Dobrodošle! 🎉🌺
I čestitam!! Čitam ja još onu temu svaki dan redovito ali se nikako ne stignem javit jer dojim pa mi nezgodno tipkat jednom rukom 😂 pa kad ste već obje ode - od srca vam čestitam!
-
I ja neman problema s dojenjem eto, iz prve nam krenilo kao podmazano (više njenom zaslugom i dobrim cugom i možda mojom edukacijom prije poroda), a rišili smo hvat i onda i ragade u prvih 10 dana Mam kompresama.
-
Ali ja se borim sa Gerb-om (refluksom) i evo bolje je otkad se držimo savjeta ali živi mi na rukama i boli me kralježnica i mašina za njenu robu se vrti svaki dan i dalje jer bljuca po meni, po sebi i po svemu šta stigne.. teško je psihički, pogotovo kad joj se kiselina vrati pa vrišti ko da grčeve ima. Ali svo zlo u tome, guramo dan za dan! 🤞🏻
Sunce7 ja Dobila 12.10. A rodila 26.8..taman 6.5 tjedana prošlo. Isto mi bilo s prvom malom
Tracy taman sam se pitala gdje ste. Dan po dan bravo 😍❤️
Za ostale cure, zato i kažu najlakše je roditi, problemi kreću poslije. Prvih mjesec dana i nama kojima je drugo, treće dijete je jednako teško samo imamo iskustva i taj period manje stresno prođemo jer znamo šta nas čeka. Starija cura mi izgleda i a upalu uha pa evo pokušavam ukapat kapi dok spava a tamn se braco probudio za gozbu. Ušemio se nekako to prvo spavanje od ponoć do 4 pola 5 pa onda u 7 pa pol 9-9
Evo ja uopce ne znsm jesam dobila il je ovo siscenje jos..
Svjeza krv od jucer, nista previse, nekakvi bolovi i jjutros mi je ispao kao mali ugrusak..
Evo ja uopce ne znsm jesam dobila il je ovo siscenje jos..
Svjeza krv od jucer, nista previse, nekakvi bolovi i jjutros mi je ispao kao mali ugrusak..
Ja potvrđujem da jesam dobila 😬
'21. 💙
'24. 💛
E cure pitanje, jel koja od vas rodila na merkuru? Jel za prvi put u ta potrebna narudjba?
Desava li se ijednoj od vasih beba da im poplave nekad nogice? Vecinom primjecujem kad ga nosim da potamne i poplave ?
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Nisam to primjetila. Jesu mu hladne? Jel samo kad ga nosis ili i kad lezi?
Nisam primjetila jesu hladne, moram i na to obratiti paznju. Samo kad ga nosim a stvarno ga lagano drzim ne stiscem ga
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji