Meni su te posebne kante za smeće i vrećice za te kante bezveze bacanje para, al tko voli nek izvoli 😁 ja sam s prvim koristila kanticu koja se stavi na prematalicu i onda bi tamo bacila pelene i samo nekad tokom dana ih istresla u mješani otpad. Kak mi je to bilo u sobi od maloga, a on je tad spavao s nama u sobi to mi je bilo oko još je i zima bila pa nije uopće smrdilo. Sada planiram odmah u mjesani to baciti, a iskreno i s jednim djetetom se smeća, ako ga i razdvajate nakupi za čas. Ja samo pelene od jednog klinca bacam svaki drugi dan s ostalim mješanim otpadom (kojeg zbog odvajanja otpada kod nas u kućanstvu nema puno), vrećica od mislim 40litara 😁 tak da ću kad dođe drugo svaki dan nosit smeće van očito 🤣🙈 meni kanta za smeće ne smrdi jer stavljam mirisne vrećice, filter za kantu za smeće za mirise iz dma i još je kanta u posebnom elementu tako da se mirisi ne šire 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Boze ja padan s Marsa😂 nikad cula za posebne kante niti kesice. Ja cu to na balkon u smece i ionako mi je kontenjer isprid vrata od zgrade lako se to itne.
Jao meni stigla kolica, i to u pet paketa , jadan dostavljac 🫣 Bas san hepi 😍 takoder mi je stiga i od Hippa njihov besplatni paket za trudnice, simpaticno, dobila sam medu ostalim i knjizicu sa pitanjima i prostorima za ispun kad sam dobila pozitivni test, kako san se osjecala, prva reakcija tate, datum prvog pregleda. Ko neka Hippo radosnica slatko :D
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Bas su vam lijepi trbuscici 🥰🥰
Marija, pazi se i cuvaj. Ja sam isto jako nespretna, ne padam, ali zato je sve sto mi je u rukama 😂
Evo i mog stomacica od proslog tjedna 🙈https://ibb.co/988SVzMPetra, super sličica, ali kad se uđe u sliku, vide ti se osobni podatci (ime i prezime), pretpostavljam da to ne želiš. Vide se sve slike koje si učitala, čisto da znaš radi privatnosti.
Hvala ti, nisam uopce znala. Promijenila sam sada. Hvala ti jos jednom 🥰
👩🏻 29 👨🏻 30
21.12. ZM
16.01. ➕
26.09. TP
15.02. 13mm, imamo otkucaje ❤
25.04. 💙
17.07. iduci pregled
Ja isto planiram to držati na balkonu :)Off topic, imate li za preporučiti neku knjigu ili tečaj vezano za porod i postpartum? Mislim da se bilo kratko spomenulo jednom...Hvala!
💃🏼33 PCOS
🧔🏻 32 👍🏻
💊Catafertyl, Siofor, Folacin
😻 Waiting for baby girl 24/10/2024
Ja imam ne bas sjajne vijesti ali oke je i ispalo sve! Probudim se nocas u pol 5 idem na wc i kako sam izlazila tako su bile skliske plocice i dok nisi rekao keks poskliznula sam se pala, u sekundi mi je narastao hematom na nozi hah i sve krvavo, na guzicu sam pala ajd hvala bogu. Sta cmo kak cmo, idemo na hitnu, naravno dodjem im u 5ujutro sta si dosao.. Ja ne bi slikala, ovaj tvrdi da nije stetno za bebu, reko zajebi. Ugl ocistili ranu, ja trazim da bi isla na ult ako mogu a moj gin je na godisnjem, ipak udarac pad kao da sam skocila na guzicu otkud ja znm sta moze ne moze bit a ovako cu bit mirna, naravno jedno dva sata cekas jos se cude sta sam dosla ak osjetim bebu sta hocu onda. Ugl pregledali me sve je u redu s bebom. 813g je grama 🥹 Sad odmaram, ne boli to mene jako ali tesko mogu stat na nogu. Pa sad oblozi, kreme, sve zivo da sto prije prodje. Taaak da, pazite se odlazenja u wca i skliskih plocica! 😂
Hvala ti na upozorenju, jer smo sve u istoj situaciji da ga samo po tim pločicama usred noći!Tebi želim oporavak čim prije, i drago mi je uvijek cuti koliko su bebaci žilavi 😊😊
💃🏼33 PCOS
🧔🏻 32 👍🏻
Ja imam ne bas sjajne vijesti ali oke je i ispalo sve! Probudim se nocas u pol 5 idem na wc i kako sam izlazila tako su bile skliske plocice i dok nisi rekao keks poskliznula sam se pala, u sekundi mi je narastao hematom na nozi hah i sve krvavo, na guzicu sam pala ajd hvala bogu. Sta cmo kak cmo, idemo na hitnu, naravno dodjem im u 5ujutro sta si dosao.. Ja ne bi slikala, ovaj tvrdi da nije stetno za bebu, reko zajebi. Ugl ocistili ranu, ja trazim da bi isla na ult ako mogu a moj gin je na godisnjem, ipak udarac pad kao da sam skocila na guzicu otkud ja znm sta moze ne moze bit a ovako cu bit mirna, naravno jedno dva sata cekas jos se cude sta sam dosla ak osjetim bebu sta hocu onda. Ugl pregledali me sve je u redu s bebom. 813g je grama 🥹 Sad odmaram, ne boli to mene jako ali tesko mogu stat na nogu. Pa sad oblozi, kreme, sve zivo da sto prije prodje. Taaak da, pazite se odlazenja u wca i skliskih plocica! 😂Hvala ti na upozorenju, jer smo sve u istoj situaciji da ga samo po tim pločicama usred noći!Tebi želim oporavak čim prije, i drago mi je uvijek cuti koliko su bebaci žilavi 😊😊
*Da gazamo 🤣
💃🏼33 PCOS
🧔🏻 32 👍🏻
https://ibb.co/cC6tmWq
Evo i moj trbuscic, sutra ulazim u 16i tt 🙈
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
Svima su vam preslatki trbuscici 😍😍Zanima me jel koja od vas mozda narucivala od jukki-a i kako ste zadovoljne kvalitetom? Gledam ona gnijezda i to sta imaju, pa se mislim mozda naruciti
[/url
Meni su isto te kante bacanje novaca, imam od male, jos ju koristim posto je na 4orci, neku najobicniju za 5 eura, ima poklopac zatvori se i ne smrdi, tako da nikada nisam shvacala kupovanje tih kanta za pelene za tolike novce. Al dobro, ko voli, nek izvoli. 😄
Ja imam gnijezdo isto od curice, dadda i rocco i super je, dekica i jastucic isto u setu uzela, imala sam i onaj kao jastuk za dojenje, sto izgleda kao ogromna vanilin kiflica, al to sam prodala, nisam koristila, kao i onu neku dekicu 3u1, sto se beba nosa, lijepo izgleda, ali jednom koristila tako da i to sam peodala. Super je kad si drugi puta mama, znas sta trebas, a sto je nepotrebno. Tako da, neke stvari cu kupiti sto sam shvatila da trebam, al puuuno toga necu niti uzimati.
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji