I ja sam jedna od onih koja je puno dobila u prvoj, zato me i strah sad druge. 20 kila i 8 ih je otišlo odmah. 5 još nakon ali ovih 8 je ostalo i nikako na početnu.
Uspoređivala sam trudničke. Sa prvim sam u 24 tjednu bila na +11, a sad sam na +3,5 tako da vjerujem da će bit bolje ovu :D
U drugu ruku mi je bff dobila 23 i riješila ih se kroz 6 mjeseci 🤦🏼♀️😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Ja sam prvu dobila 20 kila i rijesila ih se u par mjeseci, nisam ni skuzila.
Sada isto idem dobrim putem iako mi je gin malo strozi i pospotao me zadnji put da pripazim. Evo, rucam salatu 😄
Ajme cure koliko vas je danas na pregledu, sretno i veselim se lijepim vijestima i slicicama 🥰
Sanjarkaspasila si me sta se tice spavacice, muka mi je od pomisli na one njihove😰 ..a sta se tice tvoje prehrane malo su ti obrnuti obroci nego u mene (ja ne bi izdrzala rucat tek oko 17-18, mislim da bi tri puta jela između), ali tu smo negdi po unosu hrane 😊 uf jos 7 dana do pregleda, ne znam kako cu izdrzat. Pere me neka nervoza vec danima 😏
A to je zato sta radim jos. Iako mislim da cu ga zadržati i kad budem kuci jer cemo rucat kad muz dođe doma
Klince uvik mogu poslat kat ispod u bake, oni jedu u 12.30 😂
Jel osjecas bebicu sad vec redovno? 😊
Bit Ce to sve super
Ja o svom anomaly scanu ne razmisljam
Samo opušteno do tada.
Ne osjecam nikako i to me bas brine 😔 mislila sam da cu do sada vec osjecat poprilicno, pogotovo jer je posteljica straga, a ono nista 😏
Ma nema ti tu pravila
Ima cura koje su ranije osjetile prve trudnoce nego npr. Treću
Bas nema pravila
Pitanje je dana a onda budes puno mirnija 🥰
Ma meni je problem sto sam prije dva tjedna bas osjetila nesto, kao neke mjehurice, znam 100% da nije probava jer je drugacije i od onda nista 😥 a bas sam bila uvjerena da ce se pocet javljat pomalo svako par dana
Ja sam ti isto kao ti trudna… Par dana više.. Ne osjećam također ništa… Očekujem oko 18. tog tjedna, tako sam negdje u prvoj trudnoći osjetila. Mislim da se ne moraš brinit… Neke cure znaju tek oko 20.og tjedna prvi put osjetit bebu.
Ajme ja ne mogu vise docekat 🙃 bas sam nekako nestrpljiva zadnjih dana, jedva cekam pregled, da vidim je li sve ok i jos ako mi vidi spol 🥰
I ja sam jedna od onih koja je puno dobila u prvoj, zato me i strah sad druge. 20 kila i 8 ih je otišlo odmah. 5 još nakon ali ovih 8 je ostalo i nikako na početnu.
Uspoređivala sam trudničke. Sa prvim sam u 24 tjednu bila na +11, a sad sam na +3,5 tako da vjerujem da će bit bolje ovu :D
U drugu ruku mi je bff dobila 23 i riješila ih se kroz 6 mjeseci 🤦🏼♀️😂
U 24tt s prvom trudnocom sam bila na +5kg i tada mi je gin.podcrtao kilazu (to je znacilo dijetu😄), a u drugoj na +4.. nadam se da u ovoj necu pretjerat 🤦🏻♀️
Ja cu sa svojim nacinom prehrane biti kit do kraja T. Dorucak cim otvorim oci, vecinom 2 jaja, malo pilecih prsa i 2 snite kruha 🙈 Rucak oko pola 1, obilan 😅 Onda slijedi faza slatkog. Oko 18 ostaci od rucka i ponovo oko 21 neke slane gricke. I prije sam puno jela, ali i bila aktivnija, tako da se nista nije primalo. Od srednje skole sam uvijek oko 55 kg bila. Sokirala se neki dan kad sam vidjela 60 kg😰
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Evo i mene s pregleda 🎉
Sve je u redu, beba ima oko 13 cm, rastemo i napredujemo.. Idući pregled je 17.6.
Vjerojatno čekam dečkića, ali nije mi potvrdio 100% 😍 nekako sam od početka i mislila da nosim dečka pa se baš radujem..
Trenutno sam u plusu 2,5kg, ali trbuh je postao vidljiv skoro pa preko noći.
Evo slikice s pregleda i moje trenutne buše
https://ibb.co/bvh9PtK
https://ibb.co/M8WsGjK
Pokrete bebe još ne osjećam, ali kaže gin da je to sasvim normalno i da se ne brinem
Svim ostalim curama sretno dns na pregledu 🥰 čekam vaše slikice 😊
Baby N 💙
Evo i mene s pregleda 🎉
Sve je u redu, beba ima oko 13 cm, rastemo i napredujemo.. Idući pregled je 17.6.
Vjerojatno čekam dečkića, ali nije mi potvrdio 100% 😍 nekako sam od početka i mislila da nosim dečka pa se baš radujem..
Pokrete bebe još ne osjećam, ali kaže gin da je to sasvim normalno i da se ne brinem
Čestitke na urednom pregledu ☺☺ i mogućem dječaku 💙
Baš si lijepa trudnica 😍🥰🥰🌸
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Cure ja Sam jucer osjetila prave pokrete 🥺🥺🥺☺️☺️☺️☺️.. Cak ih I vidjela na stomaku, I drzala Sam I ruku preko, pa bas Sam lijepo osjetila.. Jaooo Koje uzbudjenje I koje Suze 😍😍😍 do jucer Sam osjecala kao mjehurice, pa nisam ni pridavala puno Paznje, Ali ovo 😍😍😍 uff Koji osjecaj..
Jos Mi je cudno, s obzirom da nemam stomaka nikako, osim navece kad se naduva 🤷♀️..
Kilaze sto se tice, od prvog pregleda do zadnjeg je razlika +pola kg 😅.. Sad ne znam,, kuci se ne vagam, Imam dvije vage, Koje pokazuju razlicito 😂😂
Lorre divna si trudnica, preeeelijepa 😍😍
Sretno svima na pregledima ❤️❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Evo i mene s pregleda 🎉
Ajmee divota su slikice i predivna buša ❣️🥰😍 jedino ja ne mogu imat slikice neke ovako lijepe jer se uvijek mrda🤣😂
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Orhideja ajme divne vijesti, super 🤗🥰🙏🏻💗 mogu misliti koliko su, sad sretna 😍😍🎉
--
E da javim utiske. Nama je pregled brzo prošao s obzirom da smo bili prije 20dana pregledala kratko vaginalno, zatim preko trbuha kratko izmjerila sve, i nije mogla pregledati mjehur odmah jer se malac popišao😂 pa mi je rekla da sačekam 10-15 min pa ćemo onda ponoviti jer je bolje da ponovimo odmah kad sam već tu. Pa dok su me izvagali i izmjerili tlak ona me zvala natrag i pravi ponovo ultrazvuk kaže evo ovo je mjehur malo prije se nije dobro vidio sad je pun i najednom e ne sad je opet prazan. Ne mogu vjerovati da već zeza i toliko piša 🤣🤣 Danas nismo dobili slikicu ali se ja nisam ni nadala ultrazvuku. Pitala sam ju za pokrete isto kaže moguće je jer su mu nožice taman oko pupka a tu ga i osjetim stalno 🙏🏻💙
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji