Ja sam svekrvi zakinula pekač kruha. Tako da svaka 2 dana pečemo kruh
Jel jos nekome dijete po danu nakon sat i pol-2 budnog vremena odspava 40min?
Znaci Teo spavucka preko dana ali to je uvijek po tocno 40 minuta 😅 jedino u kolicima ili autu spava duze, po noci se budi 2-3-4 puta kako kad..
Jel jos nekome dijete po danu nakon sat i pol-2 budnog vremena odspava 40min?
Znaci Teo spavucka preko dana ali to je uvijek po tocno 40 minuta 😅 jedino u kolicima ili autu spava duze, po noci se budi 2-3-4 puta kako kad..
Tako i moj svakih 1,5 - 2h spava po 30 min ali kad se to zbroji s noćnim spavanjem ispadne taman koliko po uzrastu mora spavati.
Inače bi manje spavao noću.
Isto nam je noć koma. Evo zaspao je u pola 8.do sada se budio već 2x..znači očaj. I tako do jutra.. Inače ga selim u njegov krevet al ove 2 noći neću. To da može stalno bi bio nakačen na sisu. I toliko me to sad iritira da su mi bradavice kao da ih netko žiletom reže i još uredno jedno 15 x zakači noktom ili suhim rukavom. Skok ovaj skok onaj zubi. Zubi ovi zubi oni.. Ne sjećam je da je ovoliko očajno bilo sa starijom. Od spavača od 11 do 5-6 ujutro sam dobila šta? Još trebam mengu dobit. Za izgorit. Zato i navlači jer nikad nema kad trebam procurit..da ne pričam o aktivnosti. To se kotrlja stomak leđa stomak leđa i dođe do nas. Sad se pokušava dić na sve 4.. Ugl bit će veselo. Taman kad bude najgore ćemo bit sami 5mj jer tata ode na teren
Dobro jutro cure ♥️
Spavate sve?
Evo mi taman papali , on zaspao a i ja ću jos malo vjerojatno 🤭
Taman neki dan pisem kako smo daleko od rotiranja, kad evo već 2-3 dana kreće lagano na bok, pa se pokusava
okrenut ali naravno na krivo tako da zabaci glavu 😅 budem malo vjezbala s njim mozda skuzi kako treba, Sunce hvala na videiću ♥️
Inače je na dane, nekad vise nervoze i nosanja a nekad stvarno bude super i zna se i sam zabavit. U svakom slučaju zadnja 2 tjedna je stvarno postalo lakse s njim, i nekako mislim tj nadam se da je najgore za nama 😅
Zara ja jednostavno ne kuzim kako u kolicima vani zaspe i spava bez problema a u kući neće ni da čuje 😅 evo jučer ujutro smo pili kavicu i on je cilu prespavao u kolicima, koja su stala na mjestu, nije da se žalim, samo ne razumim 😁 i bravo za trenig, svaka čast 👏💪💪💪
Ponosnamama nadam se da ste svi super, sutra je velik dan za nasu nevistu ♥️
Daniella meni se čičak na babylove pelenema odljepljivao 🤷🏻♀️ budem pokusala jos jednom.
SweetDream za provjeriti jel zub vani pokuckati malom metalnom žlicom po desnima ako zazvoni vani je ako ne nije još hehe
Mateja bas mi je žao sta Vita ne voli kolica 🥺 ste probali sportski dio?
Mia bravo za rotiranje. Super 💪👏👏 ni mi se ne uspijevamo riješiti tjemenice 😩 mustela ništa ne pomaze, a ulje ni češalj ne prakticiram jer mu je najvise ima na postupku fontanele pa me strah 😩
Malo čudo uf! Nadam se da će vam se noći uskoro popravit, koma je to 😩 vjerojatno regresija....
Sanjalice ajme meni ne mogu se zamisliti trudnom sada ma nikada 😅 al sada posebno 🤣 svaka čast i nek se odmah primi 🤞🤞🤞🤞
A šta se tiče rukica, zna biti preferiranje jedne strane. Ništa strasno i sta se vjezbicama neće ispraviti 👍
Buhtlice ajme i ja jedva čekam bez mede, kapica, dekica i ostalog van...dogulilo mi 🤣
Sanja pa nek ti je sretan! 🎉🎉🎉
LadyD presladak je Andro i poklon je top. 🤩 I naš je krevetić pun moje robe 🙈
Buhtlice sto bi se brinula, svaka beba priča za sebe a mislim da to hvatanje igračaka kreće negdje do 4mj pa imate jos fore 🤗
Lollypop ti smo! 1.5-2h budan i onda spavanac cca 40tak minuta 🤷🏻♀️ i tako 4-5 puta dnevno. Ali noć spava 21-7.30 s jednim budenjem za papanje
Endzrue bas vam je koma 😩
Svaka čast za motorički napredak , super on to 👏👏👏
Nek mu je sretan 6. Minić 🎉🥰💙 nabaci nam sliku koju 😊
Sara sretan 4. Minić 🎉🎉♥️🥰
Rastu nam dječica 💙💜
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nama je jučer stigao poklon od naše kumice Ljesnjak i frendice Iris. Prekasnoooo i jako smo sretni 🥰
https://ibb.co/4S8Ktt3
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hej cure!
Iza nas koma noć, bila je budna od 3.49 do 5.17. Pamtim točne minute 🥴😅 mama je premorena, nemam snage ni za šta..
Toliko sam smantana da sam stišala pošalji prije nego sam sve napisala 🥴🤦♀️
Malo Čudo, baš ću probat ovaj recept, ja najčešće onaj proteinski radim, ali u njemu ima sira 😬
Uh Endzrue, bome stvarno vam nije lako! Nadam se da ta faza neće dugo potrajati. Ali baš što kažeš, vazda je nešto, il skok, il regresija, il zubi.. Ja taman pomislim ajme evo super smo proveli dan/noć, i onda katastrofa sljedećih 5.. I tako u krug.
Sretni minići našim bebicama 🥰🎉🎊
Bome vrijeme leti! Ja svaki put kažem još jedan mjesec bliže povratku na posao 😵😏
Heej mamice evo mene natrag. Sve kao pisat ću vam pa nikako, al hajde ni nisam tako strašno u zaostatku. Jučer sam nešt pročitala pa da prokomentiram u jednom dijelu onda ću ostatak pročitat pa komentirat kasnije😅 sve samo da nam se forum aktivira❣
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Daniella Korina je baš prava slatka curka. Imam i sama takvig jednog bucka pa sve razmišljam jel mu teško okretat tu težinu🤣 di ste taj slonić kupili što si poslala slikicu?
Lollypop i naš bebac urla, nema normalnog plača kod njega 🤣 jedno vrijeme bi stalno vristao nismo znali jel je sretan tuzan il sta hoće
Sanjarka kakav je frajer Lukicaa na krštenju🥰😍 a cipelice su mi preslatke. Dii ste ih uzeli?
Sanja0508 daa i meni je žao da se forum raspadne baš šteta. Mi imamo vrtić još prije nego što se rodio kupili smo ga kad i sve stvari jer su bili popusti, pa reko ajd i to odmah kad već imamo para, a i dobro će nam doć kad budemo išli za Hrv. Što se tiče uspavljivanja na rukama i mi mučimo tu muku, a sad smo već na 9 kg😂 a mama na 52😱 nemoj bit slabić🤣🤣 mi smo na 4 pampers prešli i užas sve mu propuštaju a 3 ga je jako stezala oko nogu. Problem je jer nemaju onu gumu na leđima, a on ina dost rijetke stolice🙉 baby love mi je bolji al je tata kupio ogromno pakiranje pampersa
Ivkica baš ste super stvarčice dobili od kume😍🥰
Jackie27 i naš beban je zahtjevan, voli puno da mu pričamo i budemo uz njega. A za kolica isto kažem trebali smo drugačija da sam znala da će bit tolka beba. Al ko je mogo znat ja sa 17 kg kretala u školu😂
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji