Jagoda sretno, sve ce biti ok, jos ces na kraju prenijeti, vidjet ces 😁
Kadica - mi smo dobili neku veliku, unutra nema nikakvih "izbocenja" .. jel mi treba onda onaj jastucic? Jer ovako mi se cini neprakticno, plus nznm gdje cemo staviti kadicu da nam leđa ne otpadnu?
Opcija da kupamo bebu negdje van kupaonice mi se cini izazovna, s obzirom na pisulinca koji ce vjer strcati okolo kad ga skinemo😅 iskusne mame?
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Jagoda sretno, sve ce biti ok, jos ces na kraju prenijeti, vidjet ces 😁
Kadica - mi smo dobili neku veliku, unutra nema nikakvih "izbocenja" .. jel mi treba onda onaj jastucic? Jer ovako mi se cini neprakticno, plus nznm gdje cemo staviti kadicu da nam leđa ne otpadnu?
Opcija da kupamo bebu negdje van kupaonice mi se cini izazovna, s obzirom na pisulinca koji ce vjer strcati okolo kad ga skinemo😅 iskusne mame?
Ako nema unutra onaj nastavak za kadicu , ima se posebno za kupiti bez toga je u početku nemoguće ako je velika kadica, a s druge strane mi imamo u kupaoni komodu s ladicama i taman nam je u visini trbuha pa tako u početku se kupamo stavimo kadicu gore 🤗
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Jagoda, srecno❤️
Flowerson, ja sam morala jedno vrijeme biti na prilagođenoj ishrani. Možes kvinou, kus kus, bulgur, integralne namirnice. Bitno što više kuhati, a ne pržiti i peći. Bobičasto voće, kikiriki puter,...
Srećno.
Ja sam juče bila na kontroli, imam na 7 dana zbog tog manjka plodove vode. Pijem pod 3-4 l tecnosti i ludim od piskenja.
Sad u utorak radice dr briseve, da vidi da nemam neku asimptomatsku upalicu. Ako i dalje bude malo manje nego sto treba plodove, poslace me na TORCH da vide da nije neka infekcija protrcala kraj mene. Pol i dalje ne znamo, bebica dupence okrece.
Ugl. defitic vode nije patoloski, ali nije ni po ps.
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Bome ove godine ce biti curica 🥰 i moja je curka..termin nam je 28.9.
Djajip, Flowerson : Kvinoja je dobar izbor jer ima puno željeza, a kuskus nije - to je pšenica, dakle, skoro pa isto kao običnog hljeba se najesti.
Jelusicka: Mlada kopriva je OK i super je za željezo. Ovdje gdje ja živim sada nažalost nema mlađe koprive a stara ne valja.
Nego, okrenem poleđini pakovanja čaja od brusnice. Pa ljudi moji, to je sve osim brusnica. Piše: “brusnica 0,6 %”. Moram sutra u potragu za pravim čajem od brusnice. Ili da skuham one suhe brusnice? Je li to ok zbog šećera? :(
Caj od brusnice s vecim postotkom imas u ljekarni.
U biobio ima za kupiti smrznutih brusnica, bez secera i iceg.
Ove obicne su uzas kaj se secera tice.
Cure iz zga, gdje cete na tecaj? Postoji li neki koji valja? Nama za sv duh potvrda ne treba, idemo radi sebe pa..
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Koliko vi uzmete tih tableta za žgaravicu dnevno? Meni je onaj reflustat gel nepodnošljiv, nevezano uz trudnoću, jednostavno mi je ta struktura grozna. Ginekolog mi je preporučio gattart i to mi je ok, kao tablete za žvakanje, ali opet se suzdržavam i uzmem najviše, zasada, jednu dnevno. Mislite li kako nije problem uzeti i više? Žgaravica je jedini izraženi simptom koji u pravilu imam i koji me prati od početka trudnoće, donekle ju ublaži mineralna voda.
Ja sam s proljetnih beba, uzimala sam isto gattart i rennie za zgaravicu, znam da se mogu uzeti cak 11 na dan. Nista ne stete, uzimala sam ih po potrebi, dakle oko 6 recimo na dan, kad god bi me ulovila zgaravica.
Ok, hvala ti, znam da je u uputama naveden veliki broj tableta po danu.
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
Vesna i mene muče zgaravice, nekada su jače i dosadne, a nekad blage, ali opet prisutne. Uzimam Rennie (ili Gaviscon) i može se čak do 12 tableta dnevno, makar ja nikad nisam uzela više od 2-3 jer pomognu i dosta dugo drže pod kontrolom.
Da, i meni dobro pomognu.
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
Djajip, Lena, hvala vam 🤗 uspijevam se nekako pridržati prehrane, nije toliko grozno još 😄 btw, meni kontrola tek za 5 tjedana jer mi je ginica 4.tjedan na godisnjem 😫😫😫
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji