Cure moje...sad sam isla odraditi sve one krvne pretrage i dati urin, izvan sebe sam..jel normalno da je urin jako jako taman, skoro tamno narancasti? I plivala je neka mala krvna žilica...luda sam od straha. Mislim, probada me s vremena na vrijeme u trbuhu ali nema krvi ni nista. U 8 tjednu sam, krajem sljedeceg tjedna bi trebala na pregled, konacno sam nasla gin preko hzzo. Crknut cu dok mi ne dodu nalazi 😪
ZM 30.12.23
➕️ 29.01.24🥰🥳
Prvi pregled 09.02.24 🤞
Drugi pregled 05.03.24 ✅️ ❤️ kuca
Treći pregled TA visokorizicna 27.03.
Termin 05.10. 🥰
Evo bas od jutros imam osjećaj kao da sam dobila upalu mjehura. Svako malo moram na wc i neki čudni pritisak mi je dole😥 Doslovno odem na wc i nakon 10-15 imam osjećaj kao da nisam bila🤯 da li da se javim svojoj doktorici opće prakse ili ginekologici?
Ne znam jesam li ikad u životu imala upalu mjehura pa nisam sigurna je li to to😐
Ja imam iskustva s esherihijom coli. U prošloj trudnoći sam ju dobila u 35. tj. I odmah po porodu. Baš sam u utorak nosila urin na urinokulturu, nemam simptome, ali sam se dog sa svojom dr da ćemo kontrolirati. Pa eto čekam nalaz. Zadnji nalaz prije trudnoće je bio sterilan. S vremena na vrijeme nosim. Uglavnom dobro je da provjeriš da ne bi bila neka upala jer je u trudnoći učestala. Prije reagiraš liječenjem, bolje za tebe jer se bakterije nenormalno brzo razmnožavaju. Sretno!
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Drage mame i djevojke molila bi pomoc ja sam 6 tj trudnoće jel normalno osjetit peckanje u donjem dijelu trbuha kad hodam a kad sjednem ništa
U pitanju je druga trudnoća
Da li je tko imao takvi problem
Sve je to moguće, maternica iako je ne vidiš se jako brzo povećava te dolazi do grčenja, stezanja. Vele da je u redu ako legneš pa se smiri. Pritisak je i na mjehur i crijeva, pa ako sumnjaš da je do mjehura, bilo bi dobro provjeriti. Osobno prije izostanka M sam imala grčeve jače nego kao kad trebam dobiti, potrajali su kojih dva tj, a sada većinom samo steže i bolucka. A to stezanje je ko neko peckanja kako ti navodiš. Ja povezujem sa rastom maternice.
Pozdrav cure, evo da se ja vama javim nakon pregleda i hvala bogu dobrih vijesti. Sve je u redu, vide se nogice, rukice. Sad je vec i veliko hehe 26.84mm.. Narucio me za dva tjedna. Dobila sam tablete protiv mucnina i to je ukratko to. Bas sam hepi i nadam se da će i ostat tako. 🥰
Baš mi je drago 🤗
Pozdrav cure, evo da se ja vama javim nakon pregleda i hvala bogu dobrih vijesti. Sve je u redu, vide se nogice, rukice. Sad je vec i veliko hehe 26.84mm.. Narucio me za dva tjedna. Dobila sam tablete protiv mucnina i to je ukratko to. Bas sam hepi i nadam se da će i ostat tako. 🥰
Ajme super 🥰 bas mi je drago 🙏🏼
Šta je rec da si naručena već za 2 tj? Mene je tek za 4 i to je taaako teško cekat😭 još u ovim prvih mjesecimaPozdrav cure, evo da se ja vama javim nakon pregleda i hvala bogu dobrih vijesti. Sve je u redu, vide se nogice, rukice. Sad je vec i veliko hehe 26.84mm.. Narucio me za dva tjedna. Dobila sam tablete protiv mucnina i to je ukratko to. Bas sam hepi i nadam se da će i ostat tako. 🥰
Šta je rec da si naručena već za 2 tj? Mene je tek za 4 i to je taaako teško cekat😭 još u ovim prvih mjesecima
I meneeee tek za 4, tj evo moram cekati jos 3… ja sam racunala da ce bar za 3, lakse docekat 😂
Pa ne znam, sam je rekao sad cemo za dva tjedna, onda ce se moc mjerit.. Mislim i ja sam se zacudila al jos bolje🤣
Zato što je idealno napraviti kontrolu UZV u 12. tj. Zato te naručio za dva tjedna.
Ja idem sutra, jedva čekam. Prvi pregled i sutra će mi biti 7+5
Računam da će me ako bude sve u redu što se nadam, naručiti opet za 4 tjedna, u 12. tj kad bi se UZV trebao i raditi.
Šta je rec da si naručena već za 2 tj? Mene je tek za 4 i to je taaako teško cekat😭 još u ovim prvih mjesecimaPozdrav cure, evo da se ja vama javim nakon pregleda i hvala bogu dobrih vijesti. Sve je u redu, vide se nogice, rukice. Sad je vec i veliko hehe 26.84mm.. Narucio me za dva tjedna. Dobila sam tablete protiv mucnina i to je ukratko to. Bas sam hepi i nadam se da će i ostat tako. 🥰
Šta je rec da si naručena već za 2 tj? Mene je tek za 4 i to je taaako teško cekat😭 još u ovim prvih mjesecima
I meneeee tek za 4, tj evo moram cekati jos 3… ja sam racunala da ce bar za 3, lakse docekat 😂
Pa ne znam, sam je rekao sad cemo za dva tjedna, onda ce se moc mjerit.. Mislim i ja sam se zacudila al jos bolje🤣
Zato što je idealno napraviti kontrolu UZV u 12. tj. Zato te naručio za dva tjedna.
Ja idem sutra, jedva čekam. Prvi pregled i sutra će mi biti 7+5
Računam da će me ako bude sve u redu što se nadam, naručiti opet za 4 tjedna, u 12. tj kad bi se UZV trebao i raditi.
Ma da, razumljivo, meni se samo cini puno vremena jer sam na proslom pregledu bila 9+4, a na iducem bi trebalo biti 13+3..al ok, sta je tu je, treba biti strpljiv 😄
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Prijavljujem prvo povracanje…. Bas sam mislila kako nisam dosad nikako da i necu.. na poslu sam pa mi je teze skrivati, sreca pa sam na vrijeme dosla do wc-a 😂
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Ja sam isto jako nestrpljiva do iduceg pregleda, svaki dan se mislim je li sve u redu, ali pokusavam ostati pozitivna maksimalno 🤞💪
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Čestitam na dobrom vjestima.
Mene su tek nakon mjesec dana opet narucili.
U međuvremenu moram od 11 tjedna u bolnicu odraditi sve za sto mi je dala uputnice.
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Prijavljujem prvo povracanje…. Bas sam mislila kako nisam dosad nikako da i necu.. na poslu sam pa mi je teze skrivati, sreca pa sam na vrijeme dosla do wc-a 😂
Bademi i mineralna voda 😁
Mene je povracanje proslo. Sada jedem sve sto mi dodje pod ruku
Vjerujem da i ako ti se bude ponavljalo da nece predugo.
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji