Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ruis
    27. Veljača 2024. 00:11

Zdravo svima 😄
    Radujem se da vam se mogu pridruziti.
    U subotu na 12DPO sam dobila veoma pozitivan test.
    Radujem se.
    To je moja druga trudnoca koju smo ostvarili nakon par mjeseci pokusavanja.
    Pratim vas i nadam se da ce sve biti uredno i da cemo ovo dobro izgurati.

Baby IM 👶 🤱
    ➕️ 24.02

Marta93
    27. Veljača 2024. 00:23

Mi obavili pregled danas. Otkucaji su tu ❤️. Sve je uredno i ginekolog je jako zadovoljan. Termin je za sada 18.10.
    Što se tiče mučnina, užas jedan.. baš sam u velikim mukama, a nikako povraćati, nekako se čini da bi mi bilo lakše povraćati nego ovakvo mučenje. Čim vidim vrećicu od Catafertyla već mi je mučno. Meso mi se gadi, ali mi je zato jogurt najbolji prijatelj. Prsa hoće eksplodirati, bole na dodir i baš brzo rastu. Već mi sad "kipe" iz grudnjaka. 
    Svim curama sretno dalje i čestitke svima 🍀🍀

👩🏻 30, 👨🏻 44
    📍Varaždin
    Prva trudnoća 🤗
    10.01. zadnja 🩸
    08.02. izostanak 🩸
    10.02. ➕️
    15.02. prvi pregled (uredna gestacijska vrečica)
    26.02. drugi pregled - prvi otkucaji srca
    20.03. treći pregled - sve super, dobili sliku
    05.04. anomaly scan - sve školski, nifty - čekam nalaz

nora3001
    27. Veljača 2024. 08:19

Pitanjce…dali i vi idete od 11 do 13 tjedna na prenatalni probir ultrazvuk i bolnicu.
    Meni je moja ginekologica dala uputnice da obavim to,krv,urin..
    Nakon toga da dodjem kod nje.A ako budem htjela da odradim neki on ostalih testova tipa panorama,harmony…

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

• Premija
    27. Veljača 2024. 08:37

Claire123

Cure, imate li preporuke za neke prirodne kreme za lice, osjećam da mi je baš dehidrirana, nikad mi nije takva bila?

Ej, imaš od Biobaze hidratantnu kremu, univerzalnu, 99% prirodna. Ako baš tražiš bez ostalih sastojaka. A preporučila bi ti i ulja, bademovo i ulje od ruže.

30.09. na svijet stigao naš dječak 💙

• Premija
    27. Veljača 2024. 08:38

Čestitam svima na uspješnim pregledima i onima koje su saznale spol te su im testovi pokazali da je sve u redu 😊

• Premija
    27. Veljača 2024. 08:41

nora3001

Pitanjce…dali i vi idete od 11 do 13 tjedna na prenatalni probir ultrazvuk i bolnicu.
    Nakon toga da dodjem kod nje.A ako budem htjela da odradim neki on ostalih testova tipa panorama,harmony…

Pozdrav! Ja imam 35 godina i gin me ne šalje na prenatalni probir. Dala mi je upute oko tih testova i to je sad na meni da li ću ga napraviti ili ne. Ako da, onda bi ga radila iza 11. tjedna.  Ostale uputnice imam, za krv i urin..

• Popokatepetl
    27. Veljača 2024. 08:53

Jutro cure, drago mi je zbog svih dobrih pregleda. Ja imam danas popodne.
    Marta užas, točno znam o čemu pričaš, srećom, meni je tako (za sad) bilo samo 9.tjedan, točno od 9 do 9+6, kako je počeo 10. nestalo. Zna mi bit ali cca dva puta tjedno i ni približno u onoj mjeri, čak mi se čini da sama zalihama frku kad previše pojedem. A od kad su mi prošle te jake mučnine postala sam gladna kao vuk, ali isto imam želje i pozdrave, nešto mi se gadi, a u nekoj hrani se ubijem 🤦🏼‍♀️😆
    U prvoj mi uopće nije bilo tako 🤷🏼‍♀️
    Meni je već prošli put preporučio kombinirani ali isto je odluka na meni, vidjet ću danas, mislim da ću tražit uputnicu ipak..a krv i urin sam odradila.
    U prvoj trudnoći nisam išla na nikakve dodatne testove.

• Popokatepetl
    27. Veljača 2024. 08:54

*zakuham frku

nora3001
    27. Veljača 2024. 09:12

Premija

nora3001

Pozdrav! Ja imam 35 godina i gin me ne šalje na prenatalni probir. Dala mi je upute oko tih testova i to je sad na meni da li ću ga napraviti ili ne. Ako da, onda bi ga radila iza 11. tjedna. Ostale uputnice imam, za krv i urin..

Aha znaci po izboru je.Meni nije objasnila da probir ne moram samo mi dala uputnice.Vec sam se narucila pa ajde otici cu makar na taj pa poslije vidim kakvi budu tezultati.Imam 34 godine.

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷

nora3001
    27. Veljača 2024. 09:14

Popokatepetl

Jutro cure, drago mi je zbog svih dobrih pregleda. Ja imam danas popodne.
    Marta užas, točno znam o čemu pričaš, srećom, meni je tako (za sad) bilo samo 9.tjedan, točno od 9 do 9+6, kako je počeo 10. nestalo. Zna mi bit ali cca dva puta tjedno i ni približno u onoj mjeri, čak mi se čini da sama zalihama frku kad previše pojedem. A od kad su mi prošle te jake mučnine postala sam gladna kao vuk, ali isto imam želje i pozdrave, nešto mi se gadi, a u nekoj hrani se ubijem 🤦🏼‍♀️😆
    U prvoj mi uopće nije bilo tako 🤷🏼‍♀️
    Meni je već prošli put preporučio kombinirani ali isto je odluka na meni, vidjet ću danas, mislim da ću tražit uputnicu ipak..a krv i urin sam odradila.
    U prvoj trudnoći nisam išla na nikakve dodatne testove.

Sretno danas na pregledu👌

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.