🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem.
    26. Listopad 2021. 11:44

Mame koliko ste dugo krvarile, curkale,  smedjarile u 40 dana nakon poroda?
    I mame nakon carskog kako ste se oporavile,  nakon koliko? Meni je bilo najgore 1 i 2 dan, 3. dan kako sam ustala kao da nisam ni operirana. Niti imam bolove niti me rez boli, energije imam super. Jedino što je to moj subjektivni osjecaj, a unutra znam da moram dati vremena svemu da zaraste... Jedino ću izbjegavati tesko, nagle pokrete... Ostalo se vraćam rutini. 

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Haru
    26. Listopad 2021. 12:21

CarpeDiem.

Mame koliko ste dugo krvarile, curkale, smedjarile u 40 dana nakon poroda?
    I mame nakon carskog kako ste se oporavile, nakon koliko? Meni je bilo najgore 1 i 2 dan, 3. dan kako sam ustala kao da nisam ni operirana. Niti imam bolove niti me rez boli, energije imam super. Jedino što je to moj subjektivni osjecaj, a unutra znam da moram dati vremena svemu da zaraste… Jedino ću izbjegavati tesko, nagle pokrete… Ostalo se vraćam rutini.

Ja taman nekih 40 dana i onda cca 10 dana pauze i eto menge. 
    Meni je to prvi porod i to carski pa sam prvih mjesec dana skoro stvarno ništa ne radila od kućanskih poslova jer sam imala pomoć pa sam ju i koristila. Dosta brzo sam se osjećala kao da se ništa nije dogodilo, ali baš to što kažeš unutra je sigurno druga priča. 

'21. 💙
    '24. 💛

Endzrue
    26. Listopad 2021. 14:43

Sanjarka88 hoću ti na mail poslat

Endzrue
    26. Listopad 2021. 14:49

Dojene bebe 10 dana ne moraju imat stolicu ali moraku prduckat i imat mekan stomak. Ne smiju bit napuhani
    Moj kaka 4x dnevno van pelene. Naučio je javit mi. Na nema keljanja svuda. Nemamo grčeve.
    Budio se sam u početku za sisat svako 2.5-3h kako kad.. Sinoć prvi put od 11 do 5 i 20(inače u 3 pola 4)vidjet ću prekosutra koliko je ovaj mjesec dobio pa ako je malo kroz san ću mu dat da sisa još između 

• MARELA
    26. Listopad 2021. 15:22

Endzrue

Dojene bebe 10 dana ne moraju imat stolicu ali moraku prduckat i imat mekan stomak. Ne smiju bit napuhani
    Moj kaka 4x dnevno van pelene. Naučio je javit mi. Na nema keljanja svuda. Nemamo grčeve.
    Budio se sam u početku za sisat svako 2.5-3h kako kad.. Sinoć prvi put od 11 do 5 i 20(inače u 3 pola 4)vidjet ću prekosutra koliko je ovaj mjesec dobio pa ako je malo kroz san ću mu dat da sisa još između

San snova od bebe😍 blagoslovljena si😁.

Cure bok, evo i mene ovdje. Danas nam je ravnih 2 tjedna. Nisam se do sada javljala jer se ubijam u izdajanju koje traje i po sat, sat i pol dok ih ne ispraznim, a sve za jadnih 60ak ml iz obje🥴. 
    Malo sam uspjela uhvatiti prosle postove, pa vidim da vas ima jos koje se mucite sa dojenjem. 
    Ja sam stvarno ucinila sve predradnje da preveniram probleme koje sam imala s prvim(ravna i uvucena bradavica) i sve se ipak ponovilo plus ovaj puta bonus sta Mateo ima los hvat i skraceni frenulum (bar se patronaznoj tako cini) tako da sam unatoc koristenju sesirica prvu vecer u bolnici dobila ragade na bradavicama koje su se drugi dan pretvorile u rane, a on je jos u bolnici izgubio 400g sto je bilo previse, tako da smo ga morali odmah ja dohranu i odmah neki 4,5 dan doma je dobio grceve. Znaci onakk..horor scenarij. Ne znam dal bi prije izdajala ili njiega tjesila, noslala ili mozda ipak nes i odspavala.  Rane sam trpjela i pokusavala dojiti nekih 6,7 dana uz Brufen 600, sve mi je raskopano bilo i onda ni Brufen vise nije pomagao, patronazna se zgrazala i morala sam napraviti pauzu i sada vec tjedan dana ga hranim 1 obrok  moje izdojeno, sljedeci obrok AD, pri cemu moje izdojeno stoji na 60ml i ni makac povecat, nejde jednostavno, izdajala ja u prazno ili do kraja, ni Mamine kapi, ni caj za dojilje, ni masiranje, nis ne povecava, treba ga vratiti na cicu, međutim, to cemo vidjeti kako ce ici. Sutra nam dolazi savjetnica za dojenje doma i boze pomozi.
    Eto...ne znam sto reci...ima dana kada sam ocajna, i dana kada nastavljam jer sam to vec jednom prosla pa je uspjelo s prvim, to me jos jedino drzi.
    Ima li jos koja problem sa ravnim/uvucenim bradavicama?

SamoMalo
    26. Listopad 2021. 16:39

Endzrue

Endzrue

Kako si uspjela da ti javi? Kaka ti u pozi za kakanje ili?

Sanjarka88
    26. Listopad 2021. 17:25

Endzrue

Sanjarka88 hoću ti na mail poslat

Moze

miss.sanjarka@gmail.com

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bumac95
    26. Listopad 2021. 19:56

CarpeDiem ja jedno mjesec dana, onda par dana pauze, i evo danas izgleda došle stvari. Nisam sigurna jesu li one ili neko zaostalo krvarenje 🤷🏼‍♀️
    Bas sam “razočarana”. Sa prvim nisam imala 6 mjeseci 😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Zara7
    26. Listopad 2021. 23:14

CarpeDiem.

Mame koliko ste dugo krvarile, curkale, smedjarile u 40 dana nakon poroda?
    I mame nakon carskog kako ste se oporavile, nakon koliko? Meni je bilo najgore 1 i 2 dan, 3. dan kako sam ustala kao da nisam ni operirana. Niti imam bolove niti me rez boli, energije imam super. Jedino što je to moj subjektivni osjecaj, a unutra znam da moram dati vremena svemu da zaraste… Jedino ću izbjegavati tesko, nagle pokrete… Ostalo se vraćam rutini.

Ja isto ko i Haru još uvijek većinom mirujem i ne nosim ništa teže od bebe (prva beba, blizu i moji i muževi). Mogu reći da je mene baš jako bolilo prva 2 tjedna, i trbuh i hematomi i sam rez (koji me boli i dalje na dane solidno, pogotovo kad se dižem ili saginjem), krvarim još, na dane jače, na dane ništa, evo sad ide polako  prema roskastom, dosad je bila baš krv. 
    Ugl puno teže i sporije se oporavljam nego što sam pretpostavljala i svakako puno teže od tebe 😁 iako ide stvarno sve bolje i bolje, sad sam na nekih 70 posto 😄

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

SamoMalo
    27. Listopad 2021. 08:32

Meni krvarenje u valovima, 2 dana skoro nista da mislim da je gotovo i onda opet malo krene. Al za normalne uloske

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.