec zvala gin za pregled? Ja kontam da cu iduci pon se naruciti…
    Ono sto sam ja primjetila kod sebe sad jucer prekjucer nisam skroz sigurna je jako žut urin ono fluorescentno zut 🤷🏽‍♀️ , malo me to začudilo…

Nisam, ovih dana cu zvati da se zakazem. I kod mene je tako bilo mozda 2 dana i sad kako idem 20 puta na toalet nema više ni boju Jedino ovi simptomi me plase, mada imam vec neku jutarnju mucninu/gadljivost ne znam ni kako bi opisala...

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• yellowandwhite
    15. Siječanj 2025. 08:44

Pozdrav drage buduce mame. Nakon dva missed ab opet smo ugledali plusic. Drzimo se nekako, nije uopce svejedeno.. sve sto smo pronasli nakon spontanih je mutacija PAI-1 4g/4g homozigot.. od pozitivnog testa sam na duphastonima 3x1, i andolu 50... i cekamo prvi pregled😊.. danas smo 4+6 🥰.. 

Zamia
    15. Siječanj 2025. 09:16

Marina.25

Zamia

Marina.25

Jutro ✨️ kakvi su vaši simptomi bili na početku i sad? Mene malo brine što me jedan dan grudi bole drugi dan manje i tako od početka 🙄
    Hej Marina, kako sam citala po forumu i sve mislim da je to skroooz normalno, malo bude pa popusti kako koji dan.. jesi ti vec zvala gin za pregled? Ja kontam da cu iduci pon se naruciti…
    Ono sto sam ja primjetila kod sebe sad jucer prekjucer nisam skroz sigurna je jako žut urin ono fluorescentno zut 🤷🏽‍♀️ , malo me to začudilo…

Nisam, ovih dana cu zvati da se zakazem. I kod mene je tako bilo mozda 2 dana i sad kako idem 20 puta na toalet nema više ni boju Jedino ovi simptomi me plase, mada imam vec neku jutarnju mucninu/gadljivost ne znam ni kako bi opisala…

Meni sad vec mucnine ozbiljne počinju cudno mi je tako rano 

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

Maza2010
    15. Siječanj 2025. 09:22

Pozdrav drage mame,
    Da se i ja uključim, danas mi je 5+6. Pregled imam 27.1.
    Simptomi, ne baš neki izraženi, malo peckanje u bradavicama i napuhnutost za sad. Ali i prva trudnoća mi je tako prošla tako da se nadam da će i ova 😂

🙋🏻‍♀️ 33g 🙋🏻‍♂️ 41g 👧🏼 3g

Zamia
    15. Siječanj 2025. 10:07

Cestitke svim novim curkama, zelim mirnu i dosadnu trudnocu 🙏🏻❤️

+ 10.1.2025

Marina.25
    15. Siječanj 2025. 10:31

Zamia

Zamia jesi ti radila betu?

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    IR ➕️

Zamia
    15. Siječanj 2025. 10:45

Marina.25

Zamia

Ma nisam jos nekako se predomisljam… crte na testu su mi bas jake, ovo je od jucer: https://ibb.co/xj0D7RX , i ovo je od danas:https://ibb.co/qpxt9VP … nekako se bojim da mi Beta ne upropasti mirnoću da ce ovaj put sve biti dobro, a opet s druge strane znala bi na cemu sam da je izvadim … ako i budem vadila to ce bit iduci tjedan.. meni je kao tek sutra dan ne dolaska M. Nadam se da je to to pa cu ja u pon zvati gin da se narucim i za prvi pregled.  Kako ces ti? Znam da si spominjala da ces vjv od strane gin morati vaditi betu zbog inekcija… uopce ne znam kolike bi nam vrijednosti sada trebale biti s obzirom na te jake testove 🤷🏽‍♀️

+ 10.1.2025

• amiiinna
    15. Siječanj 2025. 11:59

Cestitam curee,zelim vam lijepu trudnocu.
    Mene grudi bole,stalo se pipam 😅 samo zavisi koje je doba dana nekad  malo vise nekad malo manje,stalno mokrim al i pijem dosta tekucine 🤣
    Ja imam kao neku zgaravicu ujutro al to mi sebznalo ponekad i prije desit,sad ne znam od cega ne,jedino sam primjetila kad popijem kafu poslije posla da mi bas bude muka.Simpromi su mi i ima i nema,a strah svaki dan sve veci da li je sve uredu.Samo da prodje jos ovih 7 dana da kaze da je sve okej 🥺🥺
    Ja jedino imam dosta bjelkastog iscjedka,ne znam dal je normalno,al nekad se bas prepadnem da je krv.I nocu se budim cesti,sad jesu to neki simptomi il nisu ne znam 🤣🤣🤣🤣 Ja sam po aplikaciji danas 7 tj,al mislim da je zaprabo negdje 6+3

Marina.25
    15. Siječanj 2025. 11:59

Zamia

Marina.25

Zamia

Ma nisam jos nekako se predomisljam… crte na testu su mi bas jake, ovo je od jucer:https://ibb.co/xj0D7RX, i ovo je od danas:https://ibb.co/qpxt9VP… nekako se bojim da mi Beta ne upropasti mirnoću da ce ovaj put sve biti dobro, a opet s druge strane znala bi na cemu sam da je izvadim … ako i budem vadila to ce bit iduci tjedan.. meni je kao tek sutra dan ne dolaska M. Nadam se da je to to pa cu ja u pon zvati gin da se narucim i za prvi pregled. Kako ces ti? Znam da si spominjala da ces vjv od strane gin morati vaditi betu zbog inekcija… uopce ne znam kolike bi nam vrijednosti sada trebale biti s obzirom na te jake testove 🤷🏽‍♀️

Vjerovatno ce me primiti iduci tjedan, a ja nisam vise radila testove mozda cu uzeti clear blue digitalni ali nisam ga nikad radila, kontam da nije rano.
    Tvoje su bas dobro tamne, moja je bila dosta svjetlija

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    IR ➕️

Zamia
    15. Siječanj 2025. 12:28

Marina.25

Zamia

Marina.25

Zamia

Ma nisam jos nekako se predomisljam… crte na testu su mi bas jake, ovo je od jucer:https://ibb.co/xj0D7RX, i ovo je od danas:https://ibb.co/qpxt9VP… nekako se bojim da mi Beta ne upropasti mirnoću da ce ovaj put sve biti dobro, a opet s druge strane znala bi na cemu sam da je izvadim … ako i budem vadila to ce bit iduci tjedan.. meni je kao tek sutra dan ne dolaska M. Nadam se da je to to pa cu ja u pon zvati gin da se narucim i za prvi pregled. Kako ces ti? Znam da si spominjala da ces vjv od strane gin morati vaditi betu zbog inekcija… uopce ne znam kolike bi nam vrijednosti sada trebale biti s obzirom na te jake testove 🤷🏽‍♀️

Vjerovatno ce me primiti iduci tjedan, a ja nisam vise radila testove mozda cu uzeti clear blue digitalni ali nisam ga nikad radila, kontam da nije rano.
    Tvoje su bas dobro tamne, moja je bila dosta svjetlija

Ma to ti se cini zato što si se testirala samo na si gravignost mini, na njemu je meni iste jačine kao i tvoja, a na drugim testovima su mi svi tamniji, ovaj od jucer je gravignost ali kao taj štapić bas i lijepo je pokazao crtu. Daa digitalac ce ti sigurno pokazati sada… on i prije izostanka pokaze, Al mozda sacekaj koji dan pa da vidis oce pokazat 2-3 , ja kuzim isto tamo kasnije napraviti digitalni. 

+ 10.1.2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.