Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kejti0000
    22. Veljača 2024. 20:12

Mislim da tu nema pravila, bilo bi najbolje da svatko radi onako kako se osjeća ugodno. Ako te veseli s nekim podijeliti - podijelit ćeš, ako ti tuđe saznanje stvara stres - nećeš.
    Ja sam trenutno u fazi kad sam pozitivna, optimistična i kada bi najradije svima rekla, ali neću. 
    Znaju oni za koje smatram da trebaju znati i koji se raduju zajedno sa mnom. Na društvene mreže i internet mi ne pada na pamet stavljati nikakve objave prije ljeta, ako i tad. 

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

• Claire123
    22. Veljača 2024. 20:19

Kejti- bš to, ja sam rekla ljudima za koje sam bila sigurna da imaju obzira i koji su se baš istinski razveselili i dali nam potporu. S drugima kojima sam imala i djelić sumnje da će mi izazvati najmanji stres, nisam rekla i reći ćemo kad budemo spremni i/ili ne budemo više mogli skrivati.

32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
    AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
    missed ab.-2023. - 9 + 5
    01/2024 - imamo +
    T: 19.9.2024.
    Clexane 0.4 💉

Marija96
    22. Veljača 2024. 20:49

Claire123

Ljudi si previše uzimaju za pravo, trebate samo po osjećaju ići i nikome se ne pravdati, to je jedino ispravno. Nikako ne dati nebitnim osobama da dopru do nas.

Tako je. 

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)

12.08. (2617g) 💙

Iduci pregled: 26.8.

tashee7
    22. Veljača 2024. 21:12

Zasad znamo samo muž i ja, i rekla sam nadređenom na poslu samo zato jer ne smijem baš na terene. A on je dosta diskretan i poštuje moju odluku da ne širim dalje vijest. Malo mi je teško što još nisam rekla bar mami i frendici, ali obzirom da svako malo imam smeđarenje, na 6+0 nije bilo odjeka ploda, a sutra idem na novi uzv, još i bolje da nismo nikom rekli. 
    U prošloj trudnoći smo javili mamama čim je bila pozitivna beta, a kad se nešto kaže mojoj svekrvi,  to cijela familija sazna. Tako da, još sutimo. 

nora3001
    23. Veljača 2024. 07:21

snowwhite1410

Cure dali ste vi govorile rodbini prijateljima itd za trudnoću?

Moji svi vec znaju.
    Rodbina i blizi prijatelji od plusica a malo manje blizima sada vec kazemo kad smo prosli dva mjeseca.
    Opusteno,radi kako osjecas. Nista nije greska.
    Nedo Bog u nekom losem ishodu gledam da cu imati podrsku.
    Razmisljam pozitivno pa kako bude❤️

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

• Arianne
    23. Veljača 2024. 10:31

Mi smo rekli samo obitelji, rodieljima, bratu, sestri, bakama, i znaju 2 moje prijateljice. I ja sam rekla sefici, jer kako sam imala mucnine pitala sam par dana godisnjeg prije prvog pregleda.
    Međutim, kako sam rano ostala doma na komplikacijama, na poslu su "pogodili" zašto i eto netko je, kad je trebalo nesto obaviti, rekao da me nema jer da sam trudna (jer eto, to je bilo im kao jedini nacin da se obrane od pritiska, a kao "nitko drugi ne zna" sto nije istina, i drugi to imaju u opisu posla ) pa se proširilo i malo izvan. 

Ja sam neki dan radila Veritas test, pa čekam rezultate, trebali bi bit danas ili ponedjeljak-utorak. Je još tko radio te testove?

Također, osjećam ponekad malo zatezanje dolje. Ono slicno kao kad imate neki oziljak pa oko njega zateze, samo ja to osjecam na cijelom trbuhu dolje. Govorim si da je to samo znak da se dolje sve širi. Osjećate i vi tako nešto?

It's a boy 💙

• Popokatepetl
    23. Veljača 2024. 10:43

Arianne

Također, osjećam ponekad malo zatezanje dolje. Ono slicno kao kad imate neki oziljak pa oko njega zateze, samo ja to osjecam na cijelom trbuhu dolje. Govorim si da je to samo znak da se dolje sve širi. Osjećate i vi tako nešto?

Ja imam zadnjih par dana isti taj osjećaj, i čini mi se da se pojačava, ja bih rekla osjećaj kao lagane upale mišića, onako kad se malo pretegneš 🤷🏼‍♀️
    Također se tješim da se valjda to sve širi polako 🤔🤔

Marija96
    23. Veljača 2024. 11:04

Hej cure, jel nekome bilo da su ga nepci pekli uzasno? Nocas nista nisam spavala, 10x na wc, a ovo sto me pece u ustima, ja si nekako mislim da je nuspojava tableta za mucnine reglan. I ne znam kako da si pomognem, sinoc sam poludila da sam pocela bit zivcana, minutu sve okej i onda te tako zapece da se sav streses i onda si msm pa tako i bebici stetim, sad pijem caj ali nista ne pomaze. Bas neugodan osjecaj. Jel imao tko slicnih simptoma? Kao da mi je gore nesto upaljeno.. A stvarno msm da je od tableta. 

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)

12.08. (2617g) 💙

Iduci pregled: 26.8.

Jeleenaa
    23. Veljača 2024. 11:29

Arianne

Mi smo rekli samo obitelji, rodieljima, bratu, sestri, bakama, i znaju 2 moje prijateljice. I ja sam rekla sefici, jer kako sam imala mucnine pitala sam par dana godisnjeg prije prvog pregleda.
    Međutim, kako sam rano ostala doma na komplikacijama, na poslu su "pogodili" zašto i eto netko je, kad je trebalo nesto obaviti, rekao da me nema jer da sam trudna (jer eto, to je bilo im kao jedini nacin da se obrane od pritiska, a kao "nitko drugi ne zna" sto nije istina, i drugi to imaju u opisu posla ) pa se proširilo i malo izvan.

Ja sam neki dan radila Veritas test, pa čekam rezultate, trebali bi bit danas ili ponedjeljak-utorak. Je još tko radio te testove?

I ja imam taj neki osjećaj. Ne mogu reći da je bol, ali neka neprijatnost zatezanje. Jedino me donji dio leđa zna baš boljeti.
    Što se tiče testa ja sam radila Nipti double +, na preporuku ginekologa i koliko sam razumjela da je Veritas u pitanju. Očekujem rezultate naredne sedmice. ☺️

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

ivona2306
    23. Veljača 2024. 11:51

Arianne

Mene isto zna probost, zabolit, zateze tu i tamo… racunam da je sve normalno 😊

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.