Ja cu ranije na kontrolu cekam da mi jave od jutros bolovi u sttomaku i obilan vodenast iscjedak. Nadam se da nije ništa ozbiljno ali me bas strah nemogu docekat sljedeći tjedan kontrolu.😣😣 a beba direkt udara dole boli sve živo jel ima jos neko slično???
Kiki bravo za tvoju vec veliku curicu🥰
Jelusicka otiđi ti nek te odmah pregledaju, sto da dzabe cekas i kidas se, samo otiđi i primice te, a sigurno nije nista strasno.
.
Ovaj moj smuseni doktor nije mi cak dao ni ogtt da radim, ni da krv ponovo vadim jer sam negativna al napomenicu ga sljedeci pregled, nit me vago nit pritisak mjerio, ne dao Bog nikom onakvog ginekologa🤦🤦🤦
Joj draga Jagoda taj je ko moj , sve mu moram rec da napravi inače ništa..uzas..bježati od toga druge nema...
Jelušićkaa vjerujem da je sve ok, ali i ja bi ako su bolovi jaki odmah otišla na pregled šta je sigurno sigurno je , bolje i bezveze doći, držim fige da prođe brzo možda se beba nezgodno namjestila 🤞
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Poisonivy sretno 🤞 💕
Kiki velika curka 🩷 bit ce i nalazi OGTTa dobri 🤞
Jelusicka provjeri svakako, ali se nadamo da nije nista 💋❤️
-Mene je bas pocelo boliti kad se mala okrece,kao da mi cijelu utrobu okrene. A dolje u mjehur kad me spici odmah pustim hahha nema ni dana za mene bez stalnog wca i dnevnih 😅 Meni je stomak vidno narastao ma da svi govore da i nije nesto velik 🤔🤣 pa evo procjenite vi 😊
https://ibb.co/q0NHNWK
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Jelusickaa, vjerujem da nije nista, al ako nisj sigurna i bojiš se, odi na hitnu da te pogledaju. Ja sam u 22.tjednu pa me mala često udara i dolje, ne mogu ni opisat osjecaj, kao da me opali po cerviksu, ne znam.
Kiki, one crne tajice si uzela? Ja sam si uzela one tirkizne hlače/donji dio trenirke i baš mi je odlično...nije predebala, taman ću moć nosit do 11.mjeseca ☺️ čestitam na lijepom porastu bebaca i da je sve ok ❤️
Jagoda, ne znam koliko ti je komplicirano promijenit ginekologa, al nakon trudnoće možda da ga promijenis...moja nije bajna po izdavanju uputnica, al svakako temeljito pregleda.
Poisonivy, sretno danas, uzivajte ☺️ prenesi svakako dojmove
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Teich, pa ni meni se ne čini tvoj trbuh tako velik od kad sam vidjela trbuhe od drugih žena u tim tjednima 😁 mislim da će moj isto biti tako negdje kao tvoj u tom tjednu. Al šta nije to bolje, taman će poslije 30tog tjedna optimalno porast tako da se i dalje možemo komotnije kretat 😁 što se tiče lupanja u mjehur, i moja lupa, odem na wc i ne ide ništa jer mi se zapravo ne piša, a svaki taj udarac mi izazove senzaciju da moram na WC 🙈 il izađe 10 ml 😄
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Hvala vam žene nadam se da nije ništa ozbiljno. Samo da mi jave idem odmah. Ne bih se mislila 7 dana jel sve ok ili ne.
Poisonivy sretno 🤞 💕
Kikivelika curka 🩷 bit ce i nalazi OGTTa dobri 🤞
Jelusickaprovjeri svakako, ali se nadamo da nije nista 💋❤️
-Mene je bas pocelo boliti kad se mala okrece,kao da mi cijelu utrobu okrene. A dolje u mjehur kad me spici odmah pustim hahha nema ni dana za mene bez stalnog wca i dnevnih 😅 Meni je stomak vidno narastao ma da svi govore da i nije nesto velik 🤔🤣 pa evo procjenite vi 😊
https://ibb.co/q0NHNWK
I ja puštam 🤣🤣🙈 isto stalno wc i dnevni obavezni 😅 trbuh je prekrasan 🥰
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
PoisonIvy sretno, javi nam se! 😍
Kiki opaaa, slatka mala djevojcica lijepo raste 😍😍 i nas beban je veci za tjedan dana, to je sve normalno, cak mi je rekla doktorica da je njoj draze da je veci nego manji 🤭
Jelusicka samo stay cool, mislim da nije nista, ali bolje da te pogledaju pa da si mirna ♥️ sretno!
Jagoda taj tvoj ginekolog, ajme meni, ukinula bih mu licencu momentalno 😬
Meni dosao nalaz hormona stitnjace, tsh i dalje nije idealan, 3.4, endo mi povecao euthyrox na 150mg dnevno.
Krajem tjedna sam na ogtt, Kiki idemo skupa 😂 nadjemo se na pola puta 😂😂 a bas mi se jedu ful nektarine i breskve… ahhh.
BabyBoy 💙
MomN93 hvalaaaa ti za info, podsjeti nas please jos - twistshake i ja vrebam 🤭🤭
BabyBoy 💙
Cure, ne znam jel i vama tako ali kad se šalje prijava na trudnički tečaj u Zagrebu online, imate navedene termine i u kojem se domu zdravlja održava (iako je online) i kad kliknete na mail bilo koji od ta tri otvori se vaš mail i iskopirana poveznica je dom zdravlja zapad, nebitno na koji ste mail kliknuli. Tako je meni, vidite jel i vama jer to sam skužila tek sad kad su mi na mail.odg da dom zdravlja zapad ne održava termine 14. I 15.6; zato i nisam prije dobila odg jer mail je otišao njima a ne u dom zdravlja Centar di sam se prijavila. Kad pogledate mailove na njihovoj stranici sve je ok ali kad kliknete onda vidite da je svaki dzz (dom zdravlja zapad). Uglavnom sad sam se opet prijavila i odmah sam dobila natrag poveznicu.
U mailu je bila stvar
Sortiraj odgovore
Najstariji