Trbusi su vam divni, nitko nije ogroman ☺️ ja isto imam dlake po trbuhu, al nemam strija i lijepa mi je koža. Moja mama nije uopće dobila strije pa se nadam da neću ni ja ☺️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Mislim da svaka ima osjećaj da je njen trbuh najveći haha 😃 Al sve je to od žene do žene neke imaju veći, neke manji, nekad i bolje malo manji da se lakše kretati 🤭
Ja nemam strije, nadam se da ih neću ni sad dobiti 😊
Sto se tiče dlaka stvarno sporije rastu 🤣🤣 iako mi kosa nikako nije prestala ispadati, moram priznat da se rijeđe masti što je odlično 😁
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Nisam nis stigla procitati, al evo samo da javim da smo bili dns na pregledu, sve je super i teski smo vec 1300g 😁 kaze dr da je bedrena kost duža za tjedne, sto nije cudno za nase visine od 176 i 194cm. Glavica je idalje dolje, u zdjelici, al kao normalno je i to. Nogice su oko pupka 🥰
4d je opet ukljucila al nije uspjela nista vidjeti, nznm zakaj.
Tamo u ranim tjednima se lijepo vidjelo.. 🤷♀️
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Nisam nis stigla procitati, al evo samo da javim da smo bili dns na pregledu, sve je super i teski smo vec 1300g 😁 kaze dr da je bedrena kost duža za tjedne, sto nije cudno za nase visine od 176 i 194cm. Glavica je idalje dolje, u zdjelici, al kao normalno je i to. Nogice su oko pupka 🥰
Bravooo 🥰
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Cure, da me vidite uživo još kad imam haljinu...zapravo slikat ću se sutra u haljini. Ovako kad je gol ne djeluje tako veliko ali u robi, mislim da ljudi misle da sam pred porod. Bili smo na Mljetu i sretnemo neki par koji se vraćao ( išli smo u Odisejevu špilju, tko je bio zna da nije nešto najpristupačniji put) i žena sva zadihana meni veli ajme trudnica, najbolje je da ni ne idete dalje, odmah se okrenite natrag..a njen muž kaže, ma dobro nije tak strašno a ona kaže ma kako nije žena će se još tu poroditi 😄😄 o tome pričam, izgledala sam joj tak ko da sam u 8 mu trudnoće.
I mene svako malo pitaju kad je termin, kad kažem čude se 🤣🤣 da je meni samo preživjeti ljeto i vrućine 🤣🤣
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Kiki meni opet fascinantno kako cure koje su vec rađale nemaju strija po stomaku..Do poroda nisam imala niti jednu striju,a u porodu mi popucalo dosta ispod pupka.. 😮💨
.
Cure nemate uopce velike trbuhe sve smo u granicama normale za tjedne 😊
Iako si se mazala ili se tad nisi mazala? Nekako mislim da je to stvar genetike odnosno tko ima mekšu ili tvrđu kožu a da manje ima veze sa mazanjem. Meni je mama u drugoj trudnoći sa mnom jako popucala. Ja se mažem a sad kako će biti ..ne mogu više od toga utjecati. Ali šteta je, da.
I mene svako malo pitaju kad je termin, kad kažem čude se 🤣🤣 da je meni samo preživjeti ljeto i vrućine 🤣🤣
A ti imaš još samo 2 mjeseca...jao brzo će to.
E da, danas sam čula da nam stižu vrućine od idućeg tjedna 🙃
Ajmee predobro,kolike su vec bebice u ovim tjednima 🥰🥰 odlicno za dobar pregled ❤️
Pipi cijelu trudnocu sam se mazala i nije bilo nijedne,ali eto jbga popuca u porodu 🤣 i sad se mazem samo sva sreca sto sam svijetle puti pa izbjele brzo pa se to toliko ni nevidi.. Ni moja mama ih nema ali eto sestre i ja jesmo.
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Ja imam osjecaj kao da mi je zadnja 2 tj bas narastao trbuh i sad mi se cini velik 😂 https://ibb.co/92zy6F2
Predivne ste!!! ❤️
Ja imam par strija na guzi i cicama od puberteta tak da ne cudim se, po trbuhu se mazem pa ih nema
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Sortiraj odgovore
Najstariji