Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    06. Rujan 2023. 10:38

Eh žene carice koje su rodile pa je ispočetka rez peče. Ja svaki dan idem na previjanje i puuno je bolje ako bog da sutra ce jedan sav staviti ovdje gdje su rupu napravili i to bi trebalo biti to. U biti ne boli to dugo samo da se ne upali 😅😅 
    Jedva cekamm kupanje ko žena da se sva smokrim a ne samo prebrisavanje. 
    Cestitam ostalim ženama 😘😘😘
    Kiki hahaah ma neeemoj mi reč hahaha tako sam ija hvalila svoju evo sad zamjenika dan i noć joj joj. nadam se da ce ti ta veća duda pomoći ako ništa prije popije a ne pola sata traje hranjenje. 

• MomN.93
    06. Rujan 2023. 11:10

Jagoda01

Mom93 čestitamm i ja tebiii🥰🥰🥰 eto ti si dan prije mene, reci mi molim te kako se osjecas poslije carskog sto se tice reza, meni kao da je rana posoljena i preko jos octom polivena, kako hodas?

Evo trenutno imam osjećaj ko da me netko pošteno isprebijao po donjem dijelu trbuha. Do prekjučer/jučer me fakat znalo onako speči u području reza a trenutno kažem ti, ko da su me cipelarili. 🙈🙈

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Lena1897
    06. Rujan 2023. 18:33

Drage missmame, pravo sam zabrinuta jer nase bebe nemaju mira, brzoplete su na mamu izgleda :) Bili smo malo u bolnici jer je pocela sukrvica ali primili smo injekcije za sazrijevanje pluca i sada kucno strogo mirovanje na boku. Nadam se da ce sve biti ok, cuvajte fige da izdrzimo bar jos 2 sedmice ❤️ Cestitke ostalima, nisam stigla sve procitati ali vidim da ima prelijepih vijesti. 
    Kiki, eeeee pa nece mudrica bezveze hranu, garant hoce sendvic 😄 tacnije cizburger 😂

Lena1897
    06. Rujan 2023. 18:42

A mozda hoce sladoled 😄 hehe, salim se malo naravno

lalaland1991
    06. Rujan 2023. 18:54

Kiki popila jucer vise od 3l cijeli dan, danas na pregledu dovoljno pl.vode (AFI 10/11). Isprepadali me bzvz s indukcijom. Al zato sam dobila iskustvo ctga u radaonici i zene kako vristi 😂😩
    Cure meni su bh kontrakcije doslovno stalno i znaju trajat po 3min, jel to nes znaci? I kakala sam dns 4 puta 👌🏽

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

• misscooking
    06. Rujan 2023. 19:51

Ei samo da pitam da li potvrdu o plaći dok idem otvarati na HZZO porodiljni ko ispunjava?dobijem na HZZO-A to i odnesem poslodavcu,da on to ispuni ili kako?hvala na odgovorima 

• misscooking
    06. Rujan 2023. 20:07

misscooking

Ei samo da pitam da li potvrdu o plaći dok idem otvarati na HZZO porodiljni ko ispunjava?dobijem na HZZO-A to i odnesem poslodavcu,da on to ispuni ili kako?hvala na odgovorima

Edit:našla odgovor na stranici HZZO-A 

Jelušićkaa
    07. Rujan 2023. 07:51

lalaland1991

Kiki popila jucer vise od 3l cijeli dan, danas na pregledu dovoljno pl.vode (AFI 10/11). Isprepadali me bzvz s indukcijom. Al zato sam dobila iskustvo ctga u radaonici i zene kako vristi 😂😩
    Cure meni su bh kontrakcije doslovno stalno i znaju trajat po 3min, jel to nes znaci? I kakala sam dns 4 puta 👌🏽

Sve je moguće  vidjela si kako odjednom Eto beba možda ce i tvoja 🤣
     Joj. Te žene sto se čuju iz radaone stvarno se preplasis joj kad vidiš da si sljedeći hahah

• Lola1212
    07. Rujan 2023. 15:43

Ima jos neka sretnica da je prenijela? 😒

It’s a girl 💞

lalaland1991
    07. Rujan 2023. 16:57

Lola nisam, al suosjecam. Bas mi je tezak ovaj period iscekivanja.. imas li kakvih simptoma?
    Meni je sinoc trbuh bio ko kamen jedno 2h. Mislila sam to je to, uskoro ce krenuti bolovi, al nis, zaspala i probudila se u 9h.

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.