Blago vama kojima bebaci spavaju po noci i do jutra.Znaću Teo zaspi oko 21 h najkasnije,budi se oko 23 sisati,pa oko 1h u 2h u 4h u 6 obavezno i fo 7 i nema spavanja, otkad je napunio 3 mj tako se budi.Mislila sam proci ce kad napuni godinu, najgore sto on samo sisu trazi kad se probudi, tako da spava samnom u krevetuAjoj to je bas tesko☹nadam se da ce proci ubrzo,mozda kada prestanes dojiti pa mu navecer das neki griz s mlijekom ili tako nesto da ga duze drzi sitim….a Korina isto spava snama zadnjih mjesec dana,ako je u kreveticu se vrti cijelu noc i budi se i pocne plakati a u krevetu spava mirno.Prestala bih ja dojiti,ali Teo je alergičan na kravlje mlijeko, bjeljanak, psenicno brasno, soju, kikiriki,tako da nemamo puno izbora oko hrane bar za doručak.Zea koji dan ide na prick test pa cemo vidjeti dali je sto promijenilo se
Ma samo ti doji dok mozes to je super, mislila sam da jos nesto ubacis ali sam zaboravila da je alergican na dosta toga, onda bas i nemas puno izbora puno🙁 ajde mozda test pokaze i da nije vise na nesto,neznam bas kako to ide
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Meni evo prosao prvi radni dan nakon 14 mjeseci doma😁 vec nakon sat vremena mi se cinilo da nisam ni bila doma🤣Korina je bila sa nonom koja je cuva malo je plakala za zaspati ali ostalo sve super👍 Bilo mi je bas cudno bez nje cijeli dan,ali zato smo popodne provele skupa...zvala nas je i pedijatrica moramo ponoviti urin da se vidi da nema neka upalu,jer joj je nalaz urina bio malo los...
Laku noc svima😴😴😴😴
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Meni evo prosao prvi radni dan nakon 14 mjeseci doma😁 vec nakon sat vremena mi se cinilo da nisam ni bila doma🤣Korina je bila sa nonom koja je cuva malo je plakala za zaspati ali ostalo sve super👍 Bilo mi je bas cudno bez nje cijeli dan,ali zato smo popodne provele skupa…zvala nas je i pedijatrica moramo ponoviti urin da se vidi da nema neka upalu,jer joj je nalaz urina bio malo los…
Laku noc svima😴😴😴😴
Ma naviknut će te se brzo i ti i ona 🤗❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Meni evo prosao prvi radni dan nakon 14 mjeseci doma😁 vec nakon sat vremena mi se cinilo da nisam ni bila doma🤣Korina je bila sa nonom koja je cuva malo je plakala za zaspati ali ostalo sve super👍 Bilo mi je bas cudno bez nje cijeli dan,ali zato smo popodne provele skupa…zvala nas je i pedijatrica moramo ponoviti urin da se vidi da nema neka upalu,jer joj je nalaz urina bio malo los…
Laku noc svima😴😴😴😴Ma naviknut će te se brzo i ti i ona 🤗❤️
Ma da naravno😉
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Inače smo ok
U skoku je pa dosta nervoze zna bit Al ajde da se preživit.Počeo je govoriti mama 🥰 Al samo dok place 😂Hodanje - pici po cilom stanu držeći se za nešto, Al nema šanse da se pusti i krene sam, bas je trtaros 😂
Pa eto on zove kada mu trebas😅 inace si uvijek snjim pa nema ni potrebu zvati,moja samo tatu zove po cijele dane
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Ide jos koji tata na roditeljski dopust 2 mjeseca? Nas ide tako da Korina od 05.12. je s tatom doma 2 mjeseca😁 on sve misli da je to godisnji 2mjeseca tek ce viditi sta ga ceka🤣🤣🤣
Naš tata koristi dopust od 19.9 do 17.11.
Moram ga pohvaliti. Karlo više neide u vrtić nego što ide. Imam osjećaj da sveukupno nije bio 20 dana u vrtiću, stalno je bolestan.
Tata nam se super snašao, puno bolje nego sam mislila. Svaki dan kad doedm s posla imam rucak 😊 Igraju se, naucio ga je da u knjizi pokaze pcelicu bzzzz, kravu muuu, žabu kre kre, ubacuju oblike, zna ubacit valjak i kocku 😅 napravi sam 5,6 koraka i u parku hoda sam kad zaboravi da ga nitko ne drži 🤪
.
Mislim da ti oni neće to osjetit kao mi, jer...ti riješiš prljavo rublje, opereš podove, suđe, ručak, prozore, obrišes prašinu...a oni jedino što imaju za zadatak nje da dijete preživi dan i da bude sretno 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Inače smo ok
U skoku je pa dosta nervoze zna bit Al ajde da se preživit.Počeo je govoriti mama 🥰 Al samo dok place 😂Hodanje - pici po cilom stanu držeći se za nešto, Al nema šanse da se pusti i krene sam, bas je trtaros 😂Pa eto on zove kada mu trebas😅 inace si uvijek snjim pa nema ni potrebu zvati,moja samo tatu zove po cijele dane
A i moj isto
Obožava tatu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji