Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara7
    09. Lipanj 2021. 12:26

Jutro cure 🌞🌞
    Čestitke na super pregledima, odlično je tako započeti dan 😊
    Mišić hahaha kakve oksimorone slažeš, prerano otić s produžene pauze hahaha vrh 😍 može onda slj tjedan 🥳 
    Sanjarka presmiješno mi je vidit pupak ovako blizu površine 🙈 jesi ti spomenula da si kupila trudničke tajice do koljena? Pliz reci di, trebat će mi za treninge sad preko ljeta 😚
    Traveller joooj ja sam sad u fazi traženja robe za krštenje gdje sam kuma i za pireve ovaj mjesec, svaki put kad nešto isprobam sestra i ja puknemo u smijeh jer baš izgledam ko neka karikatura 😂😂 sve kao normalno i onda se okrenem bočno, a ono drooobina 🐷 isto sam isprobavala veće brojeve, al džaba 🙈
    CarpeDiem ajmeee pa vaš godišnji je top, bome ćete se nauživat 😍😍 ja sam iz Zd tako da je meni svako ljeto kao jedan veliki godišnji, al isto volimo otić malo južnije kad god možemo, tipa područje oko Makarske ima meni najljepše more 😍 javi se ako budeš u Zd krajevima da vas malo provedem(o)🤗
    Missy uhh izdrži, ja isto radim do daljnjega, nadam se najmanje cijeli 6.i 7.mjesec, a za 8. sve ovisi kako ću se osjećat 😌 samo da nije ovako vruuuće 🥵

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    09. Lipanj 2021. 12:28

Mene isto baš baš pogodilo ovo jučer u Kninu, i samo ću reć da mi je tu najprikladnija ona Ne sudi da se ne bi tebi sudilo 😔 rijetko što me toliko takne kao ove situacije. Moje mišljenje je da baš nitko sa sigurnošću ne može reći da se ne bi njemu moglo dogoditi. Meni se to dogodilo sa psom koji mi je trenutno najbliže djetetu i toj neograničenoj ljubavi. Ostavila sam ga u kosari u gepeku u autu i nisam ga niti čula niti vidila jer se kosara ne vidi sa vozačkog mjesta. Tek sam se sjetila nakon dobrih sat vremena što sam ručak radila. Sreća pa je bila zima, još mi je muka kad se sjetim, a prva bi rekla da je nemoguće 😌

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Sanjarka88
    09. Lipanj 2021. 12:36

Zara meni je super ovako pupak jer je inače bas dubok pa sam ga sad ocistila konačno kako treba 😂😂😂🙈
    Tajice sam kupila ti narucila i h&m , taman dosle. Super materijal i tanke su. 2 komada 20e
    Imas ih i u c&a , ista cijena. 
    Ove su mi sportske top ali nisu do koljena

https://www.c-and-a.com/eu/en/shop/trousers-2119434/1?categoryId=40658

Ugl. c&a ima super trudnicku robu a povoljniji su od h&m-a

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Lipanj 2021. 12:41

Zara7

Mene isto baš baš pogodilo ovo jučer u Kninu, i samo ću reć da mi je tu najprikladnija ona Ne sudi da se ne bi tebi sudilo 😔 rijetko što me toliko takne kao ove situacije. Moje mišljenje je da baš nitko sa sigurnošću ne može reći da se ne bi njemu moglo dogoditi. Meni se to dogodilo sa psom koji mi je trenutno najbliže djetetu i toj neograničenoj ljubavi. Ostavila sam ga u kosari u gepeku u autu i nisam ga niti čula niti vidila jer se kosara ne vidi sa vozačkog mjesta. Tek sam se sjetila nakon dobrih sat vremena što sam ručak radila. Sreća pa je bila zima, još mi je muka kad se sjetim, a prva bi rekla da je nemoguće 😌

Slazem se.
    Izgleda mi ne moguce i nevjerojatno ali zivot me sto puta uvjerio da ne sudim i da nikad ne govorim, ja to tako nebi ili bi 100 posto, nikad....
    Ja imam dijete te dobi i uopce ne mogu zamisliti koliko je to strasno sada. Koliko je bilo strasno tom djecaku jucer a koliko ce strasan zivot tih roditelja od danas do smrti.
    Pogotovo ocu. Uopce si iz ove perspektive ne mogu zamisliti da moram živjeti s tim. Mislim da bi vec visila na prvom stablu 😭😭😭

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CarpeDiem.
    09. Lipanj 2021. 13:14

Sanjarka88 🦔

Zara7

Slazem se.
    Izgleda mi ne moguce i nevjerojatno ali zivot me sto puta uvjerio da ne sudim i da nikad ne govorim, ja to tako nebi ili bi 100 posto, nikad….
    Ja imam dijete te dobi i uopce ne mogu zamisliti koliko je to strasno sada. Koliko je bilo strasno tom djecaku jucer a koliko ce strasan zivot tih roditelja od danas do smrti.
    Pogotovo ocu. Uopce si iz ove perspektive ne mogu zamisliti da moram živjeti s tim. Mislim da bi vec visila na prvom stablu 😭😭😭

Slažem se djelomično sa tvojim i Zarinim mišljenjem, i cijenim ga. 
     ...Ali prosto ne možemo iza floskule "ne sudi da ti se ne sudi",  ili "nikada ne znas šta možeš dočekati" , tražiti opravdanje za oca koji je dijete ostavio u autu na plus 30 da umre doslovno u najgorim mukama, bez vode, zraka. To je činjenica.
    Jednostavno opravdanja nema, sa strucne, moralne, bilo koja strane.
    Nazalost mnogo je faktora koji nisu pogodivali nemilom događaju, od komunikacije supružnika, vrtica koji apsolutno nema komunikaciju sa roditeljima ako dijete izostane itd.
    Naravno da mi je zao zbog svega, naravno da mi je zao i roditelja koji će vjerovatno doživotno biti na terapiji u bilo kom smislu, ali mi kao društvo trebamo i moramo poraditi na svijesti roditeljstva općenito da se ovakve ili slične stvari ne bi događale. Ne bismo ih trebali pokušati opravdati  besmislenim floskulama. U normalnom svijetu, gdje je roditelj pristutan u svakom smislu i makar bazicno informiran ne bi trebalo.
    Činjenica da haos, drama i neorganizovanost prednjače u životima ljudi, ne znači da ih treba standardizovati. 
    Zao mi je i što će uz ovu vrstu narativa mnogi navjezbati prevrtanje ocima, ali stvari bi trebalo nazivati i rijesavati pravim imenom. 

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    09. Lipanj 2021. 13:15

Zara7

Jutro cure 🌞🌞
    Čestitke na super pregledima, odlično je tako započeti dan 😊
    Mišić hahaha kakve oksimorone slažeš, prerano otić s produžene pauze hahaha vrh 😍 može onda slj tjedan 🥳
    Sanjarka presmiješno mi je vidit pupak ovako blizu površine 🙈 jesi ti spomenula da si kupila trudničke tajice do koljena? Pliz reci di, trebat će mi za treninge sad preko ljeta 😚
    Traveller joooj ja sam sad u fazi traženja robe za krštenje gdje sam kuma i za pireve ovaj mjesec, svaki put kad nešto isprobam sestra i ja puknemo u smijeh jer baš izgledam ko neka karikatura 😂😂 sve kao normalno i onda se okrenem bočno, a ono drooobina 🐷 isto sam isprobavala veće brojeve, al džaba 🙈
    CarpeDiem ajmeee pa vaš godišnji je top, bome ćete se nauživat 😍😍 ja sam iz Zd tako da je meni svako ljeto kao jedan veliki godišnji, al isto volimo otić malo južnije kad god možemo, tipa područje oko Makarske ima meni najljepše more 😍 javi se ako budeš u Zd krajevima da vas malo provedem(o)🤗
    Missy uhh izdrži, ja isto radim do daljnjega, nadam se najmanje cijeli 6.i 7.mjesec, a za 8. sve ovisi kako ću se osjećat 😌 samo da nije ovako vruuuće 🥵

Juznije ću biti u međuvremenu tj. Baš tu oko Makarske,  Dubrovnika...
    Iz Hercegovine sam pa sam redovno i tu loko.
    Ako vas put nanese javite se.😘

Taya_
    09. Lipanj 2021. 13:30

Evo nas sa pregleda.. Moja curka je savršena 🥰 Napredna je za tjedan dana.. Sad ima 11,43 cm i 171 g.. ❤️ Bila je jako dobra pa smo dobili i lijepe sličice.. Na jednoj čak pod kraj pregleda i sisa palac 😍 
    Sva mjerenja su super (glava, nožice i trbuščić) a beba je okrenuta na zadak.. Posteljica nam je sprijeda, plodne vode imamo dovoljno, zatvorena sam a cerviks je normalne dužine.. Ja sam za sad dobila 1kg ali trbuščić se skoro ni je primjeti.. 
    Hematom se nažalost povećao (veći a manjeg više nema) i to puno pa sada ima 5,25 x 1,20 cm i nalazi se na posteljici.. I dalje sam na strogom mirovanju i terapiji duphastonom.. Dr. je optimistična pa veli da iako je tako velik da nebi smio predstavljati problem za bebu, a ako i dođe do čega idemo pravac na hitnu..
    Evo vam par sličica da me vidite.. 😍
    https://ibb.co/WPvgD4P
    https://ibb.co/qj2TNM6

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Zara7
    09. Lipanj 2021. 13:48

Sanjarka hvalaaaa! Ove tajice su baš prekrasne 😍 odma ću ih naručit! Inače mi je trudnička roba ili praktična ili lijepa, nema između 😂
    A za pupak, ISTO  hahahha, sad ga i ja glancam 😂
    CarpeDiem također poštujem i cijenim i tvoje mišljenje. Složimo se da se ne slažemo skroz😌 Nemam što pametno dodati i reći osim da se nadam  da će ovaj i slični slučajevi bar potaknuti druge roditelje na veći oprez i puhanje na hladno. :( 
    Taya čestitke na savršenoj ljepotici 🥰 držim fige da mirovanje prođe što brže 🍀

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

SamoMalo
    09. Lipanj 2021. 14:02

Ja sam jednom slučajno ostavila malog u autu. Uopce ne znam kako, ni zasto. On je spavao, ja sam zaboravila da ga ja vozim u vrtic (99,9% vremena to radi muz) i samo izasla. Fala bogu nakon doslovno 10 koraka sam shvatila i panicno otrcala nazad, plakala danima nakon toga jer sto je moglo biti.
    Ovo je uzasno uzasno sto se dogodilo. Srce mi se para kada pomislim sta je djecak prozivio.

Konkretno nas vrtic uopce ne zove ako mali ne dode.  Apsolutno se slazem da ss to treba postavit kao obaveza.

SamoMalo
    09. Lipanj 2021. 14:18

Negooo tema robice, jel netko zna kada otprilike next ima snizenja?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.