Cao zene
Imam pitanje danas sam vadila betu daj mi reci te ako je biokemijska trudnoća dali se to vidi?
I kolika mora biti beta sko je biokemijska trudnoća
Ma ja pijem samo novalac u kojem ima dovoljno folata pa ne znam jel problem ako ne unosim par dana folnu ako prestanem sa prenatalom..al da, sad mi je u sjecanju da mi je gin rekla da uzimam folnu do 12.tjedna pa je vjerojatno ok.
Tami, to sa grudima varira, ja više ni ne obraćam pozornost..jedan dan bole, drugi dan ne, al su punije i veće s vremenom.
Flowerson, oko toga se izgleda ne mogu složit ni moje dvije doktorice. Jedna kaže uzimaj samo Novalac, a druga ne ne, kasnije Novalac, a sada samo Folacin 5mg. 😵💫 Nijedna ne kaže oboje, čak je ova prva rekla da izvadim nalaz krvi da vide koliko imam folne , sto sam ja protumačila da je može biti i previše.
Ma ja pijem samo novalac u kojem ima dovoljno folata pa ne znam jel problem ako ne unosim par dana folnu ako prestanem sa prenatalom..al da, sad mi je u sjecanju da mi je gin rekla da uzimam folnu do 12.tjedna pa je vjerojatno ok.
Tami, to sa grudima varira, ja više ni ne obraćam pozornost..jedan dan bole, drugi dan ne, al su punije i veće s vremenom.Flowerson, oko toga se izgleda ne mogu složit ni moje dvije doktorice. Jedna kaže uzimaj samo Novalac, a druga ne ne, kasnije Novalac, a sada samo Folacin 5mg. 😵💫 Nijedna ne kaže oboje, čak je ova prva rekla da izvadim nalaz krvi da vide koliko imam folne , sto sam ja protumačila da je može biti i previše.
Meni su rekli da je samo bitno da ima aktivnu folnu kiselinu...ja sam pila samo novalac i uzimam povremeno vitamin D. Danas ću preskočit novalac, mada mi je već mučno i bez njega. Jedem povremeno bademe i orahe pa mi to malo pomogne.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Pozdrav drage žene! :)
prije svega želim vam svima čestitati! :)
Mene zanima da li ste već razmišljale o kolicima i koja kolica predlažete ili ste čule pozitivne komentare? Vidim da je ovaj vikend sajam beba u West Gateu međutim spriječena sam otići, ne znam da li se isti odvija više puta godišnje? :)
Evo mene sa pregleda malo ranije nego sto sam rekla zvala me dr kaže slobodna pa mogu i ranije.
Hvala Bogu sa bebicom je sve uredu manja je bebica ali ija sam niske grade ne očekujem da ce imati 4 kile 🤣 sto se tiče spola nogice su bile prekrizene. Vise sreće za mjesec dana. 😁
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/4;40;11/st/20231101/e/My+Event/dt/6/k/c936/event.png
Evo mene sa pregleda malo ranije nego sto sam rekla zvala me dr kaže slobodna pa mogu i ranije.
Hvala Bogu sa bebicom je sve uredu manja je bebica ali ija sam niske grade ne očekujem da ce imati 4 kile 🤣 sto se tiče spola nogice su bile prekrizene. Vise sreće za mjesec dana. 😁
A jbmu misa,kako nas te bebice znaju zezati hehe.. Bitno da je sve uredu i meni je rekla cura ali cemo sa sigurnoscu znati iduci pregled da potvrdi.. i ja cu bit 21tj tad 🤣🤣
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
A jbmu misa,kako nas te bebice znaju zezati hehe.. Bitno da je sve uredu i meni je rekla cura ali cemo sa sigurnoscu znati iduci pregled da potvrdi.. i ja cu bit 21tj tad 🤣🤣
Stabi bas im je los uzv neki stari novi pokvaren. Ako neodem negdje privatno za koji tjedan 😂 mozd ace se tamo vidjeti. Ali nek je ono uredu to mi je najvaznije
Jelusicka, super za pregled
Ja planiram s mužem ić na privatni uzv tamo u 18.tjednu.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji