Flowerson ne brini, vazno da si na vrijeme otkrila i sad ce to pod kontrolu. Nemam iskustvo…
Sto ce tice prehrane bez uh, i ja bih zamolila Lenu ako ima plan prehrane da nam podijeli - isto se jako bojim ogtt-a 😬😬
Jagoda sretno, drzi nam se i javi! ♥️
BabyBoy 💙
Ne znam tko ima instagram, ali evo dobar opis:
https://www.instagram.com/reel/Cr6Fk0tOvGk/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
🤭🤭😂😂😂
BabyBoy 💙
Flowerson ajme draga. 😔 Prvo te mučnine, sad još i ovo. Nadam se da će barem vrijediti na kraju i da ćeš se riješiti beštije!🤞🙏🥰
Jagoda nadam se da ti neće raditi probleme radi toga i da će biti sve u redu na kraju!🤞🙏🤗
Teich presladak je trbuščić.🤭😍
Ja sam isto danas imala pregled kod LOM, a obzirom da je bio prvi nakon inicijalnog, nisam znala što očekivati. Na kraju je sa doplerom slušala srčeko i čuli smo bebicu kako se miče tako da sam se definitivno smirila što se toga tiče. Sada smo u iščekivanju Anomaly testa 01.06. koji se čini tako daleko.🥺
Sretno svima na pregledima ovaj tjedan!🤗🥰
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
MalaG, ma najvažnije mi je da nema opasnosti za bebu, a barem 4 tjedna ću nekako izgurat, a onda nakon kontrolnog pregleda ću vidjet ako mogu lagano uključit voće. Drago mi je da te smirio pregled, kako vrijeme prolazi to imamo manje panike sa svakim pregledom, ja sam barem to na sebi primijetila 😊
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Jagoda sretno!!
U ovoj trudnoci sam pocela lagati nazalost, a samo kako bih dobila sve sto me sljeduje. Moram uvijek slagati da se losije osjecam, kako bi mi se posvetili vise.
tako da ako ti budu problematizirali bris, ja bih rekla da osjecam intenzivnu bol zadnjih dana, malo bi se prenemagala.
Sto se tice utrogestana, ja ga koristim vaginalno 2x2, kako vi koristite?
🧑 31
👩 27
👧❤ 5
10/22 💔 missAb 8tt
🩸Trombofilija
27.1. ➕️🥰
clexane 💉
👭🩷🩷
Flowerson, baš mi je žao što te sad i to uhvatilo bit će ti malo zeznuto za prehranu ali naviknut ćeš se, kad znaš radi čega se moraš žrtvovati sve je lakše 🥰
Netko je pitao za utrogestan, ja ga također još uvijek koristim, isto vaginalno 2 puta na dan.također sam mislila da će mi ukinuti nakon prvog tromjesečja ali eto do daljnjega očito ništa.
Evo mene s pregleda sve ok, zatvorena dole tip top. Bebica 613 g napreduje lijepo rodi je mama 😘
Aria, čestitam na curici
Ja sam isto obavila pregled, s trudnoćom je sve u redu, al zato ja ipak imam jaku gljivičnu upalu. Dobila sam hrpu vaginaleta, kupila sam i lactogyn kapsule…dobila sam zabranu jest ugljikohidrate što sam nažalost i očekivala..iskreno, netko će reć najmanji problem, meni je pao mrak na oči….jedu mi se ugljikohidrati više nego ikad. Netko je spominjao da je na nekoj posebnoj prehrani zbog šećera, mislim Lena, al nisam sigurna…pa ako možeš podijelit plan prehrane, bila bih zahvalna. Gin mi je rekla da mi je moguće i šećer viši jer to pogoduje gljivicama. Za 4 tjedna kontrola i onda me šalje na OGTT.
Danas mi nije radila uzv i prvi put da me to nije smetalo…ne znam dal zato što imam anomaly scan za tjedan dana ili zato što ionako ne kužim ništa na njenom ultrazvuku, a s bebom je sve ok. Uglavnom, mixed feelings i sad strah što će bit za 4 tjedna na kontroli i kako će proć taj OGTT. Još danas idemo na rođendan, frendica se pohvalila kako imaju dvije torteMorat ću gledat u obe.
Ajoj bas mi je zao radi dijete i upala 😔 samo nisam skuzila radi cega te tocno stavila na dijetu.. A upale ce proci terapijama i vaginaletama,nebrini. Evo prijateljica od kako je ostala trudna stalno neke upale,gljivice, pa zabrana i odnosa radi toga ma uzas samo se ona zalila uzasno na svrab kaze vise je luda jedno zaljeci drugo dobije,znam da nije mogla mirno sjediti koliko ju je svrbilo dolje.. Uzas
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Evo mene s pregleda sve ok, zatvorena dole tip top. Bebica 613 g napreduje lijepo rodi je mama 😘
Ajme odlicnoo 🥰🥰
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Eh svašta će na nas… Flowerson znam da te je sigurno malo pogodilo to s gljivicama, ali vjerujem sa ćeš se toga riješit. Čitala sam da je to jako često u trudnoći, općenito svaka glupost se lako nakalemi na nas… pokušaj proguglat neke prirodne kupke za ispiranje tog područja, neće odmoći sigurno, a moglo bi djelovat, nikad ne znaš. I općenito, to za prehranu, najgore što te glupe gljivice vole slatkiše i ugljikohidrate pa to treba izbjegavat, ali šta, evo ja maloprije pojela 3 knedle sa šljivama. Nakon prvog tromjesečja kad mi se gadilo sve živo, sad kad imam apetit ko Obelix, moram pazit a normalno da mi se jedu same gluposti, stalno bi nešto žvakala…
Sortiraj odgovore
Najstariji