Ide jos koji tata na roditeljski dopust 2 mjeseca? Nas ide tako da Korina od 05.12. je s tatom doma 2 mjeseca😁 on sve misli da je to godisnji 2mjeseca tek ce viditi sta ga ceka🤣🤣🤣
Moj za sada ne
On ima sad od svoje firme misec dana rodiljnog kad Luka napuni godinu dana.
Al ja sam doma, tako da njemu će to stvarno biti godišnji 🥴
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ide jos koji tata na roditeljski dopust 2 mjeseca? Nas ide tako da Korina od 05.12. je s tatom doma 2 mjeseca😁 on sve misli da je to godisnji 2mjeseca tek ce viditi sta ga ceka🤣🤣🤣Naš tata koristi dopust od 19.9 do 17.11.
Moram ga pohvaliti. Karlo više neide u vrtić nego što ide. Imam osjećaj da sveukupno nije bio 20 dana u vrtiću, stalno je bolestan.
Tata nam se super snašao, puno bolje nego sam mislila. Svaki dan kad doedm s posla imam rucak 😊 Igraju se, naucio ga je da u knjizi pokaze pcelicu bzzzz, kravu muuu, žabu kre kre, ubacuju oblike, zna ubacit valjak i kocku 😅 napravi sam 5,6 koraka i u parku hoda sam kad zaboravi da ga nitko ne drži 🤪
.
Mislim da ti oni neće to osjetit kao mi, jer…ti riješiš prljavo rublje, opereš podove, suđe, ručak, prozore, obrišes prašinu…a oni jedino što imaju za zadatak nje da dijete preživi dan i da bude sretno 😁
Bas sam se pitala di si ❤️
Bravo za tatu, i ručak sprema wow 😀
I bravo za Karla pametna je to glavica ☺️🥰
Ne mogu virovat da još ne trci okolo, i on se boji pustit?
I slažem se ovo za tate haha
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ide jos koji tata na roditeljski dopust 2 mjeseca? Nas ide tako da Korina od 05.12. je s tatom doma 2 mjeseca😁 on sve misli da je to godisnji 2mjeseca tek ce viditi sta ga ceka🤣🤣🤣Naš tata koristi dopust od 19.9 do 17.11.
Moram ga pohvaliti. Karlo više neide u vrtić nego što ide. Imam osjećaj da sveukupno nije bio 20 dana u vrtiću, stalno je bolestan.
Tata nam se super snašao, puno bolje nego sam mislila. Svaki dan kad doedm s posla imam rucak 😊 Igraju se, naucio ga je da u knjizi pokaze pcelicu bzzzz, kravu muuu, žabu kre kre, ubacuju oblike, zna ubacit valjak i kocku 😅 napravi sam 5,6 koraka i u parku hoda sam kad zaboravi da ga nitko ne drži 🤪
.
Mislim da ti oni neće to osjetit kao mi, jer…ti riješiš prljavo rublje, opereš podove, suđe, ručak, prozore, obrišes prašinu…a oni jedino što imaju za zadatak nje da dijete preživi dan i da bude sretno 😁Bas sam se pitala di si ❤️
Bravo za tatu, i ručak sprema wow 😀
I bravo za Karla pametna je to glavica ☺️🥰
Ne mogu virovat da još ne trci okolo, i on se boji pustit?
I slažem se ovo za tate haha
Ma trtaroš je to! Ustao s 8,5mj i krenio uz namještaj i tako je i ostalo 🤣 baš mu se neda, valjda je brži dok puže 🤪 ljenčina mala 🥰
Luki nam još malo slavi ročkas 🥰💙
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Marija sretan rođendan sa zakašnjenjem Kaji 😀
Ivona i Buba Bublica ako nas čitate, sretan rođendan dečkima 🥳🥳
Hvalaa 🤗❤️
navratim rijetko ali imam vas na umu često, kako sam vecinu dana sama s bebom nemam bas vremena.
Sretan rođendan svim bebama kojima je bio nedavno ili je kroz narednih par dana 🍀🧸
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
.
Mislim da ti oni neće to osjetit kao mi, jer…ti riješiš prljavo rublje, opereš podove, suđe, ručak, prozore, obrišes prašinu…a oni jedino što imaju za zadatak nje da dijete preživi dan i da bude sretno 😁
Ma super,i moj jedva ceka da ostane doma snjom.Svaka cast vidis kako se trudi tata👍ma hoce pomalo,tako i moja kada ne gledas stoji i cak napravi koji korak ali bas ju je strah pustiti se.
Hahaha to je istina da,jucer ju je cuvao jer sam radila do 18:00 i nije docekao da dodem da moze jesti jer od nje nije mogao🤣
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Ide jos koji tata na roditeljski dopust 2 mjeseca? Nas ide tako da Korina od 05.12. je s tatom doma 2 mjeseca😁 on sve misli da je to godisnji 2mjeseca tek ce viditi sta ga ceka🤣🤣🤣Moj za sada ne
On ima sad od svoje firme misec dana rodiljnog kad Luka napuni godinu dana.
Al ja sam doma, tako da njemu će to stvarno biti godišnji 🥴
Kako dobro,pa da ako je vec od njih dobio toliko ovo si moze i cuvati ima vremena za iskoristiti👍ili neka bude tebi godisnji,iskoristi ga malo😋
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Ivona i Buba Bublica ako nas čitate, sretan rođendan dečkima 🥳🥳Hvalaa 🤗❤️
navratim rijetko ali imam vas na umu često, kako sam vecinu dana sama s bebom nemam bas vremena.
Sretan rođendan svim bebama kojima je bio nedavno ili je kroz narednih par dana 🍀🧸
Sretan Rođendan i Šimunu u zakasnjenju🥳
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Ivona i Buba Bublica ako nas čitate, sretan rođendan dečkima 🥳🥳Hvalaa 🤗❤️
Sretan rođendan svim bebama kojima je bio nedavno ili je kroz narednih par dana 🍀🧸Sretan Rođendan i Šimunu u zakasnjenju🥳
Hvala 🤗
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Evo prvi tjedan je prosao tako brzo od kada sam pocela raditi,Korina je s nonom i super joj je vec su se uhodale,imamo 4 zubica,jos dva nam izlaze,malo je pocela birati sta bi jela nije vise papalica ko prije.Eto mislim da nemamo nista vise za prijaviti😀
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sortiraj odgovore
Najstariji