Rekla sam mom M da zrlim JEDNU malu bebu, ako moze, curica prvo.
I spremna sam bila na to da cemo na toj bebi radit neko vrijeme.
Obavili razgovor da ne budem tuzna kad nece uspjevat.
Prvi ciklus + OGROMAN ŠOK.
Sad ovo 😱😱
A on kaze pa sta ima veze ljubavi nek budu i trojčeki samo nek svi budu zdravi ❤❤❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Rekla sam mom M da zrlim JEDNU malu bebu, ako moze, curica prvo.
I spremna sam bila na to da cemo na toj bebi radit neko vrijeme.
Obavili razgovor da ne budem tuzna kad nece uspjevat.
Prvi ciklus + OGROMAN ŠOK.
Sad ovo 😱😱
A on kaze pa sta ima veze ljubavi nek budu i trojčeki samo nek svi budu zdravi ❤❤❤
Koliko god ih je, sami da je sve ok 🥰 Kad ides opet na pregled, uzv?
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Missy, ma bit će sve ok. Ja sam u privatnika, niti ne da mi se natezati sa socijalnim ginekolozima.
Jana,woooooow pa kakva divna beta!!! 😍🎉🎉🎉🎉❤️ Ma nema šanse da nešto ne štima, sve je sigurno u redu.
Jedna od cura na Ljetnim bebama je imala tu situaciju, tek su joj na drugom pregledu vidjeli dvije bebice. Tako da pripremi se I na tu mogućnost 😂❤️😍🎉
I ja sam razmisljala o tome jer mi moja ginekologica i nije nesto pouzdana da se osjecam sigurno.
Sto ces s pretragama svim, sve privatno?
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Jana divno divno 😍😍😍😍
Samo cu rec da sam ja u prosloj t imala betu 77 na 16dpo, i nije dobro zavrsilo
Tako da budi sretna ❤️
Dvojceki se ne vide obicno na prvi uzv pa cak ni na drugi...
Ali da te utjesim ima žena sa ogromnom betom i jednom bebom 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nisam ni ja fan vađenja krvi 😅
Razmisljam svakako i privatno, nekako cu to rasporediti jer ne mogu na duple preglede, tj uzv, sumnjam da je zdravo. A od moje socijalne trebam uputnice za pretrage, skupe su haha. I ako cu trebati bolovanje ili bilo sto, opet moram kod nje.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
To je oke opcija, samo znam za neke koji ne zele samo pisati uputnice, nisam sigurna kakva je moja po tom pitanju 😁 Jedva cekam taj pregled da vidim jel sve ok☺
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Cure hvala vam na podrsci ❤❤❤❤ nadam se da ce s bebom/bebama bit sve okej 🥰
E Sanjarka to sam te htjela pitat.znam da si ljetos imala rano plus, pa da nije bas dobro zavrsilo 😔 i sjecam se da si isla vadit betu. Pa sam bas htjela pitat koje su tvoje vrijednosti bete bile.
E sad posto je iznad 1000, treba li se svejedno poduplat, do 2200 i nešto ili se nakon 1000 slabije umnozava?
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Cure hvala vam na podrsci ❤❤❤❤ nadam se da ce s bebom/bebama bit sve okej 🥰
E Sanjarkato sam te htjela pitat.znam da si ljetos imala rano plus, pa da nije bas dobro zavrsilo 😔 i sjecam se da si isla vadit betu. Pa sam bas htjela pitat koje su tvoje vrijednosti bete bile.
E sad posto je iznad 1000, treba li se svejedno poduplat, do 2200 i nešto ili se nakon 1000 slabije umnozava?
Da da moja je bila kakva je bila
9dpo plus a 16dpo tek 77
Doduse 2 dana kasnije 178 tako da duplala se...
Nazalost na 6+0 sam prosmeđarila
Mora se jos uvijek duplat da 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Heeej, evo kod mene opet mucnina cijeli dan, vecinu dana sam prelezala, sva sreca pa je neradni dan. Razmisljam kako bih trebala sakriti trudnocu jos mjesec i pol, jer ne bih govorila ljudima, posebno ne na poslu 😅
Kako si ti danas?
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji