Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lalaland1991
    05. Rujan 2023. 14:25

Ann9852 cestitaaam!

Ja sam dosla s pregleda, imam manjak plodne vode (AFI-index kol.pl.vode-mi je 8), ctg dobar, cervix smeksan i uloziv pol clanka. Narucili me opet sutra, kao ak AFI bude padao, ide indukcija, ak bude rastao, pratit cemo dalje.
    Naravno zelim izbjeci indukciju.. tankat cu se vodom dns jer se pl.voda obnavlja. Mantrajte za mene da AFI sutra bude dobar 🙏🏼
    Ako ima netko iskustvo s tim AFIjem, pisite mi 😊😘

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Mimica91
    05. Rujan 2023. 19:12

Cure koje ste rodile, kako ste? Kako bebice, jel dojite ili ste na dohrani? 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Jelušićkaa
    05. Rujan 2023. 19:34

Mimica ja 7 dana bacam mlijeko zbog antibiotika. Duša me boli ali stacu. Od početka pije babylove hranu i zadovoljna sam. Uopće ne bljuca. Sutra ide vaganje doci ce patronažna. Danas smo predavvali papire da se upise u matičnu knjigu i ostalo... 

Jelušićkaa
    05. Rujan 2023. 19:39

https://ibb.co/QdbmtKN
    Duša moja draga kad je vidim ssve me prođe. 😍 sve se pitam kako je stala unutra hahah zaboravila sam u sekundi kako je biti trudan 🤣

Mimica91
    05. Rujan 2023. 20:11

Jao što je slatka 🥰🥰🥰 nama je bila patronažna jučer, dobili smo 150g od izlaska iz bolnice u četvrtak prošli tjedan..
    Ja se trudim dojiti ali nije lako kako sam ja to zamislila. Teško prihvaća sisu... Uspijevamo nekako, ali ne najede se dovoljno pa mu još dodatno dajem dohranu jer bude gladan. Vidjet ćemo kako će ići dalje, glavno da napreduje na težini. Doći će nam opet patronažna ovaj tjedan pa ćemo vidjet 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• misscooking
    05. Rujan 2023. 21:53

I samo da ovo pitam jer mi odbijeno pitanje u 2grupe na Facebooku,ali stvarno se ne sjećam kako je to bilo prije 5godina. Dobila sam doznake za zatvaranje komplikacija,i odmah za otvaranje porodiljnog da ne hodam dva puta, međutim ne piše datum do kad je tih prvih 6mj,piše samo datum na doznaki kad se otvara. To na HZZO ispunjavaju ili?već sam zaboravila kako to ide. Hvala

MalaG
    05. Rujan 2023. 23:49

Jelušićka preslatka je Valerija.😍🥰🤭❤️ Nadam se da ćeš uspostaviti dojenje kad završiš sa antibiotikom.🤞🙏🙏 Kakva je situacija sa ranom, jel ide na bolje?😔

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• MomN.93
    06. Rujan 2023. 05:09

Evo cure da vam se javim nakon tjedan dana zaostatka. 
    Mi smo prošlu srijedu bili na kontroli u TA di nam je doktorica rekla da nemamo više što čekati i da u ponedjeljak (4.9) idem na indukciju. (Nisam se otvarala i trudovi 0 bodova). Kao beba je veća, u utorak sam trebala biti punih 40 tj i da je to to. Jedino što joj se nije sviđala moja zdjelica koja je uska, a njega su cijelo vrijeme procjenjivali kao veću bebu. Naručila me redovno za petak na kontrolu (1.9) i vađenje krvi. I došao je petak, otišla ja na kontrolu međutim u TA je bio tlak povišeni, trudovi i dalje ravna crta, zatvorena. I odlučili su da ne čekamo ponedjeljak nego idemo u rađaonu. Prvenstveno je bila planirana indukcija no s vremenom su shvatili da su lijekovi za indukciju kontraindicirani kod mojih DG plus moja uska zdjelica a on veliki i da idemo na carski. Tako da sam u petak 1.9.2023 u 13:23 rodila mog dečka Tea koji je bio težak 3670 gr i dugačak 50 cm. 
    Iskreno, kada su se odlučili za carski laknulo mi je zato jer znam da bi se na indukciji mučili i on i ja i svejedno završili na carskom. Ugl, u ponedjeljak smo došli kući, upoznajemo se, pratimo, cijelo vrijeme je na cici, pao je na težini po izlasku što je normalno i još malo doma pa sad ovaj tjedan pratimo težinu da vidimo jel trebamo na dohranu ili ne. Dobra je beba za sad i ne mogu se požaliti 🤞🤞

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• MomN.93
    06. Rujan 2023. 05:10

Jelušićka ja se užasno bojim oporavka od carskog i reza, u subotu idem na skidanje klipsi i samo se nadam da je sve ok. Osijećam povremeno bol i zatezanje kod ustajanja, ali se nadam da je to sve ok. 🙈
    Jagoda čestitam na bebici želim ti brzi oporavak 🥰 ja sam isto rodila u spinalnoj 🙂
    Teich95 još jednom čestitke na curki i lavovski određenom poslu većinom kod kuće 🥰🥰
    Ann9852 čestitke na beboliniju 🥰 mi smo granično bili žuti, ali su nas pustili kući pa se sad svaki dan sunčamo pored prozora 
    🙂 

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• Lola1212
    06. Rujan 2023. 09:34

Ima li jos nas koje ce, po svemu sudeci, prenijeti? 😅

It’s a girl 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.