Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    La_Lupa
    05. Travanj 2023. 21:51

Bravo cure za dobre preglede 😍😍
    Aaaa dajte, bas mi je fora to kako osjetite bebe, ja jos nijednom nisam… jeeedva cekam taj osjecaj 🥰🙈🙆🏻‍♀️🤫
    Jutros opet budjenje uz gagove na povracanje, jedva sam zube oprala, znate kad ne mogu cetkicu za zube drzati u ustima 🤮 
    Meni se stalno jedu narance 😂🤭 i ponekad sladoled 😂 

BabyBoy 💙

Lana99
    05. Travanj 2023. 21:56

La_Lupa

Jutros opet budjenje uz gagove na povracanje, jedva sam zube oprala, znate kad ne mogu cetkicu za zube drzati u ustima 🤮

Ajmee ja nemam mučnine ali zube perem iznad wc školjke jer obavezno povraćam na kalodont 🤢

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

amarenna
    05. Travanj 2023. 22:00

La_Lupa

Bravo cure za dobre preglede 😍😍
    Aaaa dajte, bas mi je fora to kako osjetite bebe, ja jos nijednom nisam… jeeedva cekam taj osjecaj 🥰🙈🙆🏻‍♀️🤫

Aaaaaa naranče i sladoled ta sam svaki dan 😄💙

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Pereca333
    05. Travanj 2023. 22:12

Meni se sad jede vecinom zdravo, nektarine, jabuke, bademi, sirevi i povrce. 

Sto se tice pokreta ja ponekad osjetim nesto ali nisam sigurna je li to to, pipam stomak stalno. 🤭 Kad gledam stomak odozgo primjetim kako se pomjera bebica, nekad mi stomak bude malo ispupcen desno, nekad lijevo.  Ali jedva cekam redovno da osjecam mislim da ce me to toliko smiriti. 🥰

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

teich95
    05. Travanj 2023. 22:13

Monika cestitke na curici 🥰🩷
    Ja sam sluzbeno gotova s poslom jeeej sada uzivanje 😁😁
    Meni se jede stalno slatko,mislim da cu biti kao tenk do kraja 🫣🤣

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Pereca333
    05. Travanj 2023. 22:14

Meni su najgore sad promjene raspolozenja, toliko sam osjetljiva, rasplacem se na sve, vec tri dana cmizdrim i govorim mm da me ne voli i poslije pola sata opet sve ok, mirna ko bubica. Bice zabavno 🫣🥳

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

mami_m
    05. Travanj 2023. 23:02

Cestitam na dobrim pregledima
    Drage cure kako imate ravne stomake 😍😍, moj je vec prilicno velik, pogotovo navece.
    Sto se tice jela, svasta mi se jede, pogotovo junk food. Ali za to si dam odusak jednom sedmicno, inace sam na zobenim kasama, sirevima, sezonskom povrcu i vocu 😅

🧑 31
    👩 27
    👧❤ 5
    10/22 💔 missAb 8tt
    🩸Trombofilija
    27.1. ➕️🥰
    clexane 💉
    👭🩷🩷

Lily123
    05. Travanj 2023. 23:41

mami_m isto mi je za junk food, živjela bih samo od toga da mogu, ali se nastojim kontrolirat i dozvolit si tako jednom tjedno neki grijeh tipa pizza/kebab… uh, evo i sad mi se jede  
    Trudim se ne jest slatko, jedino što si dozvolim je neko voće i džem od jagoda za kojim sam apsolutno luda, jutros sam pojela pola kruha s tim pa mi je bilo malo mučno. Ali najgore mi je kad se sjetim neke namirnice i postanem opsjednuta s njom jer mislim da ću UMRIJET ako ju ne pojedem. Neopisivo mi se jede lubenica i maštam o ljetu kad im bude sezona, satrat ću se u lubenicama. Inače nisam neki fan, ali sad je pitanje života i smrti  

Flowerson 🌸
    05. Travanj 2023. 23:54

Lily123

Ali najgore mi je kad se sjetim neke namirnice i postanem opsjednuta s njom jer mislim da ću UMRIJET ako ju ne pojedem. 

E da, tako je meni s palačinkama 😂 doslovno se ustajem/prekidam što god radim i instantno radim smjesu 🙈

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

poisonivy2604
    06. Travanj 2023. 06:37

Cure čestitam na dobrim pregledima. Lijepo je vidjeti kako nam bebe rastu i napreduju. 
    Monika čestitke na curici.. 
    Meni se trenutno ništa ne jede..u početku je to bio samo junk i gazirana pića, sendviči, a sad sam u nekoj fazi da nemam želju za ničim i više ne znam što bi jela ni za ručak ni za gablec na poslu jer mi do ničega nije...al sigurna sam da će i ta faza brzo proći

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.