Moj stariji s 3 jos spava s nama. Al ne smeta mi, nema mi nista slade nego kad me probudi pusama
Cure sa starijom djecom, jel ih saljete u vrtic? Ja bi svog poslala jer mu je vec dosadno i na glavu ce mi se popest. Al me strah vrtickih bolesti. Nisam pametna
Moj stariji s 3 jos spava s nama. Al ne smeta mi, nema mi nista slade nego kad me probudi pusama
Cure sa starijom djecom, jel ih saljete u vrtic? Ja bi svog poslala jer mu je vec dosadno i na glavu ce mi se popest. Al me strah vrtickih bolesti. Nisam pametna
Moji krecu u ponedjeljak,takoder im je vec dosadno i vidim da im treba malo vrticke dresure
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Mi smo sredili stan i vratili se napokon prije 3 tjedna. Kad je malac imao mjesec dana.
On spava u krevetiću od pola 11 do 3 pol 4 i onda ga prebacim kod nas i ugl spava s nama do jutra a nekad i vratim.
Starija je 3 god napunila 19.10. Spavala je s nama u krevetu od svoja 3mj do 18mj a onda u kinderbetu uz naš krevet gdje je skinuta 1 stranica. Zadnja 3 tjedna spava u svojoj sobi i u svome krevetu
Pošto su moji došli iz Slavonije kad sam rodila mala je podivljala i odlučili smo da je bolje da ide u svoju rutinu. Malcu je prenijela malo balčiće a ona trenutno ima crveno malo uho koje rješavamo kapima. Nema antibiotika.. On se super drži i nos mu je čist
Jutro cure, evo i mene ovdje. Stigli smo u petak bili kuci, prva noc vatrena, sinoc vec prespavao maltene cijelu noc, probudio se oko ponoci ili pola 1 i tek kasnije oko 6. Malo povukao mlijeka iz dojki i eno ga pajki sad andeo nas mali. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Jutro cure, evo i mene ovdje. Stigli smo u petak bili kuci, prva noc vatrena, sinoc vec prespavao maltene cijelu noc, probudio se oko ponoci ili pola 1 i tek kasnije oko 6. Malo povukao mlijeka iz dojki i eno ga pajki sad andeo nas mali. 😊
Dobro dosla🥳
Kako je prosao carski? Jesi okej?
Kolika je bebica ja nista ne znam 😅
Ne bih htjela pametovat, ali tako malu bebu treba budit za klopu na svaka 3,4h. Da ti ne dobije zuricu pa cete se morat vratiti u bolnicu, al kazem, ti vidi pa ces odlucit 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Dobro dosla Ivona😍 cestitke i brz oporavak🥰
Slazem se s Janom, puno mi je to za tako malu bebu da toliko spava.🙊
Kako vi svoju djecu oblačite sad za van? Jel obučete šta ispod bodija dugih rukava?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Bodi dugih, pizdamica, medo odijelce i vrecu ima. Al dns je bas hladno
I ja kao samomalo, osim ako je u nosiljci, onda sloj manje. I kapica obavezno :D
Dobrodošla ivona 🥰🥰
Ja sam po Preporuci isto morala budit na 3 sata maloga jer bi inače spavao po 5,6 sati. Tek sad s mjesec dana su mi rekli da ga pustim da spava.
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Dobro došla Ivona! :)
Ja sam si prva 2-3 dana po noći navijala alarme baš jer je imao žuticu i morao je dobro jesti, ali na svu sreću sam se budio točno svaka 3 sata. :)
Ja obučem dugi bodi, čarape, hlačice, kapa i medo. Ako treba još bude dekica i duga majica, ovisi kakvo bude vrijeme.
'21. 💙
'24. 💛
Ovisi i kako napreduje. Meni je patronazna rekla da sad kad je prebacio porodajnu tezinu (negdje 10ti dan), mogu se malo opustit i pustit ga da po noci odspava jednom 4h. Pustila bi ga ja i duze al nece on. Al moj je mrvu veci
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji