Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marulek
    05. Lipanj 2023. 20:45

Pipi11

Cure, ne znam jel i vama tako ali kad se šalje prijava na trudnički tečaj u Zagrebu online, imate navedene termine i u kojem se domu zdravlja održava (iako je online) i kad kliknete na mail bilo koji od ta tri otvori se vaš mail i iskopirana poveznica je dom zdravlja zapad, nebitno na koji ste mail kliknuli. Tako je meni, vidite jel i vama jer to sam skužila tek sad kad su mi na mail.odg da dom zdravlja zapad ne održava termine 14. I 15.6; zato i nisam prije dobila odg jer mail je otišao njima a ne u dom zdravlja Centar di sam se prijavila. Kad pogledate mailove na njihovoj stranici sve je ok ali kad kliknete onda vidite da je svaki dzz (dom zdravlja zapad). Uglavnom sad sam se opet prijavila i odmah sam dobila natrag poveznicu.
    U mailu je bila stvar

Da, da, cijelo vrijeme je tako i ja sam na svu sreću skužila i prije nego li su mi odgovorili s dzzz da se kod njih ne održava tečaj u terminu kojeg sam prijavila. Odgovorila sam im da imaju ovaj opisani problem na stranici i rekla da sam ja prijavila na dzzc, ali da njima šaljem info da su upoznati s greškom na stranici, ali očito im je lakše svakom ponaosob odgovarati nego izmijeniti bug :(

👩37
    🧔33
    👶 10/2023
    24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
    27.5. QUALIFIED 360 ⏳️

MomM.94
    05. Lipanj 2023. 21:37

Ja nisam imala povisen secer, i ogtt super a dan prije pojela komad torte i 3 breskve, i uopce nisam pazila, nego sve normalno jela(obavezno slatko svaki dan).. Na taste je bio 4.5, ostala oba dva mjerenja 5.8. Ak inace nemate problema za visokim secerom, mislim da nemate razloga za brigu. 

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

MalaG
    05. Lipanj 2023. 21:37

Jelušićka dobro da si otišla na kontrolu i da si sad pod nadzorom. Odmori, bit će sve okej. Nadam se da si sutra već doma.🤗🤞🙏
    Poisonivy super za pregled i čestitam na dečkiću.🤭🤗

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• mmmm1
    06. Lipanj 2023. 00:12

momtobe444

Pitanje za ogtt u Zg npr. Sv Duh ili Vinogradska: to se samo dođe ujutro rano ili se mora naručivati? Ja bi isto trebala obaviti u iduća 2 tj.

Na Sv. Duhu doci rano ujutro, ja sam oko pola 7 h vec bila tamo, uzeti na redomatu prioritetni broj :) tako da u 7 h kad otvore laboratorij udete medu prvima da vam pripreme tekucinu i krv izvade

Mimica91
    06. Lipanj 2023. 04:55

Evo ja u 5 ujutro ne mogu spavati pa čitam ovdje zaostatke. 
    Jelušićka vjerujem da će sve biti dobro, javljaj nam.
    Ja sam jučer uspjela ulovit potkošulje u Lidlu, ali bila sam već u 9.30 tamo 😄
    I Ikeu sam također jučer poharala, odnosno webshop. Mislim da sam imala preko 25 stvari u košarici, jao kad to sve stigne, bit će mi Božić 😄 uzela krevetić, prematalicu, ormar i sve sitnice koje idu uz to 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

La_Lupa
    06. Lipanj 2023. 08:45

Lena1897

Da samo znate koliko šećeru treba da izađju iz organizma, ne bi u 5 do 12 ni išle na dijetu. Izmjere oni i tromjesecni secer… La Lupa ma pridrzavam se ponajvise jer sam ja bila sklona visokom pritisku a najveci strah od pocetka imam od preeklampsije. Kad mi je endo rekla da su secer i visok pritisak u nekakvoj korelaciji, vjeruj mi da sam istog trenutka zaboravila na sve secere. U isto vrijeme sam prestala i pušiti isto tako odjednom nakon 20 godina. Obecala mi je endo da cu se moci nagraditi u 8. mjesecu :D I kako je ona isprepadala mene zbog svih secera (mogu jesti borovnice i maline i poneku tresnju, a od kvinoje mi je više zlo…), tako bih ja da svi prestanu sa secerom da im se slucajno nista lose ne dogodi.

Vjerujem ti i vjerujem da bi nam svima zivot bio puno zdraviji da iz prehrane izbacimo ugljikohidrate, tebi svaka cast jer uspijevas! 
    Budi ponosna na nas koje cemo barem par dana prije ogtt-a pokusati paziti 🙈🙈 mozda nam se svidi pa nastavimo 🤫 
    Ja nisam nikad imala problema sa secerom, a sad u trudnoci nakon prvog mjerenja mi je bio 5.1 sto je granicno.. vidjet cemo sad sto ce biti 😱🙈 

BabyBoy 💙

Pipi11
    06. Lipanj 2023. 08:53

Marulek

Da, da, cijelo vrijeme je tako i ja sam na svu sreću skužila i prije nego li su mi odgovorili s dzzz da se kod njih ne održava tečaj u terminu kojeg sam prijavila. Odgovorila sam im da imaju ovaj opisani problem na stranici i rekla da sam ja prijavila na dzzc, ali da njima šaljem info da su upoznati s greškom na stranici, ali očito im je lakše svakom ponaosob odgovarati nego izmijeniti bug :(

I ja sam im napislaa za grešku a oni meni na to da iskopiram mail i prijavim se u dzc😄 no uglavnom ne mislite riješiti grešku ali dobro. Znači bit će nas na tečaju 🤗 poslije komentiramo i diskutirali😊

Saraa12
    06. Lipanj 2023. 08:54

La_Lupa

Lena1897

Da samo znate koliko šećeru treba da izađju iz organizma, ne bi u 5 do 12 ni išle na dijetu. Izmjere oni i tromjesecni secer… La Lupa ma pridrzavam se ponajvise jer sam ja bila sklona visokom pritisku a najveci strah od pocetka imam od preeklampsije. Kad mi je endo rekla da su secer i visok pritisak u nekakvoj korelaciji, vjeruj mi da sam istog trenutka zaboravila na sve secere. U isto vrijeme sam prestala i pušiti isto tako odjednom nakon 20 godina. Obecala mi je endo da cu se moci nagraditi u 8. mjesecu :D I kako je ona isprepadala mene zbog svih secera (mogu jesti borovnice i maline i poneku tresnju, a od kvinoje mi je više zlo…), tako bih ja da svi prestanu sa secerom da im se slucajno nista lose ne dogodi.

Vjerujem ti i vjerujem da bi nam svima zivot bio puno zdraviji da iz prehrane izbacimo ugljikohidrate, tebi svaka cast jer uspijevas!
    Budi ponosna na nas koje cemo barem par dana prije ogtt-a pokusati paziti 🙈🙈 mozda nam se svidi pa nastavimo 🤫
    Ja nisam nikad imala problema sa secerom, a sad u trudnoci nakon prvog mjerenja mi je bio 5.1 sto je granicno.. vidjet cemo sad sto ce biti 😱🙈

upravo to, ista stvar i kod mene...😬

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

momtobe444
    06. Lipanj 2023. 09:04

mmmm1

momtobe444

Pitanje za ogtt u Zg npr. Sv Duh ili Vinogradska: to se samo dođe ujutro rano ili se mora naručivati? Ja bi isto trebala obaviti u iduća 2 tj.

Na Sv. Duhu doci rano ujutro, ja sam oko pola 7 h vec bila tamo, uzeti na redomatu prioritetni broj :) tako da u 7 h kad otvore laboratorij udete medu prvima da vam pripreme tekucinu i krv izvade

Hvala :)

30 👫🏻 28
    11.2 +
    7.3 ❤
    18.4. NIPT ✅ 💜
    5.6. Anomaly scan ✅

• misscooking
    06. Lipanj 2023. 09:21

Ei žene. Trebam savjet. Sa čime oprati staru posteljinu koja je dobila miris,po "starom"odnosno vlagi. I sa čime oprati isto tako tetra pelene. Hvala na odgovorima 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.