Ja sam se jutros jedva ustala za posao, ali doslovce jedva. Od umora oci ne mogu otvorit, vec sam sad gotova a nije jos ni prijepodne zavrsilo🤣
Kako vi s tim umorom?
zadnjih tjedan dana imam strašan umor i pospana sam stalno. ustanem i dok doručkujem bi se već vratila natrag u krevet.
popodne odspavam po sat, dva pa nekako izguram većinu dana budna
a i novo mi se pojavilo da mi je jako teško se namjestit da mi bude udobno, grudi me bole i nabreknute su (ionako su velike, sad su još veće), inače spavam na boku, sad mi ni to ne paše. razmišljam o jastuku.
je li itko probao villow pillow s instagrama? https://www.instagram.com/villow.pillow/?hl=en
Ja isto jos uvijek lose spavam, nikako se namjestit... probudim se piskit i onda mucenje kako opet zaspat 🤦🏻♀️ i od sinoc poceli grcici, kao menstrualni, bas jako nisko i nelagodno... jako me strah zbog hematoma, ali nadam se da je sve dobro 🤞🙏😔
👩🏻 29 👨🏻 30
21.12. ZM
16.01. ➕
26.09. TP
15.02. 13mm, imamo otkucaje ❤
25.04. 💙
17.07. iduci pregled
Hej, da javim da su mi javili da je stigao nalaz od onog probira sto sam pricala da sam slala krv u OS. Da je sve u redu!……… I mogu prijavit, da su me jucer bas jako boljela ledja… Onako slaba mucnina.. Od odlasku na pisanje necu ni pricat🤣 sad se probudim, volim duze spavat a sta cu ak mogu😅 i onako me 'bolucka' trbuh kao kad trebam dobit.
Super, cestitam🤗🤗
E da, i ja sam narucila onaj baby watcher, poklekla sam… 😅
Hehe. Ja sam rekla jednom dnevno! I to je mozda previse ali opet na tih par minuta msm da nije stetno. Msm nije vjv nikako stetno al svejedno. Znalo mi se desit da ja ne mogu pronac i onda si onako u glavi napravim ne znaci nista, ali zarucnik nadje od prve, valjda je smiren haha i onda cujem na par sekundi i maknem haha.
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Hvala cure. Nazalost ne mogu cekati osmi tjedan jer sam vec imala jednu vanmatericnu pa me uvijek i to moze iznenaditi, a beta nazalost ne govori gdje je trudnoca.
Hvala cure. Nazalost ne mogu cekati osmi tjedan jer sam vec imala jednu vanmatericnu pa me uvijek i to moze iznenaditi, a beta nazalost ne govori gdje je trudnoca.
e ovoga se iskreno i ja bojim ali sam se drzala toga da beta kod vanmaternicne nebude po skolski, ni vrijednost ni duplanje, jos nisam imala tegoba ni krvarenja aposlutno nista osin osjecaja menstrualnih grceva i bolnih grudi pa nekako racunan da je vanmaternicna valjda bi nesto iskakalo. Ali naravno da nemora znacit to nista. Eto cekam ponediljak da mi se potvrdi trudnoca i opcenito vidi koje je stanje.
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Ejj, pratila sam te i pratim i sada novosti, jako navijam za tebe. Imala sam i sama spontane, tako da dok je bilo sve u redu nisam si mogla u glavu staviti da ipak može biti sve u redu. Razumijem da trebaš na kontrolu ranije, neki pomak se desio pošto se sada vidi i gestacijska. Tako da eto, samo strpljivo do sljedeće kontrole. 6 tj je onako, ni sim ni tam. Možda da si išla danas bi već nešto se vidjelo, zapravo hoću reći da i dan dva čine čuda u razvoju. Nadam se da će ipak dobro završiti 🙏🍀
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Kako ste vi s šećerom koje imate iznad 5.1. Već ste regulirale prehranu? Trebate na još koje vađenje krvi prije OGTT -a?
Posto je meni bio 5.5 trebam ponoviti vađenje krvi do drugog pregleda koji je 11.4. Počela sam jesti prema dijeti 1800 kalorija, ali ne važem točno u gram, nego samo dozvoljene namirnice, ne prejedam se i jedem nekoliko puta na dan. Prijateljica mi ima aparat za mjerenje šećera pa će mi donijeti da malo pratim.
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Kako ste vi s šećerom koje imate iznad 5.1. Već ste regulirale prehranu? Trebate na još koje vađenje krvi prije OGTT -a?
Posto je meni bio 5.5 trebam ponoviti vađenje krvi do drugog pregleda koji je 11.4. Počela sam jesti prema dijeti 1800 kalorija, ali ne važem točno u gram, nego samo dozvoljene namirnice, ne prejedam se i jedem nekoliko puta na dan. Prijateljica mi ima aparat za mjerenje šećera pa će mi donijeti da malo pratim.
Meni je bio 6,5. Čekam pregled 27.3, nadam se da će me odmah slat na OGTT i počet djelovati po tom pitanju. Malo mi je cudno da su me pustili duže od mjesec dana od nalaza da čekam daljnje upute.
Cure jel ima koja iskustva sa povišenim jetrenim enzimima? Jako malo nalazim na neku o tome, a ginicka me prepala da je to katastrofa uz šećer..
ZM 30.12.23
➕️ 29.01.24🥰🥳
Prvi pregled 09.02.24 🤞
Drugi pregled 05.03.24 ✅️ ❤️ kuca
Treći pregled TA visokorizicna 27.03.
Termin 05.10. 🥰
Anny, mnoge smo ovdje proživjele spontane i najgori su ti prvi tjedni, mnogim curama se ne vidi prije 7 tt , vidi se gv i za to se sad trebaš uhvatiti i biti jaka i strpljiva.
Premija, ja se nisam stavila na 1800, striktno, nego po osjećaju, slatko mi ne paše, ponekad uzmem kocku tamne čokolade ili tako nešto, neće ti ništa biti, gluten minimalno jer i on diže šećer, nastojim slani doručak jesti, jaja/avokado, koji put zobene, grčki jogurt s bademovim maslacem i nezasladjenom granolom i bobičastim voćem (to mi je trenutno ujutro najdraže) popodne jabuku ili domaću naranču ubacim, laganija večera. Smanjila sam sa 6 na 5.1 u mjesec dana, inače mi je cijeli život max 4.5-4.7 tako da je ovo baš od trudnoće poludilo. Rekli su svaki mjesec da pratim glukozu natašte i da će me po potrebi možda malo ranije na OGTT poslati. Mislim se kupiti aparatić i pratiti.
Marija96, kako si nas svih influencala, još ću i ja pokleknuti i uzeti baby watcher😊😆
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Sortiraj odgovore
Najstariji