Blue, ja sam kupila baby watcher polovni za predobru cijenu, stiže mi nadam se do petkaRozaNessa, dobro nam došla! Stavi trakicu u potpis da te možemo pratit
I ja sam si sad ipak naručila nznm bit ću mirnija ,nznm dali drugi tako a baš me nekad uhvati strah jel okej nije I neka panika me oduzme
Ma da, ja sam bila skroz ok, al sad opet čekat do 25.04., već se lagano propitujem…samo da čujem otkucaje pa ću bit mirna. Kasnije kad se počnu osjetit udarci je lakše, a ovako se pitaš jel sve u redu.
Bit ce maaaalo lakše ali nema mira dok se ne rodi znajuci nas žene uvijek sumnja 😂 pogotovo mi koji nemammo ni jedno dijete i koje nam je prvo i koji smo dugo cekali.
Kod nas se izgleda u citavoj Bosni nema nigdje kupit taj baby watcher, da ima, kupila bih ga vec odavno bez razmisljanja, a ovako planiram bar stetoskop😁 kazu cuje se od 18tt🤔
Pa mislim da imaš nešto preko amazona za naručit, samo ne znam kako to ide kod vas s dostavom jer niste u EU....ili mozes pogledat u oglasniku ili na fejsu u marketplace-u ako netko prodaje.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
lalaland, vidiš, ja baš osjetim da imam više energije vjerojatno nisi naspavana dovoljno...super da osjetiš bebicu, jedva čekam i ja da to doživim
Jelušićka, apsolutno se slažem s tobom...jučer gledam onaj show survivor i jedna cura je pričala da je rodila u 7.mjesecu i dijete umrlo sutradan od srčane mane, tek valjda tako kasno su skužili da postoji neki problem s bebom...baš horror i noćna mora kad pročitam tako nešto, a mi se uzdamo u nipt...uf.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Hvala svima na dobrodošlici. :)
Lalaland i ja već par dana baš osjetim bebu. Posteljica je straga kao i u prvoj trudnoći pa sam dosta rano osjećala te kao mjehuriće ili leptiriće. Baš je poseban osjećaj. Jedva čekam prave udarce.
Meni je u svim trudnoćama bila posteljica straga, sad mi je sprijeda i baš sam se iznenadila 😄 da mi je prva trudnoća vjerojatno još nebi ni osjetila bebicu, ovako sam sad stvarno mirnija kad osjetim , iako mi je uvijek dugo čekati na novi pregled jako sam nestrpljiva 🙈 Al eto dan po dan, neka nam sve bebice sa teme lijepo napreduju i dođu žive i zdrave🥰
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
RozaNessa dobrodošla 💓💓
Malag sretno na pregledu🙏❤
Ja sam danas u 16:30 na uzv i imam ogromnu tremu i strah, nadam se da je sve uredu
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Evo i mene s ultrazvuka, anomaly scan uredan 🥰 meni je posteljica sprijeda i svejedno već neko vrijeme osjetim boksanje 😄 isto imam baby watcher, koristim ga od 14 tjedna skoro svaki dan i spasio me u nekim danima kad me je znala uhvatit nervoza. Za mene vrijedi svake kune
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Evo i mene s ultrazvuka, anomaly scan uredan 🥰 meni je posteljica sprijeda i svejedno već neko vrijeme osjetim boksanje 😄 isto imam baby watcher, koristim ga od 14 tjedna skoro svaki dan i spasio me u nekim danima kad me je znala uhvatit nervoza. Za mene vrijedi svake kune
Je li to nešto kao uzv ili samo otkucaje srca prati?
Baby watcher je kao mala sonda pomoću koje čuješ otkucaje srca djeteta, ništa više.
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
RozaNessa dobrodošla 💓💓
Malagsretno na pregledu🙏❤
Ja sam danas u 16:30 na uzv i imam ogromnu tremu i strah, nadam se da je sve uredu
Hvala i sretno na pregledu! <3 Sigurno je sve super ali razumijem strah.
Sortiraj odgovore
Najstariji