Jutro cure. Mene zanima jel iko cua da u ranoj trudnoci bole nozni i rucni prsti i listovi, znaci cijelu noc . Nisam nikad u zivotu osjetila bol u prstima ni ruke ni noge, ali od sinoc navecer pa cijelu noc sam osjecala bolove u prstima ruke noge i misica lista bedara. Nemam nijedan uobicajen simptom😂😂
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Jutro cure. Mene zanima jel iko cua da u ranoj trudnoci bole nozni i rucni prsti i listovi, znaci cijelu noc . Nisam nikad u zivotu osjetila bol u prstima ni ruke ni noge, ali od sinoc navecer pa cijelu noc sam osjecala bolove u prstima ruke noge i misica lista bedara. Nemam nijedan uobicajen simptom😂😂
Je to ti je tako reći normalno 😅meni se to dešavalo i u prošloj i u ovoj trudnoći onako kao grč i boli dosta
Cure došli su mi rezultati panorame 🤰💙sve je super 💙 dobiti ćemo jednog dećkića 💙ne mogu vjerovati ja sam imala osjećaj da je opet curica ali drago mi je jako i muž je sretan ❤️sada imamo vremena za ime iako imamo već nešto u izboru 😍🥰moj muž je rekao da će zezati svoje da će se zvati Armando 😆ne znam zašto ali njemu je smiješno to ime 😅
Cure došli su mi rezultati panorame 🤰💙sve je super 💙 dobiti ćemo jednog dećkića 💙ne mogu vjerovati ja sam imala osjećaj da je opet curica ali drago mi je jako i muž je sretan ❤️sada imamo vremena za ime iako imamo već nešto u izboru 😍🥰moj muž je rekao da će zezati svoje da će se zvati Armando 😆ne znam zašto ali njemu je smiješno to ime 😅
Opaaa super. Cestitam. Sad imas i 🩷i🩵!!!
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
😂😂😂😂 tvoj muz je doslovno ja 😂😂😂 isto mi je tako nesto u planu kad saznam spol . hvala za odgovor odma mi je lakse:)
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Čestitam 💙💙💙
Sada bezbrižno uživaj u trudnoći 😊
I mi svoje zezamo. Mislim da ćemo tek na kraju reći ime hahha
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Heej, da se i ja javim.
Prosao pregled, sve je saavrseno u redu, radila mi je mini anomaly scan, sve odlicno.
99,9% je curica, ali ce na iducem pregledu znati sto posto, beba je na kraju odlucila prekriziti noge i nije dala da vidimo do kraja 😂 kaze muz da je curka sto posto, da se inati na mene 😂😂😂
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Cestitam, sada uzivaj 💙
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
cestitke na 💙 i na dobrom nalazu 💪
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Heej, da se i ja javim.
Prosao pregled, sve je saavrseno u redu, radila mi je mini anomaly scan, sve odlicno.
99,9% je curica, ali ce na iducem pregledu znati sto posto, beba je na kraju odlucila prekriziti noge i nije dala da vidimo do kraja 😂 kaze muz da je curka sto posto, da se inati na mene 😂😂😂
super na dobrom pregledu 💪
ajde potvrdi curku 😁 za sada decki vode 💙💙💙/🩷🩷
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sortiraj odgovore
Najstariji