Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ikica_90
    25. Lipanj 2024. 08:58

Tinnaa999

Evo da se i ja malo javim, pregled sam obavila prosli tjedan(trebao je biti danas) ali zbog nekog cudnog pritiska i osjecaja tamo dole isla sam ranije. Beba je dobro i lijepo raste 😊 a meni su brisevi pokazali da imam e.coli pa ako se koja susrela s time molim neki savjet kako je se rijesiti, pijem sad antibiotike 😬😬

Probaj za to vrijeme dok se ne riješis bakterije izbaciti slatkiše, piji brusnicu (sok i čaj). 
    Obavezno uz antibiotike (minimalni razmak 4h) piji probiotik neki da ne bi još ostala bez dobrih bakterija i dobila gljivice. 
    Nemoj uzimati uvin h čaj jer njega se može samo jedan ili dva dnevno popiti, a ti trebaš čim više tekućine piti pa je bolja brusnica i limunada bez šećera 😉 iskreno ne znam ni dal u trudnoći se smije piti uvin h čaj. Prijateljica je u trudnoći imala česte urinarne infekcije pa si je uzela u ljekarni d manozu u prahu i to pila isto jednom dnevno. Sretno i nadam se da ćeš se čim prije riješiti beštije 🥰❤️

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

Marija96
    25. Lipanj 2024. 13:04

Cure znm da se vec pricalo o kolicima, no chipolino kolica? Jel vrijedi uzimati? 

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)
    12.08. (2617g) 💙
    Iduci pregled: 26.8.

Tinnaa999
    25. Lipanj 2024. 13:22

ikica_90

Tinnaa999

Evo da se i ja malo javim, pregled sam obavila prosli tjedan(trebao je biti danas) ali zbog nekog cudnog pritiska i osjecaja tamo dole isla sam ranije. Beba je dobro i lijepo raste 😊 a meni su brisevi pokazali da imam e.coli pa ako se koja susrela s time molim neki savjet kako je se rijesiti, pijem sad antibiotike 😬😬
    Probaj za to vrijeme dok se ne riješis bakterije izbaciti slatkiše, piji brusnicu (sok i čaj).
    Obavezno uz antibiotike (minimalni razmak 4h) piji probiotik neki da ne bi još ostala bez dobrih bakterija i dobila gljivice.
    Nemoj uzimati uvin h čaj jer njega se može samo jedan ili dva dnevno popiti, a ti trebaš čim više tekućine piti pa je bolja brusnica i limunada bez šećera 😉 iskreno ne znam ni dal u trudnoći se smije piti uvin h čaj. Prijateljica je u trudnoći imala česte urinarne infekcije pa si je uzela u ljekarni d manozu u prahu i to pila isto jednom dnevno. Sretno i nadam se da ćeš se čim prije riješiti beštije 🥰❤️

Hvala puno na savjetu 🤗 🥰

[/url

Jeleenaa
    25. Lipanj 2024. 13:35

Marija96

Cure znm da se vec pricalo o kolicima, no chipolino kolica? Jel vrijedi uzimati?

To su kolica koja najcesce primjecujem na ulici. Kod nas u BiH su jako povoljna i cesto su na akcijama

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

Marija96
    25. Lipanj 2024. 20:01

Jeleenaa

Marija96

To su kolica koja najcesce primjecujem na ulici. Kod nas u BiH su jako povoljna i cesto su na akcijama

Narucila sam preko bazzara :) 

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)
    12.08. (2617g) 💙
    Iduci pregled: 26.8.

lennucia
    25. Lipanj 2024. 21:13

Curke, kakav vam je stomak je/ili bio u 23-em tjednu? Nikakve bolove nemam, osjetim pokrete, ali sam malo "otvrdnula". Cini mi se da se stomak opusti nakon odlaska na wc ali nisam jos primjetila uzorak da budem iskrena..nemam osjećaj da su BH kontrakcije jer mi traje po cijeli dan..kako je bilo kod vas, stalno mekano ili tvrde faze? Jeste se konzultirale s dr? Hvala 💌

💃🏼33 PCOS
    🧔🏻 32 👍🏻
    💊Catafertyl, Siofor, Folacin
    😻 Waiting for baby girl 24/10/2024

mama94
    26. Lipanj 2024. 22:47

lennucia

Curke, kakav vam je stomak je/ili bio u 23-em tjednu? Nikakve bolove nemam, osjetim pokrete, ali sam malo "otvrdnula". Cini mi se da se stomak opusti nakon odlaska na wc ali nisam jos primjetila uzorak da budem iskrena..nemam osjećaj da su BH kontrakcije jer mi traje po cijeli dan..kako je bilo kod vas, stalno mekano ili tvrde faze? Jeste se konzultirale s dr? Hvala 💌

Jel ti stomak onako tvrd stalno na dodir ? Meni se to događalo negdje od 18og tjedna pa sve do cca 26og tjedna , sad sam 30 tjedana i manje je ali zna me koji dan takk uhvatiti. Išla sam dva puta na hitnu zbog toga jer sam se uplasila ali su rekli da nema trudova , krv dobra ,nemam upalu,kažu jednostavno takva maternica :/ 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20769;32/st/20240906/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/43fa/preg.png03/2022.-blight ovum,kiretaza u 9.tj.
    08/2023.-spontani pobačaj 6.tjedan12/2023.-nova trudnoća🌈
    01.03.2024.-nifty uredan,curica

lennucia
    27. Lipanj 2024. 00:04

mama94

lennucia

Jel ti stomak onako tvrd stalno na dodir ? Meni se to događalo negdje od 18og tjedna pa sve do cca 26og tjedna , sad sam 30 tjedana i manje je ali zna me koji dan takk uhvatiti. Išla sam dva puta na hitnu zbog toga jer sam se uplasila ali su rekli da nema trudova , krv dobra ,nemam upalu,kažu jednostavno takva maternica :/

Da, tako oko 23eg otvrdnio :) ali lupkanje je tu, nema bolova ni nista...hvala na iskustvu koje si podijelila :)

💃🏼33 PCOS
    🧔🏻 32 👍🏻

mama94
    27. Lipanj 2024. 06:24

lennucia

mama94

lennucia

Da, tako oko 23eg otvrdnio :) ali lupkanje je tu, nema bolova ni nista…hvala na iskustvu koje si podijelila :)

Tako je i meni bilo, sad se to ublažilo i samo dođe ponekad. Cerviks mi je dobar ,45mm i zatvorena ,kontrakcija nema . Kaže doktorica jednostavno samo malo osjetljivija maternica 😅🙈

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20769;32/st/20240906/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/43fa/preg.png03/2022.-blight ovum,kiretaza u 9.tj.
    08/2023.-spontani pobačaj 6.tjedan12/2023.-nova trudnoća🌈
    01.03.2024.-nifty uredan,curica

lennucia
    27. Lipanj 2024. 09:52

mama94

lennucia

mama94

lennucia

Da, tako oko 23eg otvrdnio :) ali lupkanje je tu, nema bolova ni nista…hvala na iskustvu koje si podijelila :)
    Tako je i meni bilo, sad se to ublažilo i samo dođe ponekad. Cerviks mi je dobar ,45mm i zatvorena ,kontrakcija nema . Kaže doktorica jednostavno samo malo osjetljivija maternica 😅🙈

Jel ti možda isto posteljica straga? 

💃🏼33 PCOS
    🧔🏻 32 👍🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.