Cure, čestitam na pregledima ☺️
Lalaland, mislim da se svugdje sve ragrabi za čas..jutros u 10 sam zadnje brojeve u svom lidlu pohvatala.
Lena, zahvalis se i kažeš da si dobila već puno toga i da nemaš više kud s dodatnim stvarima/robicom ☺️
Jelusicka, bit ce sve ok ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
I ja sam na ogtt-u sljedeci tjedan. Koliko dana prije cete vi biti “na dijeti”? 😅
It’s a girl 💞
MomN93 hvala za info, evo i ja sam narucila cijeli set za kupanje i jos neke sitnice da predjem iznos za dostavu jer je stvarno bezobrazno skupa. Hvala za kod i % ♥️♥️
Lena divim ti se kako si tako ustrajna i drzis se prehrane!
Lola ja cu biti na “dijeti” nekoj svojoj izmisljenoj (ne mogu onu 1800 kcal jer mi je sva nejasna) 3 dana prije 😂😂😂😂 Mada je to cisto zavaravanje jer svugdje citam da trebamo jesti kako i inace jedemo… 🙈🤫🤭 iako ni secer ne mora biti od hrane, ika i stres utjecaj… kako bude bude, ako mi je sudjen Vuk Vrhovec - a sto mogu 😱
BabyBoy 💙
MomN93 hvala za info, evo i ja sam narucila cijeli set za kupanje i jos neke sitnice da predjem iznos za dostavu jer je stvarno bezobrazno skupa. Hvala za kod i % ♥️♥️
Lolaja cu biti na “dijeti” nekoj svojoj izmisljenoj (ne mogu onu 1800 kcal jer mi je sva nejasna) 3 dana prije 😂😂😂😂 Mada je to cisto zavaravanje jer svugdje citam da trebamo jesti kako i inace jedemo… 🙈🤫🤭 iako ni secer ne mora biti od hrane, ika i stres utjecaj… kako bude bude, ako mi je sudjen Vuk Vrhovec - a sto mogu 😱
Ja cu u srijedu sljedecu na ogtt i mislila sam kao od petka bit “na dijeti”. A upravo sam poslala muza po sladoled 🤦🏼♀️
It’s a girl 💞
Lolaja cu biti na “dijeti” nekoj svojoj izmisljenoj (ne mogu onu 1800 kcal jer mi je sva nejasna) 3 dana prije 😂😂😂😂 Mada je to cisto zavaravanje jer svugdje citam da trebamo jesti kako i inace jedemo… 🙈🤫🤭 iako ni secer ne mora biti od hrane, ika i stres utjecaj… kako bude bude, ako mi je sudjen Vuk Vrhovec - a sto mogu 😱
Ja cu u srijedu sljedecu na ogtt i mislila sam kao od petka bit “na dijeti”. A upravo sam poslala muza po sladoled 🤦🏼♀️
🤣🤣🤣🤣🤣 još jedan sladoled prije "dijete"
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ja imam sljedeci utorak ogtt i apsolutno ne mogu biti na dijeti jer sam u subotu na svadbi. A i ne želim. Ako bude povišen šećer onda ću prisilno
Hahaha i ja sam danas lacnula sladoled 🤫 a i breskvice i tresnjice… sve samo secer 🙈🙈🙈
A zna netko koja je procedura onda ako imamo povisen secer, sto dalje? Osim stroge dijete 😂😂
BabyBoy 💙
Pitanje za ogtt u Zg npr. Sv Duh ili Vinogradska: to se samo dođe ujutro rano ili se mora naručivati? Ja bi isto trebala obaviti u iduća 2 tj.
30 👫🏻 28
11.2 +
7.3 ❤
18.4. NIPT ✅ 💜
5.6. Anomaly scan ✅
Da samo znate koliko šećeru treba da izađju iz organizma, ne bi u 5 do 12 ni išle na dijetu. Izmjere oni i tromjesecni secer… La Lupa ma pridrzavam se ponajvise jer sam ja bila sklona visokom pritisku a najveci strah od pocetka imam od preeklampsije. Kad mi je endo rekla da su secer i visok pritisak u nekakvoj korelaciji, vjeruj mi da sam istog trenutka zaboravila na sve secere. U isto vrijeme sam prestala i pušiti isto tako odjednom nakon 20 godina. Obecala mi je endo da cu se moci nagraditi u 8. mjesecu :D I kako je ona isprepadala mene zbog svih secera (mogu jesti borovnice i maline i poneku tresnju, a od kvinoje mi je više zlo…), tako bih ja da svi prestanu sa secerom da im se slucajno nista lose ne dogodi.
🤣🤣🤣🤣🤣 još jedan sladoled prije "dijete"
Pff, bit ce jos najmanje dva do dijete😆
It’s a girl 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji