Evo da se i ja javim malo, moja Kaja priča ko velika, baš me čudi kolko brblja i neke riječi koje mi se čine teškim za izgovor ona ih izgovora skroz čisto a neke koje su jednostavnije to spetlja, ali puno priča sve u svemu, najslađa mi je kad mi kaže mama ja jabuku papati zvuči ko velika cura, pelene još ne skidamo, ona kaže da joj se kaka kad je već počela kakati, ja sam ušla lagano u 8 mjesec trudnoće, još malo i stiže nam seka, kaja je jako vezana za mene navečer ju lažem da idem radit da ju tata može u spavati i to super upali kod nje, prvu noć je malo plakala a sad već sama kad ide spavat viče mama jadi papa i tako, nemam uopće osjećaj da ću dobiti još jedno dijete, nemrem ni zamisliti da imam još jedno dijete, cure koje imate više djece kak vi to hendlate?
Mi smo sami u Njemačkoj nema nam obitelji u blizini pa se malo bojim kak će to sve biti
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Booook mamee evoo i menee, sitila sma se naše temeeee 🤣 baš falite , ona česta tipkanja al dobro sad smo svi u nekim obvezama, poslu, i takooo ....
Mii smo dobroo, Lana moja super napreduje, brblja puno ono po riječ, nešto izgovori čisto nešto onako, al dobro je to sve ima svoje vrijeme. U mene je brat mlađi počeo pričati čisto sve tek s 4 g tako da , nemojte da vas išta brine, djeca rade sve u svoje vrijeme, ništa ne mora bit po PS-u i "propisima"..
Preko tj ona je u vrtiću kroz jutro do 15h, tako da je to taman vrijeme za mene, ja sma sad 7mj trudnoće, podnosim supeer no ove vrućine me ubiše i točno osjetim da nosim muškog bebača tako mi je stomak spušten mjehur otpada, dole me sve boli od glavice okrenute, imam već par tj one pripremne trudove 🙈 nemogu dugo šetat kao s Lanom šta sam mogla, isto teško mi se prevrtati i ustajati al dobro proće 🤣
S njom sve lako i obavljam , nie mi teško uz trudnoću, brigu oko nje kuće pasa i sad još kokoški šta smo nabavili obavljam bez problema... Biće mi dobro i kad rodim, ona u vrtiću tako da polla dana ću bit u miru s bebicom, mislim da neće zasad bit neš ljubomorna jer sad nedavno čuvala od brata malu koa ima 3 mj par dana s njom i baš je tila lipo oko nje, i kad ju drzim ne plače nit me povlači za ruku..
Mi ćemo na odvikavanje od pelene iduće ljeto, još nam je rano.. ii takoooo 🍀
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Pozdrav cure. Šteta baš što se rijetko ovdje piše, da vidimo kako su nam one male bebice s početka. Moj Luka je dobro, živo dijete hah nema mira nikad. Uvijek razbijenih koljena jer taj uvijek trči. Dosta priča, u zadnje vrijeme što god mu kažeš on ponovi. Probat ću ga odviknut od pelena iako mi se ne čini spreman. Probat ćemo. On se još uvijek budi po noći i traži jedanput jesti nekad i dvaput tako da je ujutro pelena prepunjena. Ako ima tko savjet kako ga odviknuti od bočice, dobro mi došao. Jede on sve, ali čim se probudi daj bočicu a onda kasnije sve ostalo. Ne mogu vjerovati da će vas par već uskoro drugo dijete. Ja ne razmišljam o drugom još 😂 dosta mi je za sad što trčim za Lukom
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Ajme cure kako je lipo procitat da ima trudnica 🥰🥰🥰
Moja Lara je vec prava cura, dosta je dobra, igra se s drugom djecom, nema bas neke posebne zahtjeve i tantrume osim sta je bas mamasta jer je 24 sata dnevno sa mnom 🙄 Prica nekih 70ak rijeci, ne spaja jos recenice. Zubi su nam izasli svi osim petica, nadan se da one nece jos par miseci 🙈
I ja sam se sjetila grupe! 🥰
F je dobro! 😄 Počeo je u zadnje vrijeme baš glumiti frajera i prkositi ili ako ga se puno ispituje ista stvar namjerno kaže nešto deseto i skrene s teme. U zadnje vrijeme ponavlja kao papagaj, razumijemo i mi njega i on nas. Još ne spaja previše riječi, ali imam osjećaj da će i to krenuti uskoro. Što se tiče zubi izbijaju gornje trojke. Dolje je sve izbilo. Glavna zanimacija sada su mu vozila(auti, motori,bicikli,skuteri,traktori,kamioni i ostalo), kosilice, životinje i voda. Bilo što s vodom! 😄
Imali smo i kozice, ali ih je jako malo bilo. Kaže doktorice da bi mogao dobiti još jednom.
Iza nas je i jedna neuspješna trudnoća. Nadamo se da će biti više sreće idući puta. 🤞🏻
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji