🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunce7

Broj poruka: 595

Prijavi adminu

Sve rodendane koje smo propustili nek su sretni😍😍

daniella2207

Broj poruka: 595

Prijavi adminu

sunce7

Nasem Lukiju kukiju nek je sretan veliki prvi❤️❤️
    A nasa Korina prava vridnica😍
    Kod nas svasta nesto, a nista😂
    Nije se jos pustila,kad je nesto zanima napravi pet koraka uvrh glave🤦🏻‍♀️ Bas je neki ziharos😂
    Daniellada li se Korina pustila skroz?

Nije se pustila ne,vidi se da bi mogla ali ju je strah.nece nikako sama,samo trazi da joj dam ruku

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

sanja0508

Broj poruka: 643

Prijavi adminu

daniella2207

Sanja0508 Sreeeetan veliki 1️⃣ Leonu🥳

Hvalaa puno.
    Evo i taj prvi rođendan je dosao i prosao. Proslavili smo i krstili ga bilo je super. Prohodao je cijelu crkvu nakon toga mi zaspao u krilu u crkvi 😂
    Proletilo i to. Sada pripreme za povratak na posao i za Bozic 🤣 
    puse saljemo

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• ponosna.mama

Broj poruka: 721

Prijavi adminu

Jutro cure, nisam vas zaboravila☺️
    Sretan rođendan svima, svi su vec tako veliki 🥰
    Mi smo isto u pripremama za rođendan u nedjelju.
    Lara je bolesna treci put u 20ak dana, vec sam lagano luda 😕 I dalje jaaaaako slabo jede, doji, ne spava po noci, budi se 10ak puta i ne vidim nikakvog pomaka. Nije jos prohodala, drzi se uz namjestaj, al nema jos snage za pustit se.
    Jos smo na 8 zubi, cetvorke nikako da izađu 🙄

sanja0508

Broj poruka: 643

Prijavi adminu

ponosna.mama

Lara je bolesna treci put u 20ak dana, vec sam lagano luda 😕 I dalje jaaaaako slabo jede, doji, ne spava po noci, budi se 10ak puta i ne vidim nikakvog pomaka. Nije jos prohodala, drzi se uz namjestaj, al nema jos snage za pustit se.

I mi smo na 8 zubica vec jako dugo. 
    Zelim Lani da brzo ozdravi da rođendan provede bez problema i ako i meni je Leon prehladen vec drugi put u mjesec dana (takav je i na krstenju bio) . Uzas, samo nos ga muci, curi ko lud a mrzi sve od spreja za nos, do pumpica. Doslovno smo dosli do razine kada vidi bilo sta da je za nos krene plakati i to toliko da ga cijela zgrada cuje. 🤦 
    jedino inhalator voli hahahah
    Drzim fige da Lani bude bolje i da se lijepo zabavite u nedjelju. Javi kako je proslo 😘

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• buhtlica34

Broj poruka: 727

Prijavi adminu

Hej hej cure!
    Pozdrav svima i sretni roćkas koje smo preskočili 🎊🎉🥳
    Mi smo bili kod bake u Dalmaciji i lipo se prehladila, sad joj moram stavljati kapi u uši, u nos i inhalirati je sa pulmicortom. Ljudi moji koji je to plač, ja vam ne mogu opisati. Doslovno je ništa ništa ništa ne može smirit.. Imam lagani ptsp. A moramo još 3 dana terapiju davati pa ćemo vidjeti jel se sve povukao. Sad već puno puno manje kašlje, ali svejedno nam je doktorica rekla 5 dana da joj sve to dajemo.
    Neće da jede apsolutno ništa. Samo cica. Vodu isto slabo pije.
    Pustila se skroz I sad baš samostalno hoda, ponekad malo puže ali to je baš jako malo.
    Zadnja 2 dana ništa ne spava..
    I tako, nadam se da će do rođendana ozdraviti. Mi doduše slavimo sljedeći vikend tek, i to i subotu i nedilju jer nam svi gosti ne stanu u kuću u jednom danu. Nisam baš sretna s tim ali eto, muž me želi drugačije 🥺😏

marija3998

Broj poruka: 310

Prijavi adminu

Ja sam u 9 mjesecu dobila mjesečnicu i sad sam opet dobila malo je kasnila nekih 10 dana ali čini mi se da se sad vraća u normalu, u međuvremenu sam saznala da mi je štitnjača u banani iz usporene je prešla u ubrzanu i sad imam i onu gravesovu bolest, mi bi htjeli još jednu bebu ali eto nešto nas sprječava pa sad samo da dovedem štitnjaču u red i idemo na drugo 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Bru1502

Broj poruka: 67

Prijavi adminu

ponosna.mama

Pozdrav svima, ja sam inace u temi zimske bebe al ovo sta sam procitala doslovno opisuje mog bebaca pa sam se morala javit. 
    Njemu 11 mj, isto ga naganjam za hranu, vuce poluprazne sise non stop, budi se svako uru ipo po noci, 8 zubi isto i hoda uz namjestaj. Sinoc provali bocu adaptiranog uvalit bez uspjeha. Zato sam i usla u temu da vidim kako se malo stariji ponasaju, tj ima li nade da cu docekat malo bolje spavanje po noci. Ovim tempom bojim se da se dojenja necemo rijesit do 4e godine hahah 😄

Mateo 30.11.21

Sanjarka88

Broj poruka: 15653

Prijavi adminu

Pozdrav ekipa ❤️🥰❤️Hvala svima na čestitkama za rođendan.
    Nisam se uspila prije javit jer su mi obojica bili bolesni. Al evo sad je malo mirnije pa da stavim koju slikicu 🤗
    Sve je prošlo super 🥳
    https://ibb.co/qMkkDxF
    https://ibb.co/Df7VqC2
    https://ibb.co/zSGk84d
    https://ibb.co/qRmjv43
    https://ibb.co/PcLVzvk
    https://ibb.co/sQtxKpKPrijavljujemo i prve samostalne korake 🙌🏻 Al toliko je plašljiv da mislim da se neće do Božica pustit 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88

Broj poruka: 15653

Prijavi adminu

daniella2207

Evo prvi tjedan je prosao tako brzo od kada sam pocela raditi,Korina je s nonom i super joj je vec su se uhodale,imamo 4 zubica,jos dva nam izlaze,malo je pocela birati sta bi jela nije vise papalica ko prije.Eto mislim da nemamo nista vise za prijaviti😀

Ajme ni moj neće zadnje vrijeme bas da jede, nadam se faza 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.