Flowerson ja sam zbog IR bila na LCHF prehrani prije.. proguglaj si.
Rizu mozes zamijeniti i s crvenom rizom, tjesteninu s pirovom. Bolja opcija su ti i proso i kvinoja. Sve to imas u tvornici zdrave hrane..
Orasasti plodovi/kikiriki maslac kad te uhvati zelja za slatkim.
Ili, cokolada koju si napravis po ovom receptu:
https://www.coolinarika.com/recept/zdrava-crna-cokolada/
Ispiri si dolje sa mjesavinom vode i sode bikarbone. I mozes probati i s vaginaletama s cajevcem, bolje ljekarne ti ih mogu napraviti.
Eto, tako sam ja rijesila candidu na pocetku trzdnoce ;) sretno!
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Flowersonsve vrijedi za bebu!☺️ Slažem se sa tobom. I ja sam bila stvarno mirna nakon posljednjeg UZVa, ali onda me preko noći lupila neka briga i strah, i sad sam se opet smirila. Tješim se da je najgore iza nas, a i brzo nam dolazi idući UZV pa je lakše.🤗🤭
Jelušićkasuper za pregled!🥳😍
Amarenna i mene danas ubi žgaravica i mučnine.🤢 Došlo mi muka od vode, mislila sam da ću se na komp ispovračati.😂😂😂
Tako i meni, muka mi i od same vode uzas jedan. Al evo stvarno pomaže taj reflustat i smijemo ga koristiti
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Lalaland sad kad si spomenula vaginalete od čajevca, Ljekarne zagrebačke županije rade iste, i vrše dostavu preko HP pa je i to opcija - Flowerson. Ako trebaš kontakt, imam kolegice koje tamo rade i mogu ti odgovoriti na bilo kakva pitanja koja imaš.🤗
Amarenna e znam kako ti je.😅 Reflustat je super, samo što ga nema kod nas u Irskoj, ali meni super pomažu Gaviscon i Rennie i postali su mi kao žvakaće u torbi.😅
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Ja sam se radi zgaravice navukla na coca colu jedina donekle pomogne navecer me najvise muci,ovaj put ni mlijeko ni bademi nepomazu 😔 cure dali vas ima iz BiH? uclanila sam se u grupu mama na Fb i masovno citam da hvala Lanolin kremu za bradavice i pisu kako kupuju po apotekama u BiH. Dal ima koja iskustvo jer mi nije daleko da si kupim ako je stvarno toliko dobra a pocela bi pomalo pripremati pa zato i istrazujem. Gledala sam sastav nase "najpoznatije" masti za bradavice Purelana on ima u sastavu dosta lanolina. Pa neznam sta da radim
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Flowerson ja sam zbog IR bila na LCHF prehrani prije.. proguglaj si.
Rizu mozes zamijeniti i s crvenom rizom, tjesteninu s pirovom. Bolja opcija su ti i proso i kvinoja. Sve to imas u tvornici zdrave hrane..
Orasasti plodovi/kikiriki maslac kad te uhvati zelja za slatkim.
Ili, cokolada koju si napravis po ovom receptu:
https://www.coolinarika.com/recept/zdrava-crna-cokolada/
Ispiri si dolje sa mjesavinom vode i sode bikarbone. I mozes probati i s vaginaletama s cajevcem, bolje ljekarne ti ih mogu napraviti.
Eto, tako sam ja rijesila candidu na pocetku trzdnoce ;) sretno!
Hvala ti za ove informacije, probat ću svakako ovo sa sodom i vodom. Kad završim s vaginaletama koje mi je gin prepisala ću pogledat za vaginalete s cajevcem. MalaG, ako ovdje ne bude nešto tako ćemo se čut svakako :) napast ću sa svih strana. 🤞
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Kad smo kod bradavica, meni je pocelo nesto curiti iz njih zadnja tri dana😅 Tj., ne curi, al stalno primjecujem sitne kapljice na njima, a danas mi je cak bilo na potkusulji mokro. Kako vec? Jel to kolostrum? Prozirna tekucina je u pitanju.
It’s a girl 💞
Koliko vi uzmete tih tableta za žgaravicu dnevno? Meni je onaj reflustat gel nepodnošljiv, nevezano uz trudnoću, jednostavno mi je ta struktura grozna. Ginekolog mi je preporučio gattart i to mi je ok, kao tablete za žvakanje, ali opet se suzdržavam i uzmem najviše, zasada, jednu dnevno. Mislite li kako nije problem uzeti i više? Žgaravica je jedini izraženi simptom koji u pravilu imam i koji me prati od početka trudnoće, donekle ju ublaži mineralna voda.
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
Vesna, mislim da se ne smije pretjerivati...nemam baš problema sa žgaravicom još, al osobno sam prvo probala sa sodom bikarbonom i vodom, ako ne pomaže onda reflustat.
Btw, baš je netko objavio pozitivnu recenziju za ovaj proizvod također za vaginalnu floru i da je odlično protiv kandide tako da cu s tim nastavit nakon lactogyna... I financijski je isplativije. https://mojaljekarna.hr/probiotici/4794-bio-kult-candea-kapsule-314503091.html
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Teich čula sam da hvale i tu i onu neku iz dm-a. Pa ako nije skupo valjalo bi uzeti pa nek se nade za nedaj boze.
Flowerson samo hrabro i rijesit ćeš se ti toga. Tek sad vidim da sam sretna sto nemam te gljivice nikad nisam bila osjetljiva na njih u životu sam samo jednom kanesten vag koristila. I to nisam bila sigurna jel to to bilo uopće 🤣
Ali zeneee znaciii jos 4 redovna pregleda do poroda 😵😵😵 ili jos manje ako prije termina rodimo. Bas mi se čini blizu.
Meni jučer dr nije spomenula ogtt veli sve ok s nalazima ne treba ništa.
Flowerson probala sam te tabletice prije nekih godinu, dvije. Nisu lose, jedino imaju neki cudan miris cesnjaka, pa sad ovisi kako podnosis okuse i mirise trenutno hehe. To je zapravo jedini razlog zasto se vracam lacrogynu.
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji