Cure, mali ima temp i kaslje. Ali neki suhi kasalj, i vidim da ga boli kad kaslje. Kako mu pomoc? Idemo kod ped popodne. Inace je dobre volje i jede.. znam da je netko stavljao neke tocke za stisnut i lupkanje po ledima?
https://ibb.co/Jqm0cPb
https://ibb.co/kQpdwqk
Evo ja sam si bila spremila,neznam tko je bio stavio,nadam se da ce pomoci
Hvala puno!
Hej cure!
Prvo da pohvalom sve preslatke bebice, stvarno su pravi mali šećerni te naše jesenske bebe 😍
SamoMalo nadam se da je beban ok, šta je pedijatrica rekla?
Mi danas slavimo 5 mjeseci pa evo slikica da vidite moju buhtlicu
https://ibb.co/V2rY3q9
Ona već dva dana jako slabo spava, po noći je više budna neg što spava, preko dana je užasno kenkava, sve trpa u usta. Ja sam satrana psihički i fizički i nadam se samo da će se uskoro vratiti na staru dobru sebe 😔
Jao cure divno da se druzite 😍
Ponosna.mama i SweetDream znaciiiii 🥰😍💞
Za atopijski nema sta nisam probala. Pribat cu i ovo tvoje 😁
Probali smo linola feet, cicaplast, balzam iz lijekarne ato naprave za AD, A Derma… i neide bas na bolje
Di mi je Jackie? Idem sutra u Os, javi se da ti ostavim broj, pa da se cujemo za Kockicu ako si slobodna 😁
Uzivajte u lijepom danu mame 😘💕
Hej, tu sam 😃😃
Kod mojih smo u Hercegovini. Skoro svaki dan imamo goste, pa rijetko uletim na forum.
-
Dokad ste u Osijeku?
Mi se vraćamo u tjednu iza Uskrsa. Ako ste tada još tu, vidimo se ☺😍
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Jao cure divno da se druzite 😍
Ponosna.mama i SweetDream znaciiiii 🥰😍💞
Za atopijski nema sta nisam probala. Pribat cu i ovo tvoje 😁
Probali smo linola feet, cicaplast, balzam iz lijekarne ato naprave za AD, A Derma… i neide bas na bolje
Di mi je Jackie? Idem sutra u Os, javi se da ti ostavim broj, pa da se cujemo za Kockicu ako si slobodna 😁
Uzivajte u lijepom danu mame 😘💕
Hej, tu sam 😃😃
Kod mojih smo u Hercegovini. Skoro svaki dan imamo goste, pa rijetko uletim na forum.
-
Dokad ste u Osijeku?
Mi se vraćamo u tjednu iza Uskrsa. Ako ste tada još tu, vidimo se ☺😍
Mislim da cemo 25.4 nazad za Zg. Cujemo se, vidimo se 😁 uzivajte 🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Hej cure!
Prvo da pohvalom sve preslatke bebice, stvarno su pravi mali šećerni te naše jesenske bebe 😍
SamoMalo nadam se da je beban ok, šta je pedijatrica rekla?
Mi danas slavimo 5 mjeseci pa evo slikica da vidite moju buhtlicu
https://ibb.co/V2rY3q9
Ona već dva dana jako slabo spava, po noći je više budna neg što spava, preko dana je užasno kenkava, sve trpa u usta. Ja sam satrana psihički i fizički i nadam se samo da će se uskoro vratiti na staru dobru sebe 😔
Sretan 5. minic🥳🥳...ova buhtlica je preslatka😍🥰..ocito svaka beba mora proci tu fazu nekad i biti malo kenjkava, nadam se da ce vam brzo proci i da cete opet spavati....
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Jackie sretan 6 minić dečkiću tvom 🥳
Mateja ulov je odličan😎 predobro mu stoji
Jana nadam ae da će ga brzo proći 🙄🤞
Buhtlice prava je mala buhtlica, jojj 🤩🤩😍 sretan 5 minić sa zakašnjenjem malim 🍀
Mi smo se danas našetale, imale smo stvari i kupovine za obavljati, usput popile kavu kod tate u kafiću 👌 išli smo kod babe i tetke tj njegovi večeras i toliko se izmorila da je u 23h zaspala i spava ko bubica 🤭 odlična mi je danas, napričala se, nagugakala, izvrištala i njoj dosta 🤣
Jutros smo do 10h spavale s obzirom da smo juče u Šibeniku provele više od pola dana sa sekom i njenom i izmorila se frajerica a bome i ja 🙈
Sutra nam zovu kišu, pa nam nema nigdje već u kući odmarati i guštati.. također proslaviti ovo ukidanje svih mjera, naručito nošenja maski 🥂
Odoh spavati, laku noć cure ❤️
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Jutro cure 😊 ste se naspavale? Ja se ne mogu požaliti 💪🏻
Vani puse i mokro je sve, pa kud bas za vikend 😒
Nadam se da ce popodne bit Lipse! Drugo nemamo posebno za prijavit, u skoku smo koji po App traje još preko 2 tjedna. Tko preživi pricat ce 😂
SweatDream bravo za tvoju veliku papalica i sto uživa u hrani, super je napredovala, bas je duga 😊
Lana i repić 😍😍😍😍 preslatka je ❤️
Ponosnamama moram li spominjati da nam je nevista šećer? 😍
Mateja Teo ti je predivan! Preslatki ljetni outfit 😀
Sunce zao mi je zbog alergije 🤕
SamoMalo nadam se da je Oliver već kao novi danas!
Mala Buhtlica je sve ! 😍
Puno minica sam preskočila, pa da se ne vraćam nek su sretni svima 🌈🌸❤️🎉
Jackie nek je sretan veliki 6. Našem Velikom frajeru! ❤️💕
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jackie27 sretnih velikih 6️⃣🥳🥳🥳🥳
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Dobro jutroo žene, majke, kraljice 👑
Sanjarka baš gušta u hrani, ii pedijatar je rekao da je napredovala kao šestomječna beba. 😄 Hvala ti ❤️
Mi smo se naspavale, ali jo ležimoo u krevetu. Prijavljujem 2 buđenja sinoć 🥳 inače ih bude 3-4. I jako dobru volju jutros, vikanje u krevetu 🤣🤣
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Sunce7 jel to kortić? Kad guglam kremicu sve je na njemackom 🙈
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji