Jagoda, koliko dugo ti već primaš depo p. ili si primala? Ovo kod mene je na svaka 3 dana od početka devete sedmice (ticker ispod nije tačan). Molim te nemoj samo reci da i u 15. sedmici daju.
Flowerson 😂😂 da, taman kad sam pomislila mogle bi se smanjiti, pojacalo je… ne znam sto bi rekla, nekima su trajale mucnine skroz do 7. mj trudnoce 🤮
Btw ja sam kolegama s posla rekla prosli tjedan 🙈
Jopa sretno na pregledu, nema ljepseg nego cuti otkucaje! ♥️
BabyBoy 💙
Nemojte me plašit s mučninama u 16. tjednu ne znam mogu li izdržat još 4 tjedna ovoga… jučer i danas - katastrofa, a išlo je nabolje. Danas sam skoro cijeli dan prespavala, stalno mi je zlo i ništa ne mogu. Ne znam kako vi koje imate djecu hendlate trudnoće s mučninama i povraćanjem, svaka vam čast, evo ja se jedva o sebi mogu brinut.
Sretno svima koje imate uzv danas, neka sve bude kako treba i čestitke na još jednom dečkiću u grupi!
Pozdrav curke :)
Moj prvi pregled zakazan 30.3.
Jedva čekam 🥰 u kojem ste vi tjednu išle na prvi pregled?
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Ja kad sam bila trudna 6+2 i sve se lijepo vidjelo te se čuli otkucaji.
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
6+5🙂
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Evo prijavljujem jos jednog deckica💙 Ubiti dr je rekao da je 70% siguran,ali drzar cemo se toga
Cure, kad ste vi obznanile svojim kolegama u firmi da ste trudne? Evo mene su danas zvali s marende jako znatiželjni, 100% sumnjaju da sam trudna jer me pitao kolega:"kad častiš?" Meni je bilo koma jer sam bila razglasu i htjeli su izvuć neke informacije iz mene, ja sam se pravila blesava… sve razmišljam da kažem u utorak nakon ultrazvuka da maknem i to s dnevnog reda…tad ću bit na 12+2 i to je valjda ok vrijeme za reć..što vi mislite?
Ja sam rekla na poslu s 12tt, tako smo i s prvim
Cure koje mucite muku s mučninama nadam se da ce brzo proći🥰🥰
Imam zaostataka za citat jer mi je ludnica i na poslu i kuci...kolegica je dala otkaz,dobila sam kolegu koji ce biti moja zamjena i moram i njega učiti...Mali je prehlađen i ne ide u vrtić,ja sam počela kašljati isto...
Ja danas obavila pregled. Na kraju samo provjerili cerviks i provjerili dal ima otkucaja. Nisam bila na ultrazvuku, a bas sam se veselila vidjet bebicu nakon mjesec dana. Al narucila sam se u ponedjeljak privatno na uzv u jednu polikliniku. Bas bezveze, kakav im je to pregled bez ultrazvuka. 😏
Ja sam rekla na poslu odmah nakon prvog pregleda jer sam morala na bolovanje zbog komplikacija u prosloj trudnoci, tak da su onda i svi ostali saznali.
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji