Noćas kad sam se okretala u krevetu sa lijevi na desni bok, osjetila sam uuuužasnu bol u donjem desnom dijelu trbuha (rekla bi više da je lokacija slijepog crijeva - prepone, ne znam ni sama). Bol je bila poprilično oštra, al je trajala samo dok sam se okrenula i ustala iz kreveta jer sam se morala malo sagnuti.
Dalje sve u redu. Odmah sam na wc-u pogledala dal nisam prokrvarila (zapravo to i stalno gledam). Dalje normalno spavala.
Trudnoća je uredna, beba ok. E sad, ja sam dosta fizički aktivna kroz dan, vrt, cvijeće i sl.
Razlog? Zna li netko? Imao netko nešto slično? 😏
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Kobra, ista stvar, potpuno ista. Kad se okrećem s jedne strane na drugu užasna oštra bol, traje kratko ali jako i baš se prepadnem. To mi je bilo nekoliko puta tako u krevetu. Vjerojatno je normalno. I ja sam jako aktivna, radim još, šetam svaki dan, radim sve po kući ko i prije i isto sam za vikend bila jako aktivna u vrtu, toliko da imam upalu zadnje lože od položaja u čučnju jer sam vrtlarila. Ja se stvarno osjećam dobro, imam nikad više energije, ne umaram se i baš se osjećam fanatično! Samo da tako ostane do kraja 🙏🙂
Još uvijek mislim da nisam osjetila bebu😔 jedva čekam to
Osjećam se fantastično a ne fanatično 😂😂😂
Da se nisi sad ispravila, ja uopće nisam skužila kaj si napisala već sam pročitala fantastično. 🤣🤣🤣
Dakle bol nam je ista. Meni se to sad javilo, i na samom početku trudnoće kad sam slučajno kihnula ili izlazila iz auta. 😏😏 Jako sam se zabrinula. Ima li još neko takvih simptoma i zna li možda razlog?
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
i meni danas cili dan neka glupa bol ispod pupka..nije tolko intenzivna Al osjetim dovoljno da se pripadnem
Cure čestitke na lijepim pregledima 🥰
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Imam i ja te oštre bolove, maloprije sam zakašljala i doslovno me presjeklo ispod pupka. Ali trajalo je zbilja kratko pa se ne brinem. Također i kad se nekad okrećem u krevetu ili naglo ustanem me štrecne po trbuhu. Ne treba se sekirat oko toga, barem sam si ja tako posložila u glavi
Imam i ja te oštre bolove, maloprije sam zakašljala i doslovno me presjeklo ispod pupka. Ali trajalo je zbilja kratko pa se ne brinem. Također i kad se nekad okrećem u krevetu ili naglo ustanem me štrecne po trbuhu. Ne treba se sekirat oko toga, barem sam si ja tako posložila u glavi
Moja bol je moja donja desna strana (kao slijepo crijevo, prepona...)
🤣🤣🤣Ali slažem se, ne se sekirati. Pripisat ćemo to širenju maternice. 🤰🏻🤣
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
I mene nekad zna tako probosti kad kihnem u nekom nezgodnom položaju. Osim toga strasno me boli, ko da sam uklještila neki živac u desnom guzu 😂. Nekad jedva ustanem ili sjednem baš me "uklješti" u tim nekim položajima. Ne znam to ni objasnit kaj me tocno boli haha.
30 👫🏻 28
11.2 +
7.3 ❤
18.4. NIPT ✅ 💜
5.6. Anomaly scan ✅
Pipi i Kobra identicno i kod mene, s desne strane ostra kratkotrajna bol prilikom recimo okretanja u krevetu nocu 🙈 ne panicarima nekako, pripisimo to sirenju maternice i ne uzrujavajmo se previse 👌🏻❤️
Kiki hvala za probiotike, kupim onda te jer bas nekako losu probavu imam 🙈
BabyBoy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji