Evo i od mene slikica:
https://ibb.co/0FxZpYk
Ne volimo kolica baš pa kad smo budni onda smo u nosiljci iako vanka dere bura 😁 i uvik izgleda ko da san s dva diteta, kolica mi služe za nosat stvari 😂 a i posli svakog podoja mi mora uspravno stajat neko vrime pa eto.. jao jao
Carp diem prasice jedna. Mi ti imamo fan grupu gogs, i svakodnevno se do dana današnjeg čujemo samo da o tebi pričamo. Jer si nas sve naučila i stručno educirala da ne znam kako smo bile sposobne živjet prije tebe. I o pravopisu si nas puno naučila i o svemu. Točno mi fališ da sam ti morala doći to tu reći. Jedino nikad nisam saznala koje je tvoje ime i tko si zapravo u ovih par godina, jesi li muško, žensko, crna, plava, jel taj tvoj sponzor postojeći, nije i tako…..identitet si najstručnije od svega sakrila. Evo i stručno ti se beljim i pozdravljam sve druge mame i ispričavam se zbog uzimanja prostora za svoje pozdrave 😁
Placem 🤣 ja sam evo propustila sve edukacije, ali jebiga, kad dobijes trece, nemas vremena za to.
Ivkice, sto si se nafrljila, pa pogledaj si stare postove 😁 samo ti idi ako te volja, opstat ce forum ❤️ Pisat ce Carpe sama sa sobom 😁
Salu na stranu, idem sad prije nego se jos netko naljuti 😘
👦 11/2017 👶 9/2020
Ovoliku kolicinu nezrele komunikacije nisam dugo vidjela, a radim u vrticu
No, necu se petljat u neke odnose koji se ocito dogadaju van ove teme.
Dosla sam zapravo komentirat padanje kose, ja sam pocela piti vitamine za kosu i nokte i cini mi se da pomazu
Dosla sam zapravo komentirat padanje kose, ja sam pocela piti vitamine za kosu i nokte i cini mi se da pomazu
Baš gledam i ne vjerujem. Đizs ahhahahah.. Nije me bilo dugo jer zaostajem s čitanjem. Nisam ni uspjela pohvatat ko tu koga s kim ahahaha. U svakom slučaju barem meni sa strane jako ružno.. Baš jako.. Pošto smo sve mame i trudimo se funkcionirat. Čiji mi se komentar ne sviđa preskačem i idem dalje. Ovdje vidim je neka borba starih poznanstava. Kod nas je sve super. Hendlamo dvoje (ugl ja sama jer tata uvijek nešto radi). Tu je za sve spremit i pomoć i skuhat. Baš nam je lijepo.
Čuvajte se i grlite bebice
Evo vidite cure ovako se ponašaju oni koji su požrtvovani prema mazohizmu, destrukciji i samosabotaži.
--
Zamislite koju patologiju morate imati da nakon korektnog odnos na forumu i what up grupi, završite taj isti odnos i nakon dvije godine proganjate doslovno osobu na jednoj potpuno drugoj temi nakon što je iznijela svoje mišljenje, koje se kosi sa vašim, ima drugačiju leksiku, stil života, odgoja, edukacije,...
-----------
Ovo su jako neprijatne situacije za svakoga, medjutim ne mogu reći da me to remetilo posebno... (do sada). Čak mi je bilo i simpatično to potajno obožavanje. (Nemam bolji epitet).
Svatko dela iz svog modalitea. Moje je da smanjim ili prekinem interakciju, i to je jedina korisna granica. Što sam i uradila prije jos dvije godine.
---
Medjutim ova priča danas dobiva jedan posve nov epilog s obzirom da je ovde moja granica i tek kako predjena, napadom na moj identitet koji sam ja u what up grupi i tek kako podjelila, predstavila se imenom i prezimenom (i cak poslala jedan paket jednoj od tih istih članica grupe dajući iskaznicu u postanskom uredu sa adresom) djeleci u toj istoj grupi veoma naivno intimne trenutke sa mojom obitelji, njihovim forografijama i fotografijom moga (tada) jednog djeteta.
Nakon kratke konsultacije sa odvjetnikom 😉 cu biti prinudjena da individu pod ovim nikom, a pravog imena N.J podsjetim na moj identitet i lik jednom tužbom.
-------
Neka se od sada tobom bave klinicki psihijatri i sud jer sve ima svoj rok trajanja pa tako i moje strpljenje i tolerancija.
--
S obzirom da si ničim izazvana spremna dodji ovde izas*ati bljivotine i laži koje si izas*ala, spremna si možda tako iskoristiti materijal i podatke koje sam ja svojevremeno podjelila u toj istoj grupi, a u kojoj vi se*ete po meni i nakon 2 godine mog izlaska iz iste.
Ovo je ujedno i moje posljednje obraćanje ovim "starim kontaktima" koje koje imale želju da obnove odnose ali ništa nisu naučile kako.
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Baš gledam i ne vjerujem. Đizs ahhahahah.. Nije me bilo dugo jer zaostajem s čitanjem. Nisam ni uspjela pohvatat ko tu koga s kim ahahaha. U svakom slučaju barem meni sa strane jako ružno.. Baš jako.. Pošto smo sve mame i trudimo se funkcionirat. Čiji mi se komentar ne sviđa preskačem i idem dalje. Ovdje vidim je neka borba starih poznanstava. Kod nas je sve super. Hendlamo dvoje (ugl ja sama jer tata uvijek nešto radi). Tu je za sve spremit i pomoć i skuhat. Baš nam je lijepo.
Čuvajte se i grlite bebice
Endzure, , tebe sam cekala :D
U sjecanju mi je da ti nosis svoje klince, ne znam jesi uhvatila moj post. Imas mozda ideju zasto beba od 2mj odjednom odbija maramu, a od rodenja je u njoj. Obicno mi je u njoj spavala po doma i sad nece, vrsiti, odguruje se i place. Ne znam kak da ga ponovo privolim. Ak izademo van se smiri i zaspi, al ne mogu stalno izlazit van jer sam solo s njih dvoje.
Koje vitamine? Trazim bilo kakvo cudo da ne ocelavim skroz nakon jos dva pranja kose 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Evo i od mene slikica:
https://ibb.co/0FxZpYk
Ne volimo kolica baš pa kad smo budni onda smo u nosiljci iako vanka dere bura 😁 i uvik izgleda ko da san s dva diteta, kolica mi služe za nosat stvari 😂 a i posli svakog podoja mi mora uspravno stajat neko vrime pa eto.. jao jao
Baš vam je lijepo!🥰
A bez brige, često tako i ja izgledam. Lili baš voli u rukama promatrati svuda okolo, a kolica guram prazna.😂
Koje vitamine? Trazim bilo kakvo cudo da ne ocelavim skroz nakon jos dva pranja kose 😅
Merz Spezial za kosu, kozu i nokte
Sortiraj odgovore
Najstariji