Eh žene carice koje su rodile pa je ispočetka rez peče. Ja svaki dan idem na previjanje i puuno je bolje ako bog da sutra ce jedan sav staviti ovdje gdje su rupu napravili i to bi trebalo biti to. U biti ne boli to dugo samo da se ne upali 😅😅
Jedva cekamm kupanje ko žena da se sva smokrim a ne samo prebrisavanje.
Cestitam ostalim ženama 😘😘😘
Kiki hahaah ma neeemoj mi reč hahaha tako sam ija hvalila svoju evo sad zamjenika dan i noć joj joj. nadam se da ce ti ta veća duda pomoći ako ništa prije popije a ne pola sata traje hranjenje.

Mom93 čestitamm i ja tebiii🥰🥰🥰 eto ti si dan prije mene, reci mi molim te kako se osjecas poslije carskog sto se tice reza, meni kao da je rana posoljena i preko jos octom polivena, kako hodas?
Evo trenutno imam osjećaj ko da me netko pošteno isprebijao po donjem dijelu trbuha. Do prekjučer/jučer me fakat znalo onako speči u području reza a trenutno kažem ti, ko da su me cipelarili. 🙈🙈

🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Drage missmame, pravo sam zabrinuta jer nase bebe nemaju mira, brzoplete su na mamu izgleda :) Bili smo malo u bolnici jer je pocela sukrvica ali primili smo injekcije za sazrijevanje pluca i sada kucno strogo mirovanje na boku. Nadam se da ce sve biti ok, cuvajte fige da izdrzimo bar jos 2 sedmice ❤️ Cestitke ostalima, nisam stigla sve procitati ali vidim da ima prelijepih vijesti.
Kiki, eeeee pa nece mudrica bezveze hranu, garant hoce sendvic 😄 tacnije cizburger 😂
Kiki popila jucer vise od 3l cijeli dan, danas na pregledu dovoljno pl.vode (AFI 10/11). Isprepadali me bzvz s indukcijom. Al zato sam dobila iskustvo ctga u radaonici i zene kako vristi 😂😩
Cure meni su bh kontrakcije doslovno stalno i znaju trajat po 3min, jel to nes znaci? I kakala sam dns 4 puta 👌🏽
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Ei samo da pitam da li potvrdu o plaći dok idem otvarati na HZZO porodiljni ko ispunjava?dobijem na HZZO-A to i odnesem poslodavcu,da on to ispuni ili kako?hvala na odgovorima
Ei samo da pitam da li potvrdu o plaći dok idem otvarati na HZZO porodiljni ko ispunjava?dobijem na HZZO-A to i odnesem poslodavcu,da on to ispuni ili kako?hvala na odgovorima
Edit:našla odgovor na stranici HZZO-A
Kiki popila jucer vise od 3l cijeli dan, danas na pregledu dovoljno pl.vode (AFI 10/11). Isprepadali me bzvz s indukcijom. Al zato sam dobila iskustvo ctga u radaonici i zene kako vristi 😂😩
Cure meni su bh kontrakcije doslovno stalno i znaju trajat po 3min, jel to nes znaci? I kakala sam dns 4 puta 👌🏽
Sve je moguće vidjela si kako odjednom Eto beba možda ce i tvoja 🤣
Joj. Te žene sto se čuju iz radaone stvarno se preplasis joj kad vidiš da si sljedeći hahah

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji