I mene nekad zna tako probosti kad kihnem u nekom nezgodnom položaju. Osim toga strasno me boli, ko da sam uklještila neki živac u desnom guzu 😂. Nekad jedva ustanem ili sjednem baš me "uklješti" u tim nekim položajima. Ne znam to ni objasnit kaj me tocno boli haha.
Ja kad sam za tu svoju bol (isto oštra bol u mojoj desnoj strani trbuha - skroz dolje desno, otprilike di je slijepo crijevo) koja je isto nastala kod kihanja, izlaska iz auta, spomenula ginekologu, reko je da to nema veze sa trudnoćom. 🤷🏻♀️
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Pipi i Kobra identicno i kod mene, s desne strane ostra kratkotrajna bol prilikom recimo okretanja u krevetu nocu 🙈 ne panicarima nekako, pripisimo to sirenju maternice i ne uzrujavajmo se previse 👌🏻❤️
Kikihvala za probiotike, kupim onda te jer bas nekako losu probavu imam 🙈
Evo, našle smo rješenje i za to. Maternica. 🤰🏻☺️🤭
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Pipi i Kobra identicno i kod mene, s desne strane ostra kratkotrajna bol prilikom recimo okretanja u krevetu nocu 🙈 ne panicarima nekako, pripisimo to sirenju maternice i ne uzrujavajmo se previse 👌🏻❤️
Kikihvala za probiotike, kupim onda te jer bas nekako losu probavu imam 🙈
Evo, našle smo rješenje i za to. Maternica. 🤰🏻☺️🤭
Hahahaha 🤣🤣🤭🤭 ne smijemo se uzrujavati, mi smo Trudnice, moramo biti cool 🤭🤭🤭🤭
BabyBoy 💙
Pozdrav cure, prikljucujem se grupi ako me primate 😊
Trudna sam 15+2, termin je krajem 10.mj, jos ne znamo spol 🙈
Nisam vas jos stigla iscitati, ali s obzirom da krecem na go pa onda na bolovanje vjerujem da cu imati vremena.
Doma imamo curku od 2 god i par mj, pa i iz te trudnoce imam lijepa iskustva s foruma, nadam se da ce i ovog puta biti tako 🥰
Tickere stavim kad se prisjetim kako to ide..
Ovčice, dobrodošla ☺️
Sto se bolova tice, mene od pocetka svako malo nesto zaboli, probode itd. Ne obazirem se vise 😅
It’s a girl 💞
Momtobe ista stvar, kao da mi je upaljen zivac u lijevom guzu vec cca 2 mj. Npr sjedenje u turskom sjedu mi je bas bolno, ko da me netko nozem probada. Al ovak mi ne stvara neke probleme.
Kaj se tice ostre boli, meni se događalo prije kod brisanja nosa 😅, al nebi me bolilo ako bih se prije skroz skvrcila. Probajte se tak i okretati u krevetu da prvo noge stavite na prsa 😉
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Ovčica dobrodošla ❤❤
I ja imam bolove koje opisujete, tek su se prije koji dan javili..
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Što se tiče bolova nemam baš nikakve, hvala Bogu, makar me znalo probosti kod kihanja.
A vidim da je bila riječ i o putovanjima, mi bi 08.06. trebali ići za Austriju, za Beč. mislim da nebi trebalo biti problema pošto je sve uredno u trudnoći, ali taman taj tjedan prije puta bi trebala imat pregled pa ću onda znati točno i konzultirati se još s ginekologom...
Što se tiče opreme, ne moram kupovati ništa novo, što se tiče robice za curice imam sve, za dečkiće ništa
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Ovčica dobrodosla!
Sto se tice te boli u guzu, neznam jel to isijas, ako je gore iznad guza zapravo. Mene to jedno vrime probadalo. Uzmite tenisku lopticu pa se naslonite na zid i onako malo masirajte…
Nego, jel ima jos ko ovakvog aliena u drobu 🙈
https://ibb.co/r4csSNG
Ajmeee, kako ti se vidi da se pomiče. Ja ni udarce svojeg malog ne vidim na trbuhu, samo osjetim. Mora da je od viška sala od prije 😂😂😂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Kiki tako i moja uvjek se naguzi na jednu stranu pa stomak izgleda deformiran 🤣
-obavila sam OGTT, cure meni ovaj put bilo jos lakse nego prosli jos imala drustvo poznanicu koja je trudna 30tj pa kroz pricu brzo proslo 2h 😊 iza 12h bi trebao biti nalaz. Ode sad da pijem kavuuuu 🤣
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji