Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marija96
    23. Veljača 2024. 19:32

Arianne

Ja sam danas dobila rezultate Veritas Basic Plus testa. Sve je low risk i cekamo deckica.

Nisam nista cula, stvarno je Novalac povučen?
    Ja zasad pijem folnu samo, jer sam pila bila Novalac od pozitivnog testa i onda kad su dosle mucnine sam citala da ih on moze pogorsat pa sam se vratila na folnu, a onda mi je i ginekolog rekao da pijem folnu zasad.

Cestitam 💙

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)

12.08. (2617g) 💙

Iduci pregled: 26.8.

• Arianne
    23. Veljača 2024. 19:50

Hvala Marija96.

Ne znam, mozda je i istina za Novalac, samo ja nisam uspjela naci na googleu.

Meni je uz Veritas test dosla obavijest da imaju akciju u veljači i uz test šalju Gravidon A suplemente, ja sam im dala adresu, pa nadam se da ce stić. Zasad ostajem na folnoj (od Solgara uzmem), bar do iduceg pregleda, pitat cu ginekologa.
    Inace jos pijem Duphaston (to mi je dao jer sam imala prije spontani) i Heferol, jer sam na prvom vađenju krvi imala nisko zeljezo. Otprije jos pijem svakodnevno za stitnjacu Eutyrox. Osjecam se malo cudno, svaki dan toliko tableta. 

It's a boy 💙

LadyD
    23. Veljača 2024. 19:55

pricekat cu jos malo s listom termina... polako cu pohvatat i preglede za ozujak .. sastavit cu u biljeskama pa kopiram dok jos izbacite termine i preglede da neiscitavam u rikverc 😅

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

melas
    23. Veljača 2024. 20:15

Cure ja vas za sad napuštam pregled nije dobro prošao, ništa nije naraslo za 2 tjedna i GV je prazna i ostala mala i dobila sam dijagnozu Blighted ovum. Po savjetu dr uzela sam pilule kao opciju, jer sam već 2 puta kiretirana i znam da ovo više boli ali barem neću dobiti anesteziju. Vama želim puno sreće i uredne trudnoce

• Premija
    23. Veljača 2024. 20:17

Marija96

Marija96

Premija

Pozdrav! Evo ja danas obavila prvi pregled. Trudnoća odgovara ravnih 8 tjedana (prema zadnjoj M gin veli da je 7+6) Uglavnom sve je u redu, čula sam srčeko. Odmah sam mirnija 😊
    S obzirom na povijest spontanih, dobila sam utrogestan vaginalne tablete, da li ih koja od vas koristi? Imate li kakve nuspojave od njih? Pitam se ako je sve u redu, da li ima potrebe za korištenjem istih?

Hej, drago mi je da je sve u redu 💖 ja ne, ja koristim duphaston. A gle moje misljenje je, u redu je sve ali za svaki slucaj s obzirom ko sto i sama kazes na proslost spontanih da se to proba zaobic, odnosno kao sto kazu duphaston 'cuvar trudnoce' tako vjv i ovo ima svoju svrhu.

Evo *pomoc u odrzavanju trudnoce* tako da msm da ne bi trebalo skoditi :)

Da da, čuvar trudnoće. Ja sam prošlu trudnoću također dobila duphaston. Jako mi je smetao, pa sam prekinula u dog s gin. Zato me sad opet strah koristiti. Veli gin da bi mogla imati izraženije mučnine kao i umor. Budem vidjela kako će djelovati na mene. Hvala ti 😊

30.09. na svijet stigao naš dječak 💙

• Premija
    23. Veljača 2024. 20:20

Marija96

Nemojte pit reglan. Hah. Ja izgleda imam alergiju neku, nuspojave. Sad kao da mi vanjska strana lica ispod nosa i usne pocinju naotic, trnit i kao da me netko svakih pol min pika iglom i pece me. Sad nz jel je za hitnu al svakako cu otici u ljekarnu pitat za savjet.

Uff, sigurna da od tableta? Probaj ne popiti pa ćeš vidjeti. Meni je ponekad tako zbog hormona, pogotovo pred ili nakon M znalo biti.  Isti simptomi, s tim da ja znam imati i migrene.

• Premija
    23. Veljača 2024. 20:24

LadyD

marija96ja bih se javila dr.
    premija super za pregled ❤️
    kod mene i dalje pve nesto povremeno… bolovi u krstima, probadanje, stezanje, umor neki iznenadni, sve nesto al se tjesim kao i vi da je to normalno… mada me peru svakodnevno neke sheme u glavi…. jel sve ok, sta ako nije, blizanci, kako cu ja to, mala je ziva 100 na sat pa….

Hvala ti! Sada samo opušteno kroz trudnoću, nakon toga dođu prave brige, a do onda još imaš vremena 😁💚 

• Premija
    23. Veljača 2024. 20:25

Arianne

Ja sam danas dobila rezultate Veritas Basic Plus testa. Sve je low risk i cekamo deckica.

Nisam nista cula, stvarno je Novalac povučen?
    Ja zasad pijem folnu samo, jer sam pila bila Novalac od pozitivnog testa i onda kad su dosle mucnine sam citala da ih on moze pogorsat pa sam se vratila na folnu, a onda mi je i ginekolog rekao da pijem folnu zasad.

Drago mi je da je sve u redu i čestitke na dečkiću 😊

• Premija
    23. Veljača 2024. 20:26

LadyD

arianne 💙cestitke od ❤️ kad ti je termin? da sastavim listu…
    malo zaboravljam al i to je simptom 🤣 bila je i curica pa evo i taj termin cekamo 😉

Kod mene termin 07.10. 2024. 😊

• Premija
    23. Veljača 2024. 20:30

melas

Cure ja vas za sad napuštampregled nije dobro prošao, ništa nije naraslo za 2 tjedna i GV je prazna i ostala mala i dobila sam dijagnozu Blighted ovum. Po savjetu dr uzela sam pilule kao opciju, jer sam već 2 puta kiretirana i znam da ovo više boli ali barem neću dobiti anesteziju. Vama želim puno sreće i uredne trudnoce

Jako mi je žao, i sama sam prošla 3 spontana pobačaja. Želim ti da što bezbolnije prođe čišćenje. Nisam zapamtila da li ste radili prekoncepcijsku obradu. Preporučam ako niste, da se vidi zašto dolazi do njih. Svako dobro želim 💚🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.