CarpeDiemDaaaa uspjela sam, izdajala sam tačno 34 dana. I ona je cicu odmah prihvatila 😃 Tako da sada samo dojim. Izašla je 14.09. sa 2370g a prije tri dana je imala 5070g 😊 još uvijek i izdajam
Tako mi je drago da ste uspjele! Bravo mama i bravo beba ♥️
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Sanjarka kako je?
Ja sam za sada dobro
Temp do 38 povremeno i malo glavobolje. Al ne osjecam se bolesno.
No Luki je pozitivan na kućnom testu 🥺
On ima nekakve simptome od srijede no s obzirom da nije imao temperaturu nisam to povezala s kovidom.
Kakvo je kod vas stanje?
Uh dobro si onda prosla. Ja sam koma,tj ajde sad sam dobro popila duplu tabletu pa spala temp i ne boli me svaka koscica pa je lakse. Jucer sam mislila da ce bit bolje i kao krenulo je al na kraju ajme meni. Navecer opet zimnica lagana,temp skocila. Jucer bolovi i neka probadanja u orsima i grudima. Kao da me netko iglama piko,odvratan osjecaj. Bolovi ajme meni da jedva drzala Pavla za dojenje. Ja imam temp do 38.8,nadam se sa ce sutra biti bolje i bez temp🙏 djeca za sad nikakve simptome nemaju,testirali smo ih u srijedu svi su bili negativni. Kakve ti Luki simptome ima?
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ajme Dannna preslatka je,kako se samo lijepo popunila😊
Cure s koronom drzite se,nadam se da ce vam proci sto prije🙏
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Littlebaby uf bas te pošteno uhvatilo. Koji ti je dan zaraze?
Nepredvidiva bolest skroz, tako da tko zna sto i mene čeka još...
Kako ti je muz prosao? Moj je jučer razvio simpotome. Kuri 39 i leđa ga uzasno bole.
Sta se Lukija tiče ja ću sad napisat sto sam primjetila od srijede e sad jel od tad ima.... vrlo moguće ali ne mogu 100 posto znati.
Znači od srijede noć mu se nosić začepio , kiše jako često i to onako zvucno mokro ( ne znam kako da drugačije objasnim- kiše on dosta od rođenja al ne ovako) , oko mu je stalno suzilo, 1 dan je dosta bljuckao tj rekla bi čak povracao jer je bilo u mlazu a on stvarno nije sklon bljuckanju inače, noći su nam se pokvarile, preko dana malo vise spava....
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ovu sam fotku danas napravila za kutiju “Katinih uspomena” i ne mogu i dalje da prestanem da je gledam u čudu 🙉😱 Prosto sam morala to podijeliti to sa vama.
https://ibb.co/zSwygz8
Predivan napredak ♥️
CarpeDiem hvala ti puno na savjetima ♥️🤗
Mi smo bili na sistematskom jucer. 57 cm (3+) i 4900 (1kg+). Dr je zadovoljna obzirom da smo bolesni već tjedan dana.
Braco mu je imao 7200 sa dva mjeseca pa mi je ovaj tako sićušan 😅
Bravo Niko, super prirast 🎉🙌💪👏
Bok cure,
LadyD tebi beba taman ima 10 dana - skok, buhtlica isto u stickeru piše da je 2 tjedna i 5 dana - skok od 3 tjedna, proći će
sweetdreams jesi ti pisala za kakanje? i meni je beba kakala nakon svakog podoja prvih tjedan-dva, a sad svako 4-5 dana, sve je to ok. Ja recimo uopće ne vidim da bi je to mučilo, većinom je nervozna ako ne zaspe na vrijeme pa je premorena, inače je skroz cool
nekom je patronažna rekla da kupi dohranu, pa evo ja isto nisam kupila ni jednu kutiju, mislim da je najsigurniji način za uspostavit dojenje uopće nemat dohranu, beba nekad jednostavno želi stalno bit na cici, problem je samo ako je prebolno pa se ne može psihički to izdura. ja sam napravila malu zalihu od mlijeka iz prsne školjke da imam ako baš moram negdje bez nje i to je to
i mi smo napunili dva mjeseca, dobili ukupno 1900 od rođenja i 6 cm, i tako mi leti to vrijeme, sve brže. Di je ona mala beba koja mi je cijela stala u naručje kad bi je dojila?sad joj noge vire van nema joj kraja
Ajmeeee bas rastu naočigled.
Umjesto da nam je stalno nesto tesko, trebali bi uzivat u svakom trenutku i upijati njihove bejbi mirise pogotovo mi kojima je zadnje dijete.
Tako brzo odrastu 🥺
Danas smo imali sistematski, Niko ima 56cm i 4400g (rođen sa 3220g). Meni se to čini jako puno, ali pedijatrica kaže da je to sve normalno, s tim da sam ga nahranila sat vremena ranije i nije piskio ni kakio u međuvremenu pa ta kilaza vjerojatno varira..
Evo nas sa točno 4 tjednahttps://ibb.co/fSDVwpg
Mame sa koronom, držite se. Nadam se da ce proći što blaže i brže 🤞i da sve bude u redu sa bebicama
Niko je presladak 🥰
I super prirast 🎉🙌
Mi se nismo slikali jučer za mjesec dana, budemo već 😅
U utorak nam je trebao biti prvi pregled al smo u izolaciji do 5.12 pa cemo se naručiti nakon toga
Ponosnamama Lara je med medeni, al totalno 😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji