neznam jel koja od vas imala ko neko peckanje ispod pupka ili stipanje...pojavi se svako 10 minuta ja sam uzela bicvice nisam mogla odolit premalene i slatkeee su 🙈🙈🙈
Hvala vam cure 💞 💞 sutra vam pisem iz laboratorija samo se nadam da cu izdrzat kao i prosli put. Ma da mi sad puno teze padaju neke najernice pa mi se stomak skameni i bas boli od nadutosti ako mi nesto zasmeta 😮💨
Jopa i mene je znalo tako kao stipkat ali u tjednima si kad se sve pocne vecom brzinom siriti pa je i normalno 😊
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Hvala vam cure 💞 💞 sutra vam pisem iz laboratorija samo se nadam da cu izdrzat kao i prosli put. Ma da mi sad puno teze padaju neke najernice pa mi se stomak skameni i bas boli od nadutosti ako mi nesto zasmeta 😮💨
Jopai mene je znalo tako kao stipkat ali u tjednima si kad se sve pocne vecom brzinom siriti pa je i
teich95...ja odma najgore mislim🙈čim je neka mini bol u pitanju
Ja još nisam ništa krenula kupovat. Rano je. Za sad se suzržavam. Iako su mi 4osobe rekle da će mi sve dati jer imaju curice, tako da ću pričekati njih. Jedino ću kupiti Mustela prvu torbu i pelene . I sebi torbu koja mi je želja 😀😀
Hej cure, ja jos ne kupujem nista, jer i dalje ne znam kojeg pola je bebica 😅😅
Jutros je tako prekrstila nogice, da se doktor smijao, pola h je uz radio i beba je sve pomjerila, ali nogice jok.
Duza je za 7 dana, ali i sina sam rodila 57 dugog.
Jutros su me probudili udarci kraj pupka, predivno 🥰🥰🥰
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Kiki sreca dosla ljetna garderoba u trgovine pa necemo da kupujemo bezveze kad nam nece ni trebati toliko ljetno a dosta sam dobila. Jos ce mi sestricna donjeti krajem 5mj a njena mala rođena u proljece pa ce pasat. Narucila sam samo trake za kosu, one slatke carapice s masnama i patikice s alliexpresa ostalo cemo najvjerovatnije u 8mj 🤣 mi smo se odlucili za ime i dolazi nam Tena 🥰
I ja sam pohara alliexpress sa trakicama, i carapicama. 🥰
Predivnih stvari imaa. 💗
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Evo nas s pregleda, sve je super i imam vec 630g 🤩 beba je veca za tjedan i po.
Prvi put da je spavao cijeli ultrazvuk.
Iskreno, pregledi prije su mi bili bolji jer smo vidli cijelu bebicu, a sad na zadnja dva dr proucava dio po dio i uopce ne kuzim nis 😅
Okrenut je nogicama, al jos je rano..
Cerviks mi nije ni spominjala 🤷♀️
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Lalaland bome vec velika bebica,odlicno 💞💞
Jagoda trebalo bi se itkako vidjet,drzat cemo fige da bebica pokaze sta se krije među nogicama 🙏❤️
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Lalaland, čestitam na lijepom uzv ☺️
Jagoda, ma morao bi se vidjet spol 🤞☺️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji