Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    La_Lupa
    06. Lipanj 2023. 21:46

Jelusicka Bogu hvala da je nalaz negativan, izdrzi jos malo i vjerujem da si sutra kuci 💪🏻♥️ 
    -
    Cure, ja sam danas poslusala prvi dio trudnickog tecaja, moram priznati da nisam cula nista posebno novo sto vec od prije nisam znala/cula/procitala/ovdje saznala. Prvo je imala predavanje doktorica pa patronazna ugl o trudnoci / porodu / babinje, a sutra je tema dojenje. 
    Sto se tice klizme, rekli su da trudnice mogu u bolnicu ponijeti svoje Evaq cepice 🙈 
    Kad dodjemo tamo prvo ide prijava, pokazali su i sto treba imati trudnicka torba, zatim u predradjaoni su doktor i primalja koji vas pregledaju, tu se presvlacite u spavacicu, odraduje se klistiranje, skracivanje dlacica (ako same niste depilirale to podrucje) 🤫🤭 Pricali su jos o epiduralnoj, dripu, masazi medjice i tako, sve ono sto vi vec znate. Doktorica je spomenula Purelan mast za bradavice i labello za usne da je pametno imati uz sebe. 
    Nakon poroda jos 2 h ostajete u radjaoni da vas prate s obzirom da moze doci do obilnog krvarenja. 
    😬😬 eto nesto informacija od danas. Ali jedva cekam iduci tjedan da i vi poslusate pa da zajedno komentiramo 🤪🤪 
    Btw potvrda za pratnju nije obavezna, ali je doktorica rekla da je mudrije da ju imamo ako vodimo pratnju da nebi bilo.. ☝🏻 

BabyBoy 💙

• Djajip
    06. Lipanj 2023. 22:32

amarenna

Djajip

E da, dodajte i moju curu, nekad kad budete apdejtovali spisak❤️

💜 oprosti, znala sam da sam nešto izostavila, ide odma 😊

Ma ništa, hvala❤️

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

amarenna
    06. Lipanj 2023. 22:34

Kiki istina je, što manje znaš tim bolje, zaista! 
    Djajip  🥰

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

mami_m
    06. Lipanj 2023. 22:42

Jelusicka Poisonivy drago mi je zbog dobrih pregleda.

Kod nas nesto novo od jutros, kcerka je pokupila varicele 🥴. Muz nije bolovao, tako da samo ja mogu biti u kontaktu s njom. Nadam se da ce ovo brzo proci i da M nece uhvatiti 😳

🧑 31
    👩 27
    👧❤ 5
    10/22 💔 missAb 8tt
    🩸Trombofilija
    27.1. ➕️🥰
    clexane 💉
    👭🩷🩷

• Marulek
    06. Lipanj 2023. 23:06

Lena1897

kiki13

Meni je sveki dala muzevu robicu staru 25-30 god 🤣 oprala sam ju normalno s praskom i omeksivacem pa cu jos jednom s baby praskom i omeksivacem. Ima kupit u dm i neko sredstvo za dezinfekciju sto se isto doda s omeksivacem. A tetra pelene bacit na 90 i popeglat sve kasnije 🤷 mislim da bi to tribalo rijesit sve. Ako i dalje nije cisto onda u smece 😅

Znaci, ja sad ne mogu vjerovat!!!! 😂 I MENI! Zato sam i pitala kako odbiti neke stvari jer sveki insistira na djecijem kreveticu “sa original madracem” na kojem je spavao moj voljeni suprug :D Volim i nju maksimalno i razumijem emocionalnu vrijednost koju to ima za nju, iako sam se sokirala da neko toliko dugo cuva krevetac, al zaista mislim da nam to nije potrebno 😂 Kaze Flowerson ma samo reci da imate vec sve, eh, da, al situacija je komplikovanija 😂

Umrla sam sad od smijeha 😂
    Ma reci joj da treba sve imati kod sebe kad dođete na druženje/čuvanje da ima sve spremno kod nje, da ne morate nositi.

👩37
    🧔33
    👶 10/2023
    24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
    27.5. QUALIFIED 360 ⏳️

amarenna
    06. Lipanj 2023. 23:22

kiki13

mami_m

Kod nas nesto novo od jutros, kcerka je pokupila varicele 🥴. Muz nije bolovao, tako da samo ja mogu biti u kontaktu s njom. Nadam se da ce ovo brzo proci i da M nece uhvatiti 😳

Uhh uhhh… Provjeri s dr jel ti smijes bit u kontaktu. Ja sam od nekog cula da se beba svejedno moze zarazit bez obzira sto je mama prebolila. Vjerojatno nije istina, al ja bi isto provjerila 🙈
    Amarenna da, kazu da je prvi put najlakse jer uvik bude gore nego sto mislis da ce bit hahaha i onda sljedeci put znas koliko grozno i bolno ce bit 🤣

Slažem se s Kiki molim te provjeri , puno je opasnije da je trudnica u kontaktu čini mi se iako je preboljela 🤔

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Marulek
    07. Lipanj 2023. 00:24

Ima li netko tko će sačuvati matične stanice preko zaklade Ana Rukavina?
    Vidim da je proces vrlo jednostavan, no ne mogu naći nikakve informacije o tome je li i koliko je štetno ne čekati pupkovinu da "odradi svoje", obzirom da ju cvaknu čim je prije moguće da sačuvaju što više..

👩37
    🧔33
    👶 10/2023
    24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
    27.5. QUALIFIED 360 ⏳️

La_Lupa
    07. Lipanj 2023. 03:55

Marulek za rezanja i podvezivanja pupkovine su rekli da sad vecina zg rodilista odgadja isto za oko 90 sekundi jer time beba dobiva 60% vise krvnih stanica. Rekli su ako netko zeli sacuvati da se mora javiti najmanje mjesec dana prije termina poroda u KBC Rebro Zavodu za klinicku transfuziologiju. 
    Kiki ahaaa. Slazem se, blazeno neznanje 🤭🤭 Ali oni o tom pricaju bas lijepo - s priznanjem da je to bolno ali cudesno iskustvo. Mislim da ce nas panika poceti prati tako iza Velike Gospe kad krenemo lagano sve prema terminima, sad sam jos hrabra 😂😂 
    -
    Btw rekla je patronazna da bi se barem jednom prije termina poroda trebali vidjeti / cuti sa svojom patronaznom tj. da joj se trebamo javiti i prije poroda… evo ja to nisam jos niti sam znala da to trebamo 🙈🙈 iskusne mame? 🙈
    -
    Kod mene kao sto mozete vidjeti opet nesanica 🤦🏻‍♀️

BabyBoy 💙

Jelušićkaa
    07. Lipanj 2023. 05:24

Majko draga u noći se 3 porodile evo četvrta kraj mene trudove 😅  ko ce ovo prezivit 

poisonivy2604
    07. Lipanj 2023. 06:20

mami_m

Meni su ginekolozi rekli da nema opasnosti. Starija kcer je imala kad sam bila pred kraj trudnoce s mlađom, a mlađa je imala sad pred 2 mjeseca. I nijednom nisu ostale nikakve posljedice 🥰

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.