🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunce7
    21. Listopad 2021. 06:44

Evo ja uopce ne znsm jesam dobila il je ovo siscenje jos..
    Svjeza krv od jucer, nista previse, nekakvi bolovi i jjutros mi je ispao kao mali ugrusak..

Haru
    21. Listopad 2021. 07:04

sunce7

Evo ja uopce ne znsm jesam dobila il je ovo siscenje jos..
    Svjeza krv od jucer, nista previse, nekakvi bolovi i jjutros mi je ispao kao mali ugrusak..

Ja potvrđujem da jesam dobila 😬

'21. 💙
    '24. 💛

Angelly
    21. Listopad 2021. 10:22

E cure pitanje, jel koja od vas rodila na merkuru? Jel za prvi put u ta potrebna narudjba?

SamoMalo
    21. Listopad 2021. 11:08

Ja sam prvo rodila tamo, moras se naruciti 

Biilja
    21. Listopad 2021. 11:17

Desava li se ijednoj od vasih beba da im poplave nekad nogice? Vecinom primjecujem kad ga nosim da potamne i poplave ?

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

SamoMalo
    21. Listopad 2021. 12:52

Nisam to primjetila. Jesu mu hladne? Jel samo kad ga nosis ili i kad lezi?

Biilja
    21. Listopad 2021. 13:11

Nisam primjetila jesu hladne, moram i na to obratiti paznju. Samo kad ga nosim a stvarno ga lagano drzim ne stiscem ga

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

mala_ive
    21. Listopad 2021. 16:03

Cureee, bok. Mi smo zapeli u bolnici zbog antibiotika - pokupio je nesto valjda pri porodu jer mu je crp visok+ zutica. Sve drugo je ok i izgleda zdravo pa ne brinu previse oko toga. 

Uglavnom u situaciji sam da smo tu i treba se suncati izmedu podoja i mora biti miran. Kako jos nemamo momacke podoje (3 dana smo stari) i nemamo nikakve razmake izmedu podoja koji bi znacili fiksno doba sitosti koje njima treba za to suncanje, traze me da se izdsjam. Kako mi mlijeko nadolazi, on sisa, krecem s izdsjalicom ... Malo me trta da ne zaserem nesto. Jel zna neka na koji način mogu kombinirati? Zvat cu rode sad u 5 al evo pitam jer mozda neka ima slicno frisko iskustvo. Puno hvala!

SamoMalo
    21. Listopad 2021. 18:09

Kumina mala je na suncanju, i njoj su u bolnici rekli izdajanje na svaka 2h. Kad su skratili vrijeme suncanja, malu su nosili njoj svaka dva sata i onda nazad. Dohranili su ako je bilo potrebe. Bila je ukupno 4 dana na suncanju. Sretno!

CarpeDiem.
    21. Listopad 2021. 18:55

mala_ive

Cureee, bok. Mi smo zapeli u bolnici zbog antibiotika - pokupio je nesto valjda pri porodu jer mu je crp visok+ zutica. Sve drugo je ok i izgleda zdravo pa ne brinu previse oko toga.

Uglavnom u situaciji sam da smo tu i treba se suncati izmedu podoja i mora biti miran. Kako jos nemamo momacke podoje (3 dana smo stari) i nemamo nikakve razmake izmedu podoja koji bi znacili fiksno doba sitosti koje njima treba za to suncanje, traze me da se izdsjam. Kako mi mlijeko nadolazi, on sisa, krecem s izdsjalicom … Malo me trta da ne zaserem nesto. Jel zna neka na koji način mogu kombinirati? Zvat cu rode sad u 5 al evo pitam jer mozda neka ima slicno frisko iskustvo. Puno hvala!

Hej, moja beba je na neonatologiji preventivno jer još uvijek treba babytherm krevet, te joj prate puls i pritisak. Dok mi nije naišlo mlijeko prvo sam se izdajala (svaka 3 sata po 20 minuta obje odjednom). Kada je naislo mlijeko nosila sam izdojeno te bi to pojela svaka tri sata... 
    Sada vec odlazim i dojim je na svako 3 sata, a također i izdojim nakon svakog podoja da mlijeka bude sve više jer ona ne izvuče sve skroz.
    --Uglavnom rekli su mi da je najvažnije da se izdajam u pravilnim razmacima svako, (2, 3 ili 4 sata zavisi koliko tebi beba pojede i koliko je dovoljno da ti naidje mlijeka).
    I da izvučes sve, tako da ne saljes grudima signal ako nesto ostane da je toliko dovoljno nego da povecaju proizvodnju.
    Meni je mlijeka sada vec super naislo i planiram prestati izdajati za koji dan, jer vidim da se polako usklađuje njena potreba i proizvodnja.
    Mislim da ti 5, 6,7 dana, ako i toliko bude pod lampom ,nece ništa pretjerano promjeniti te da ćeš i nakon  toga uspješno nastaviti dojiti. 

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.