Cestitke svima na super pregledima! 🤗
Joj i mene krenu prat tako neke losije misli, pa se brzinski prebacim u pozitivni mood…meni je najgore sto moram cekat jos 2 tjedna do pregledaaaaaa 😂
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Mene je sinoc bolio trbuh na lijevoj strani i kao peckalo, pa imam neki cudan i ne bas dobar osjecaj. Sve se nadam da sam si to samo zabrijala u glavi… Da ne skačem bezveze na svaku 'bol' ili promjenu i da je to sve normalno. 🫡
Marija sve je ok i mene je tako i jučer sam bila kod ginekologa i sve je ok ne brini se 💪kako si danas ☺️
Hej neka sam si cudna, nemam pojma 🤣 i onako kao grcici, kao kad trebam dobit. A sve je to normalno, ali ne znam bas se osjecam onako zbunjeno.😬
I ja sam si čudna i jedva čekam drugo tromjesečje em bolovi,umor strah od pregleda samo neko isčekivanje stvarno mučnine 😅 nadam se samo da bude sve ok , nemam snage ni oko bebe ko prije 😓 uglavnom ovaj period nije lak i kraj trudnoće isto a sredina je bila meni predivna nadam se da će tako biti i sada 🤞 ti imaš pregled isto brzo to je sad između 11 i 12 tjedna 🍀
Ma bas me danas neki kao strah obuzeo nez, da opet ne ispadne isto. Ne razmisljam inace o tome i vodim se time da je sve okej, al kazem danas je sve nesto cudno. Ovako mi je okej, gdje koja bol u trbuhu odnosno kao neko micanje, vjv se to sve siri i nema vjv mjesta panici. I ovako dana san kao imala trbuh, vjv sam bila napuhnuta ili nesto dns kao da ga nemam, pa sam ko dijete neko 🤨 jedva cekam pregled, jos malo, znm da nitko nist ne garantira ali msm da ce barem malo bit lakse dok prodje ta prva tri mj. Do sad je nekako najkritičnije.
Vjerujem ti i mene tako obuzme kada se sjetim šta sve treba proći ali možemo mi to i ja si to mantram u glavi da je sve ok 🍀🤞🤰 i da će biti dobro i ja znam da nitko ne garantira ali harem ovo što se može provjeriti to ćemo provjeriti a drugo nadat se da je sve ok što najvjerojatnije je je ovo prvo tromjesečje je stvarno nekako najneizvjesnije ali opet dobro će to sve bit 🤞😊
Jutric svim mamicama,evo i ja se pridruzujem vama...Maloprije odraden test CB digatalni 1-2 sedmice🥰🥰🥰🥰🥰(M 03.02.2024)
Prije par mjeseci smo pratili sve dane i imali akcije ali nazalost nista nije bilo,u zadnja 2 mjeseca sam bila bolesna i ovaj mjesec smo imali odnos 17.02.(dan pred ovulaciju) i doslovno poslje odnosa cc 10 min me toliko zigalo i bolilo sa desne strane da nisam mogla ni sjesti,leci stati i tako me drzalo mozda 5 min.
I na sve to na dan ovulacije sam imala trovanje stomaka(jeli u pizzeriji).Tako da smo ionako bili sigurni da nece biti nista(kad smo bas bas pratili dane nije bilo uspijeha) kad ono pozitivan test jer sam imala neki osjecaj da sam trudna.🫣🫣🧐😵💫😵
U ponedeljak sam primila 4 anestezije za popravak zuba,i sad 01.03. Bi trebala odraditi jos 2 zuba.
Da li je koja od vas primala anesteziju tako rano,mda danas obavezno zovem doktora za konsultacije i pravljenje termina za pregled.
U prvoj trudnoci sam imala hematom i nazalost u 5 mjesecu trudnoce izgubila bebu,poslje toga druga trudnoca isto iz 1 odnosa(dok smo se odlucili taj mjesec ostala sam trudna).
Nadam se da nece utjecati amestezija na razvoj ploda...
2018-Prva trudnoca u 15 tjednu izgubljena beba zbog hematoma
2020-Druga trudnoca izgurana do kraja sa komplikacijama,ali mali misko je tu😊
04.2024. Nazalost Blight ovum u 8/9 tjedan
17.06.2024 zadnja menstruacija i plusic je tu 😊
ANESTEZIJA*
2018-Prva trudnoca u 15 tjednu izgubljena beba zbog hematoma
2020-Druga trudnoca izgurana do kraja sa komplikacijama,ali mali misko je tu😊
04.2024. Nazalost Blight ovum u 8/9 tjedan
17.06.2024 zadnja menstruacija i plusic je tu 😊
Vjerujem da vam je teško ostati pozitivna s obzirom na prethodna iskustva, ja na sreću nemam iza sebe ni jedno loše iskustvo ni traumu na tom polju pa mi isto zna svašta, doduše rijetko, proći kroz glavu..
Kombinirani obavljen, vec sam dobila rezultate, sve super.
Btw, na riječkom KBC-u provode testiranje trudnica u sklopu izrade referentnih intervala za najčešće biokemijske i hematološke laboratorijske pokazatelje, trebaju im uzorci od 16.tjedna na dalje, ove prije su skupili, ako netko želi sudjelovati. Uvjeti su jednoplodna trudnoća bez komplikacija, bez kroničnih bolesti i terapija i da nije im vitro postupak.
Pozdrav mame i buduce mame.
Kako ste danas?
Meni je tek jucer bila ocekivana m, tako da cu ja na pregled za 7-10 dana.
Ne zuri mi se.
Sto se simptoma tice, ja nemam mucnine (voljela bih da ih imam jer bih tako manje jela hahah).
Imam nenormalno veliki apetit.
Jutros sam pojela 2 palacinka sa nutelom, Pizzu, bananu i evo radujem se gulasu za rucak🤣.
Stvarno moram usporiti.
Drugi simptom je strasan umor.
Mogla bih spavati cijeli dan, sto je sa mojim toddlerom nemoguce.
Nadam se da ce mi se apetit reducirati.
U prvoj trudnoci nisam imala zelju za slatkisima.
Sve mi je bilo preslatko.
Baby IM 👶 🤱
➕️ 24.02
Čestitke svima na uspješnim pregledima. 🤗
Ja sam zbog glavobolje i slabosti ostala na komplikacijama i tek sad dok sam se doma opustila također mi prolazi kroz glavu što me čeka. I nadam se da će sve biti u redu. Isto tako imam svakakve snove, što sam i čitala da su nekako normalni na početku trudnoće.
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Jutric svim mamicama,evo i ja se pridruzujem vama…Maloprije odraden test CB digatalni 1-2 sedmice🥰🥰🥰🥰🥰(M 03.02.2024)
Prije par mjeseci smo pratili sve dane i imali akcije ali nazalost nista nije bilo,u zadnja 2 mjeseca sam bila bolesna i ovaj mjesec smo imali odnos 17.02.(dan pred ovulaciju) i doslovno poslje odnosa cc 10 min me toliko zigalo i bolilo sa desne strane da nisam mogla ni sjesti,leci stati i tako me drzalo mozda 5 min.
I na sve to na dan ovulacije sam imala trovanje stomaka(jeli u pizzeriji).Tako da smo ionako bili sigurni da nece biti nista(kad smo bas bas pratili dane nije bilo uspijeha) kad ono pozitivan test jer sam imala neki osjecaj da sam trudna.🫣🫣🧐😵💫😵
U ponedeljak sam primila 4 anestezije za popravak zuba,i sad 01.03. Bi trebala odraditi jos 2 zuba.
Da li je koja od vas primala anesteziju tako rano,mda danas obavezno zovem doktora za konsultacije i pravljenje termina za pregled.
U prvoj trudnoci sam imala hematom i nazalost u 5 mjesecu trudnoce izgubila bebu,poslje toga druga trudnoca isto iz 1 odnosa(dok smo se odlucili taj mjesec ostala sam trudna).
Nadam se da nece utjecati amestezija na razvoj ploda…
Dobrodošla i čestitam na plusiću 😊
U prvoj trudnoći sam također nesvjesna trudnoće primila anesteziju kod zubara i sve je prošlo u redu. Tako da eto to je moje iskustvo, ali ti svakako napomeni svom zubaru pa će ti dati savjet za dalje.
Žao mi je zbog prve bebice 😞 5 mjeseci je puno, ne mogu vjerovati da je hematom bio toliki, baš sam šokirana. Ako ti nije teško pisati o tome, gdje se nalazio hematom? Naime ja ga imam, piše mi mali retrokorijalni hematom desno. Gin nije dala nikakve upute, niti mirovanje ni izbjegavanje spolnih odnosa pa čak ni komplikacije iako zna da radim fizički naporan posao. Iako sam sada ipak doma. Nemam krvarenje nikakvo.
Evo i mene s pregleda. 7+4, 2 tjedna manja trudnoća i 2 hematoma. Pregled opet za 3 tjedna.
Hej, čestitam 🤗
Gdje se nalaze hematomi? Da li si dobila kakvu terapiju i mirovanje?
Evo i mene s pregleda..
Bebica je pravo zivahna i zdrava..
Hematoma nema vise..
Jedino imam ureoplazmu pa sam dobila tablete i kremu
Dali se koja susretala sa tom bakterijom?
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan test
Termin 25.9
It's a girl 🩷👶
Sortiraj odgovore
Najstariji