Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarkIvy
    23. Svibanj 2023. 08:34

jutro cure, ima koja problema sada s peludnim alergijama?
    Meni je opako krenulo, tako da bez lijekova ovako zapravo ne mogu van bez napada kihanja
    Baš pokušavam smisliti što uzimati, lijekovi tipa Claritin su kao ok, ali ipak je kao bolje izbjegavati ako nije nužno.
    Ima neki lijek Letral koji je kao prirodan, ali ne mogu naći jel smiju trudnice? Jel koristio ko možda?

11/2023. curica

Lana99
    23. Svibanj 2023. 08:37

La_Lupa

Cureee, mi smo jucer imali pregled, sve je ok, bebac je jako zivahan, do iduceg pregleda obaviti ogtt 😬😬
    Imala sam dosta za citanje kako me nije bilo za vikend, imali smo svadbu i krstenje, naplesala se kao da nisam trudna 🙈🤭
    Ali priznajem, umornija sam bila nego inace 🤫
    Htjela sam pitati znate li gdje ima za kupiti bodija dugih rukava? Vrijeme mi je da krenem s kupnjom pa ako netko ima info da podijeli… hvala puno ♥️
    Btw - Flowerson nisam uspjela bas drzati se strogoo kako sam ti rekla da hocu, ali nastavljamo gdje smo stali… 🥰

Drago mi je za dobar pregled🥰
    U kiku, sinsayu ali više izbora je preko web, NKD, ima čak i u takku i mani, pepcu... sad ću vam baš slikati šta sam ja do sada kupila🤭

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lana99
    23. Svibanj 2023. 08:43

https://ibb.co/8cwjW7Q
    Ipak ima više izbora kad se sazna spol.
    Zaboravila sam h&m i zaru

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Flowerson 🌸
    23. Svibanj 2023. 09:24

Kiki, radila je i meni moja neka mjerenja u 16.tjednu, al eto, šalje me na anomaly. Što se tiče robe, ja sam danas u problemu jer nemam što obuc na pregled osim tenerke ili haljine...mislim da danas oblacim haljinu i sandale prvi put ove godine 😁

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Artemida1990
    23. Svibanj 2023. 09:31

Flowerson ja sam u haljinicama vec duze vrijeme, jedino sam jos u fazi bijele platnene tenisice, nadam se da uskoro prelazim na sandalice heheh 😁 
    Sretno na pregledu!

32🙋‍♀️🙋‍♂️
    26.2. ➕️ 30.4 🩷

• Larissa0211
    23. Svibanj 2023. 09:32

DarkIvy

jutro cure, ima koja problema sada s peludnim alergijama?
    Meni je opako krenulo, tako da bez lijekova ovako zapravo ne mogu van bez napada kihanja
    Baš pokušavam smisliti što uzimati, lijekovi tipa Claritin su kao ok, ali ipak je kao bolje izbjegavati ako nije nužno.
    Ima neki lijek Letral koji je kao prirodan, ali ne mogu naći jel smiju trudnice? Jel koristio ko možda?

Ja sam isto alergičar i inače svake sezone pijem par mjeseci nixar/claritine bez prestanka. Trenutno isto osjećam tegobe (curenje nosa kihanje), ginekolog mi je rekao da se antihistaminici ne smiju uzimati tako da se suzdržavam.  Inače imam jake alergije, ne mogu bez tableta jer mi curi nos suze oči, kišem bez prestanka. S obzirom da sada nisam na terapiji uopće iskreno očekivala sam da će mi biti i gore nego što je ali uspijevam izdržati bez tableta. Pijem omnibiotic panda probiotik mislim da je to možda malo pomoglo, špricam fornos sprej za nos i doma imam pročiščivač zraka. Kada je jako sunčan i vjetrovit dan prozračim kratko i upalim pročiščivač zraka. ako idem vani u prirodu čim se vratim doma tuširam se i presvlačim, to donekle pomaže smanjiti simptome ali i dalje ih imam.

• MomN.93
    23. Svibanj 2023. 09:32

Super izbor robe vam ima c&a i baby centar. Ja sam sve tamo uzela i nešto u h&m. I sve sam uzela dugi rukav. Bebači još me znaju regulirati temp dok su mali tako da neću stavljati kratke rukave.

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Flowerson 🌸
    23. Svibanj 2023. 09:35

Artemida1990

Flowerson ja sam u haljinicama vec duze vrijeme, jedino sam jos u fazi bijele platnene tenisice, nadam se da uskoro prelazim na sandalice heheh 😁
    Sretno na pregledu!

Nemam nešto takvo da mi ide uz haljinu, a ove tene koje imam mi nikako nisu za haljinu...sandale it is, vruće je vani 😁

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

teich95
    23. Svibanj 2023. 10:23

Hejj evo me s pregleda 🥰
    Tlak-  115/60
    Kilaza-  +4
    Nalazi OGTTa, kks i urina odlicni. Jedino da mi se malo zeljezo smanjilo s 21 na 14 da jedem malo vise hrane koja ima zeljeza. Pitala sam namjerno zasto se pocnem trest i jedino mi slatko pomogne i rekla mi je da imam Hipoglikemiju da mi tjelo brzo vari secer sto vide najbolje po OGTTu (tijelo mi brzo vari secer i u kratkom vremenu padne ispod normalnog) tako mi je laicki objasnila. Cerviks je i dalje skracen i usce smeksano ali se nista strasno nije desilo u mjesec dana  da pojas jako pomaze da ga nastavim nositi i dalje. Bebolina je jako aktivna i velika 🥰 ima vec 770g i rekla je Dr da ima duge noge,s ispruzenim nogama ima 36cm 😁 E sad moje najvece iznenađenje je da mi Dr pocinje raditi i privatno i ima novi ultrazvuk i posto nam se beba ljepo naredila dobila sam i fantasticnu slikicu moje buckice Tene 🥰❤️ https://ibb.co/W6c0qRM

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Mimica91
    23. Svibanj 2023. 10:29

Teich super da je sve kako treba biti. Slika je preprepremedena. I ja bi takvu, ali moj mališa nam svaki put okrene guzicu na pregledu i nikako mu uhvatiti lice 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.