🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    23. Listopad 2021. 15:12

Haru pokolj krvarenje mi je bilo s prvom kad mi je željezo bilo u k... Sad mi je 18 od 30 nakon 2. Poroda i normalno sam krvarila 

Haru
    23. Listopad 2021. 16:29

Endzrue

Haru pokolj krvarenje mi je bilo s prvom kad mi je željezo bilo u k… Sad mi je 18 od 30 nakon 2. Poroda i normalno sam krvarila

Evo normaliziralo se, vidjet ću šta će i kako će dalje biti. 
    P.S. Sretan rođendan curici! ❤️

'21. 💙
    '24. 💛

CarpeDiem.
    23. Listopad 2021. 16:34

SamoMalo

Moj isto spava sa mnom u krevetu, nemrem zamislit da se svaka 2h dizem i nosim ga u kinderbet. Valjda bude naucio s vremenom

To svakako 😁 i plus puno naučno dokazanih benefita spavanja bebe uz mamu prve mjesece. (Jedna od  npr. pravilan bebin puls i pritisak, kada je pored mame ili svom kreveticu). To sam se baš i uvjerila sada kako mi je beba spojena na monitor noću preventivno. Nevjerojatno koja razlika. Ne brinite kako god se naviknu tako će se i odviknuti spavanja sa vama i nastaviti u svojim krevetićima uz pravilnu propremu i smjernice. Imat će kad spavati sami.

url=https://lilypie.com]

SamoMalo
    23. Listopad 2021. 18:41

Moj stariji s 3 jos spava s nama. Al ne smeta mi, nema mi nista slade nego kad me probudi pusama 
    Cure sa starijom djecom, jel ih saljete u vrtic? Ja bi svog poslala jer mu je vec dosadno i na glavu ce mi se popest. Al me strah vrtickih bolesti. Nisam pametna

CarpeDiem.
    23. Listopad 2021. 19:10

SamoMalo

Moj stariji s 3 jos spava s nama. Al ne smeta mi, nema mi nista slade nego kad me probudi pusama
    Cure sa starijom djecom, jel ih saljete u vrtic? Ja bi svog poslala jer mu je vec dosadno i na glavu ce mi se popest. Al me strah vrtickih bolesti. Nisam pametna

Ni meni nije svejedno, ali morala bih ju slati u vrtić po izlasku iz bolnice. Bar 4, 5 sata tako da imam vremena da se organiziram oko stana, bebe i onda kada se ona vrati da se i njoj podjednako kvalitetno posvetim.
    Vjerojatno bih se i s njom oragnizirala, ali dosta teže, pa bih voljela da ide. Isto me malo strah, pogotovo sada kada je "sezona" gripa, viroza,... etc. Ali opet onda razmišljam jednom će morati poci u vrtic,  a beba će narednu godinu dana biti ne zasticena i razvijati imunitet... 
    Imaju li druge mame već neka iskustva?

SamoMalo
    23. Listopad 2021. 20:34

Ja si nekak mislim da sve malo bolje podnesu kad produ 3 mjeseca. Najvise me strah da ne pokupi nesto ovih prvih mjesec dva pa da nedajboze u bolnici zavrsimo. Nekak kad produ 3,4mj kao da su vec mrvu jaci. Barem se meni tako cini. Ali nema sanse da cu toliko izdrzat. Nadala sam se bar mjesec dana al stvarnooo je tesko solo s njima. Nikome se ne posvetim kako spada.

bumac95
    23. Listopad 2021. 21:18

I’m back!! Prošla samoizolacija, nisam završila u ludnici 😂😂😂
    Ukratko, bili kod ped. U mjesec dana dobio 750 grama. Nije puno, ali je dovoljno :D i narastao 4 cm.
    Ostalo sve kako treba (kukovi, opseg glave, refleksi itd).
    On isto spava samnom, a tatu smo na neko vrijeme poslali kod starijeg. Iskreno, bolje nam je tako svima trenutno 😅
    Ja sam svog pustila sva tjedna doma, treći he krenuo i odmah smo završili u samoizolaciji 🤦🏼‍♀️😅
    Eto u pon kreće opet. Živimo u gradu, u stanu, bez djece i parkova u susjedstvu. On oboli na mozak jadnik sa nama doma i doslovno me moli da ga pustim u vrtić :( 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

little baby
    23. Listopad 2021. 22:16

SamoMalo

SamoMalo

Moji krecu u ponedjeljak,takoder im je vec dosadno i vidim da im treba malo vrticke dresure

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Endzrue
    24. Listopad 2021. 02:16

Mi smo sredili stan i vratili se napokon prije 3 tjedna. Kad je malac imao mjesec dana. 
    On spava u krevetiću od pola 11 do 3 pol 4 i onda ga prebacim kod nas i ugl spava s nama do jutra a nekad i vratim. 
    Starija je 3 god napunila 19.10. Spavala je s nama u krevetu od svoja 3mj do 18mj a onda u kinderbetu uz naš krevet gdje je skinuta 1 stranica. Zadnja 3 tjedna spava u svojoj sobi i u svome krevetu
    Pošto su moji došli iz Slavonije kad sam rodila mala je podivljala i odlučili smo da je bolje da ide u svoju rutinu. Malcu je prenijela malo balčiće a ona trenutno ima crveno malo uho koje rješavamo kapima. Nema antibiotika.. On se super drži i nos mu je čist

Ivona1505
    24. Listopad 2021. 09:33

Jutro cure, evo i mene ovdje. Stigli smo u petak bili kuci, prva noc vatrena, sinoc vec prespavao maltene cijelu noc, probudio se oko ponoci ili pola 1 i tek kasnije oko 6. Malo povukao mlijeka iz dojki i eno ga pajki sad andeo nas mali. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.