Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Premija
    24. Veljača 2024. 10:09

Marta93

Pozdrav svima, nova sam ovdje i nadam se da ću se družiti sa vama dugo. Prva trudnoća.
    10.02. Test pozitivan, toliko sam bila ne strpljiva i naručila se na pregled iako mi je ginekolog rekao da se ništa neće vidjeti, ali neka dođem pa će makar dati neki support. Došla ja na pregled 15.02. kaže ginekolog sve je školski i uredna je gestacijska vrečica, malo jajnici policističniji. Prepisao mi je Utrogestan 200mg vaginalete 1 prije spavanja, Novalac 1 dnevno i Catafertyl for her 1 vrećicu dnevno isipati u usta. Kaže da je sve uredu i da je ovo samo vjetar u leđa trudnoći. Sad čekam 26.02. kada ću čuti otkucaje srca. Nadamo se da će biti buke😀. Na pregledu će biti 6tj5d.
    Sretno svima 🍀❤️

Pozdrav! Čestitam i želim ti školsku trudnoću 🍀
    Hvalaa 

30.09. na svijet stigao naš dječak 💙

• Claire123
    24. Veljača 2024. 11:29

Melas, jako mi je žao, nadam se da će sljedeći put to napokon biti to i da te ne boli strašno🙏🏼 
    Marta93, dobrodošla i čestitam!

32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
    AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
    missed ab.-2023. - 9 + 5
    01/2024 - imamo +
    T: 19.9.2024.
    Clexane 0.4 💉

• Arianne
    24. Veljača 2024. 11:58

melas

Arianne

Melas, ja sam to prosla prije 6 mjeseci, i blighted ovum i onda tablete, zao mi je.

Citala sam razna iskustva o tabletama, mene nije prejako boljelo, bili su mi kao menstrualni grcevi, koji su trajali nesto dulje nego inace, ali nisu boljeli kao normalni, nije mi niti trebala tableta protiv bolova.

Arianne kako je kod tebe prošao pobacaj od tablete? Nisam stručnjak ali nakon prve mi je poprilično izašlo u komadima i onda sam dobila 2 da sama sebi apliciram i jedna mi je ispala jer sigurno nisam lijepo ubacila. Grčeve imam i dalje ali krvarenja slabije pa me strah jesam li dobro uradila ili je već sve otislo

Koje si tablete dobila ds sama sebi apliciras, mislis vaginalno? 

Jer ja sam dobila za doma prvu tabletu, koja ako se sjecam zaustavi sve hormone koji odrzavaju trudnocu. I nakon nje su mi drugi dan izasli i kao komadici 
    Onda su me primili u bolnicu i tamo sam isto dobila tablete za u usta, koje se otope u ustima. I svakih par sati su pregledavali ako je sve izaslo i ako nije dali tabletu. Mislim da su to tablete koje izazivaju grcrve da ss ozbaci. Nsvecer su rekli da se dovoljno ocistilo i pustili me doma i dali zadnju tabletu.
    Mene nije previse boljelo ali je poslije slabo izlazilo, neku curu su pustili satima prije mene.
    Nakon toga sam oko jos 10ak dana krvarila i za 37 dana dobila menzis. Isla sam i nakon 2 tjedna ns pregled kod mog ginekologa ako se sve ocistilo 

It's a boy 💙

LadyD
    24. Veljača 2024. 15:45

melas

Cure ja vas za sad napuštampregled nije dobro prošao, ništa nije naraslo za 2 tjedna i GV je prazna i ostala mala i dobila sam dijagnozu Blighted ovum. Po savjetu dr uzela sam pilule kao opciju, jer sam već 2 puta kiretirana i znam da ovo više boli ali barem neću dobiti anesteziju. Vama želim puno sreće i uredne trudnoce

Zao mi je,  saljem podrsku ❤️ svakako nam se javi ako pozelis , tu smo uvjek ❤️ 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    24. Veljača 2024. 15:51

Marta93

Pozdrav svima, nova sam ovdje i nadam se da ću se družiti sa vama dugo. Prva trudnoća.
    10.02. Test pozitivan, toliko sam bila ne strpljiva i naručila se na pregled iako mi je ginekolog rekao da se ništa neće vidjeti, ali neka dođem pa će makar dati neki support. Došla ja na pregled 15.02. kaže ginekolog sve je školski i uredna je gestacijska vrečica, malo jajnici policističniji. Prepisao mi je Utrogestan 200mg vaginalete 1 prije spavanja, Novalac 1 dnevno i Catafertyl for her 1 vrećicu dnevno isipati u usta. Kaže da je sve uredu i da je ovo samo vjetar u leđa trudnoći. Sad čekam 26.02. kada ću čuti otkucaje srca. Nadamo se da će biti buke😀. Na pregledu će biti 6tj5d.
    Sretno svima 🍀❤️

dobrodosla ,kad ti je termin? 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    24. Veljača 2024. 15:58

pregledi:
    veljaca
    marta93  26.2.
    LadyD  28.2.

ozujak:
    marija96 05.03.

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    24. Veljača 2024. 15:59

ako me dobro pamcenje sluzi nema vise pregleda u veljaci osim nas dvije... ?

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Claire123
    24. Veljača 2024. 16:06

Moj je 28.2. isto, ali mislim da nisam u grupi javila datum :)

32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
    AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
    missed ab.-2023. - 9 + 5
    01/2024 - imamo +
    T: 19.9.2024.
    Clexane 0.4 💉

snowwhite1410
    24. Veljača 2024. 16:20

LadyD

ako me dobro pamcenje sluzi nema vise pregleda u veljaci osim nas dvije… ?

Pozdrav meni je pregled u ponedjeljak 26.02 🤰🤞

snowwhite1410
    24. Veljača 2024. 16:22

LadyD

Marta93

Sretno svima 🍀❤️

dobrodosla ,kad ti je termin?

Dobro došla ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.