Kiki isto sam kupila 2 paketa mrezastih i jedne chicco uloske. Uz to, 3 pampers pelena, puder, pavlovucevu mast, tetrice 2 paketa, melem vlazne maramice, melem gel/sampon za bebe, avant dude najmanji broj.
Skarice i to necu kupovat, kaze mi sogorica da je njoj lakse s obicnom turpijom..
Evo meni je sad dosao mail potvrde za tecaj 6.i 7.
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
I meni je upravo dosao mail potvrde za sutrasnji tecaj 🤩🤩
Kiki hahaha danas jos jedem pa onda od sutra bez voca 😬😬 ajme.. bas me zanima rezultat. Ja cu ici u petak, mozemo mi tooooo 💪🏻💪🏻 btw i ja sam uzela tajice crne i potkosulje za dojenje.
BabyBoy 💙
Pozdrav cure 🥰
Upravo sam vidjela da web ljekarna Vaše zdravlje još danas ima 25% popusta na sve uz kod MAJA25,
osim početničke hrane za dojenčad, libre čitač i senzore. Imaju i OmniBiotic Panda ako koja koristi, definitivno se isplati kupiti uz ovaj popust.
👩27👱♂️34
Termin 07.09./17.09.
Nifty ✅️
Babyboy 💙
ja sam ostala u bolnici čeka me tokoliza za opuštanje maternice i amni šure test da utvrde dali je plodna voda ili je samo iscjedak bio. Sto se tiče bebe sve ok 930g, zatvorena. Ako bude sve ok sutra kući.
Jelusicka Bogu hvala da si otisla na pregled i da si sad pod njihovom kontrolom, stay cool & sve ce biti dobro! ♥️ Drzi nam se, budi dobro i javljaj kako si… mislimo na tebe 😘
BabyBoy 💙
ja sam ostala u bolnici čeka me tokoliza za opuštanje maternice i amni šure test da utvrde dali je plodna voda ili je samo iscjedak bio. Sto se tiče bebe sve ok 930g, zatvorena. Ako bude sve ok sutra kući.
Uz tebe smo 💞 bit će sve ok, bolje i ostati ako je potrebno, sad odmori malo i misli pozitivno 🥰 šaljemo ti puno pusa i zagrljaja
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Jelušićkaa hvala Bogu da je s bebacom sve ok, vjerujem da ce i ostale analize biti uredu i da si sutra kuci 🍀
🧑 31
👩 27
👧❤ 5
10/22 💔 missAb 8tt
🩸Trombofilija
27.1. ➕️🥰
clexane 💉
👭🩷🩷
Pozdrav cure 🥰
Upravo sam vidjela da web ljekarna Vaše zdravlje još danas ima 25% popusta na sve uz kod MAJA25,
osim početničke hrane za dojenčad, libre čitač i senzore. Imaju i OmniBiotic Panda ako koja koristi, definitivno se isplati kupiti uz ovaj popust.
taman mi nestalo tableta novalac pa sam naručila za 29 eura 2 paka😊hvala😘
popust 10 eura bome
Jelušička dobro sto si otisla. Nadam se da ce sve biti okej i da si sutra kuci 🥰
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji