Evo ja uopce ne znsm jesam dobila il je ovo siscenje jos..
Svjeza krv od jucer, nista previse, nekakvi bolovi i jjutros mi je ispao kao mali ugrusak..
Evo ja uopce ne znsm jesam dobila il je ovo siscenje jos..
Svjeza krv od jucer, nista previse, nekakvi bolovi i jjutros mi je ispao kao mali ugrusak..
Ja potvrđujem da jesam dobila 😬
'21. 💙
'24. 💛
E cure pitanje, jel koja od vas rodila na merkuru? Jel za prvi put u ta potrebna narudjba?
Desava li se ijednoj od vasih beba da im poplave nekad nogice? Vecinom primjecujem kad ga nosim da potamne i poplave ?
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Nisam to primjetila. Jesu mu hladne? Jel samo kad ga nosis ili i kad lezi?
Nisam primjetila jesu hladne, moram i na to obratiti paznju. Samo kad ga nosim a stvarno ga lagano drzim ne stiscem ga
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Cureee, bok. Mi smo zapeli u bolnici zbog antibiotika - pokupio je nesto valjda pri porodu jer mu je crp visok+ zutica. Sve drugo je ok i izgleda zdravo pa ne brinu previse oko toga.
Uglavnom u situaciji sam da smo tu i treba se suncati izmedu podoja i mora biti miran. Kako jos nemamo momacke podoje (3 dana smo stari) i nemamo nikakve razmake izmedu podoja koji bi znacili fiksno doba sitosti koje njima treba za to suncanje, traze me da se izdsjam. Kako mi mlijeko nadolazi, on sisa, krecem s izdsjalicom ... Malo me trta da ne zaserem nesto. Jel zna neka na koji način mogu kombinirati? Zvat cu rode sad u 5 al evo pitam jer mozda neka ima slicno frisko iskustvo. Puno hvala!
Kumina mala je na suncanju, i njoj su u bolnici rekli izdajanje na svaka 2h. Kad su skratili vrijeme suncanja, malu su nosili njoj svaka dva sata i onda nazad. Dohranili su ako je bilo potrebe. Bila je ukupno 4 dana na suncanju. Sretno!
Cureee, bok. Mi smo zapeli u bolnici zbog antibiotika - pokupio je nesto valjda pri porodu jer mu je crp visok+ zutica. Sve drugo je ok i izgleda zdravo pa ne brinu previse oko toga.
Uglavnom u situaciji sam da smo tu i treba se suncati izmedu podoja i mora biti miran. Kako jos nemamo momacke podoje (3 dana smo stari) i nemamo nikakve razmake izmedu podoja koji bi znacili fiksno doba sitosti koje njima treba za to suncanje, traze me da se izdsjam. Kako mi mlijeko nadolazi, on sisa, krecem s izdsjalicom … Malo me trta da ne zaserem nesto. Jel zna neka na koji način mogu kombinirati? Zvat cu rode sad u 5 al evo pitam jer mozda neka ima slicno frisko iskustvo. Puno hvala!
Hej, moja beba je na neonatologiji preventivno jer još uvijek treba babytherm krevet, te joj prate puls i pritisak. Dok mi nije naišlo mlijeko prvo sam se izdajala (svaka 3 sata po 20 minuta obje odjednom). Kada je naislo mlijeko nosila sam izdojeno te bi to pojela svaka tri sata...
Sada vec odlazim i dojim je na svako 3 sata, a također i izdojim nakon svakog podoja da mlijeka bude sve više jer ona ne izvuče sve skroz.
--Uglavnom rekli su mi da je najvažnije da se izdajam u pravilnim razmacima svako, (2, 3 ili 4 sata zavisi koliko tebi beba pojede i koliko je dovoljno da ti naidje mlijeka).
I da izvučes sve, tako da ne saljes grudima signal ako nesto ostane da je toliko dovoljno nego da povecaju proizvodnju.
Meni je mlijeka sada vec super naislo i planiram prestati izdajati za koji dan, jer vidim da se polako usklađuje njena potreba i proizvodnja.
Mislim da ti 5, 6,7 dana, ako i toliko bude pod lampom ,nece ništa pretjerano promjeniti te da ćeš i nakon toga uspješno nastaviti dojiti.
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji