Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    21. Svibanj 2021. 08:22

Lady.D

Zara7

Joj koliko lijepih vijesti i dobrih pregleda, čestitke svimaaa 😍😚
    LadyD ja sam radila Nifty Plus i čekala rezultate 14 dana 😌 nadam se da će tebi što prije doć 🤞

Ajmeee, ja sam se bas nadala da ce rezultati doci za tjedan dana. A eto, zapravo mogu cekati i do 14 dana. Bas nam masiraju zivce. 😅

Ja sam ti dobila točno za tjedan dana rezultate, radila sam isto Nifty Plus. Zvala me doktorica popodne jer je popodne radila

Natalija91
    21. Svibanj 2021. 08:38

Traveller

Missy, ja ću uzeti upravo taj madrac iz Ikee šta je Kiflica s Ljetnica pisala.
    Mi ćemo kolica dobiti od frendovi. Vidjela sam slike, lijepa su, veliki zračni kotači koji se pumpaju, super su za sve terene šta je nama vrlo bitno.

I mi doma malo sve razgledavamo i pišemo kaj trebamo kupiti. 😁
    Imaš možda link navedenog madraca? 
    Hvalaaaa!😊

• sunce7
    21. Svibanj 2021. 08:47

Missy88

sunce7

Missy88

Jutro 😊 Traveller 🥰 A prolazi vrijeme brzo, pocetak i mucnine su mi vjecno trajali, sad samo ide. Vjerojatno je zadnji mjesec opet spor 😁
    Mi smo jucer uzeli kolica, ipak Cybex balios s lux. Morao ih decko sloziti da ih ja par min vidim i vozim po stanu 😅😍 Sad ako zapravo od vecih/bitnih stvari uzeli sve, samo jos madrac fali. Ima netko iskustva koji je dobar? Cura s ljetnica napisala nakon tone istrazivanja da treba izbjegavati pu pjenu, a takvi su skoro svi osim jednog iz Ikee i Magic baby isto neki.

Missy i meni su ta kolica u uzem izboru. 😍 Adapter za auto dode u kompletu?
    Koliko su vas izasla?

4500 3u1, trenutno akcija u Baby centru, zato sam ih i uzela haha, iako prvo nismo mislili dati previse za kolica, ali ajde, dosta stvari smo i dobili pa nismo morali bas sve kupiti, htjela si bar kolica koja su mi ok 😁
    Adaptere dobijes, ali oni su da jaje spojis na konstrukciju kolica. Ako mislis na bazu za auto, ne, ali nisam vidjela nigdje da je ukljucena, bar ne kod ovih sto sam ja gledala :D

Da na bazu za auto mislim😂 ne znam ni ja kako sam mislila da je mozda ukljucena🤦‍♀️😂
    Jos nisam pohvatala sve te stvari kako idu.
    Koju cete bazu?

Missy88
    21. Svibanj 2021. 08:50

Natalija91

Traveller

Mi ćemo kolica dobiti od frendovi. Vidjela sam slike, lijepa su, veliki zračni kotači koji se pumpaju, super su za sve terene šta je nama vrlo bitno.

Hvalaaaa!😊

https://www.ikea.com/hr/hr/p/droemmande-madrac-s-dzepic-oprug-za-krevetic-10321005/

https://www.magicbaby.hr/madrac-sintex-comfort-120-x-60-x-15.html

To su oba ta, bez pjene, izvucena kao iz svih mogucih baby ducana, mislim da je jos neki bio na popisu, ali nije bilo cijene jer je kao jako skup 😅

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    21. Svibanj 2021. 08:51

sunce7

Missy88

sunce7

Missy88

Jutro 😊 Traveller 🥰 A prolazi vrijeme brzo, pocetak i mucnine su mi vjecno trajali, sad samo ide. Vjerojatno je zadnji mjesec opet spor 😁
    Mi smo jucer uzeli kolica, ipak Cybex balios s lux. Morao ih decko sloziti da ih ja par min vidim i vozim po stanu 😅😍 Sad ako zapravo od vecih/bitnih stvari uzeli sve, samo jos madrac fali. Ima netko iskustva koji je dobar? Cura s ljetnica napisala nakon tone istrazivanja da treba izbjegavati pu pjenu, a takvi su skoro svi osim jednog iz Ikee i Magic baby isto neki.

Missy i meni su ta kolica u uzem izboru. 😍 Adapter za auto dode u kompletu?
    Koliko su vas izasla?

4500 3u1, trenutno akcija u Baby centru, zato sam ih i uzela haha, iako prvo nismo mislili dati previse za kolica, ali ajde, dosta stvari smo i dobili pa nismo morali bas sve kupiti, htjela si bar kolica koja su mi ok 😁
    Adaptere dobijes, ali oni su da jaje spojis na konstrukciju kolica. Ako mislis na bazu za auto, ne, ali nisam vidjela nigdje da je ukljucena, bar ne kod ovih sto sam ja gledala :D

Da na bazu za auto mislim😂 ne znam ni ja kako sam mislila da je mozda ukljucena🤦‍♀️😂
    Jos nisam pohvatala sve te stvari kako idu.
    Koju cete bazu?

Ta baza je jos nekih tisucu+ kuna, mozda je ukljucena u ove skuplje modele, ostale nije sigurno 😁 Citala sam da je jaje cak bolje pojasom vezati jer s bazom ne dobijes kut koji treba, ona je bolja za sjedalice kad vec sjede tako da ju ni necemo uzimati.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Natalija91
    21. Svibanj 2021. 09:06

Natalija91

Traveller

Hvalaaaa!😊

Hvala puno, baš si ♥️!

Mišić
    21. Svibanj 2021. 09:33

Jutro, cure! Ajme što volim lijepe vijesti i čestitam svima na super pregledima i otkrivenim spolovima.
    I mi smo sinoć bili na pregledu. Cura je super, velika je, ima oko 29-30 cm i 720 g. Ona bol je najvjerojatnije bila posljedica njezinog naglog okretanja, jer sad više nije na zadak nego se okrenula glavicom dolje.I dalje mi stoji jako nisko i sad ću morati malo pripaziti, primjerice rekao mi je da više ne podižem sina (a nemam pojma kako ću to izvesti ). Moram promijeniti i magnezij koji pijem, kao i prenatalne tablete - do sad sam pila Novalac, a sad mi je rekao da probam s Elebaby jer imaju nešto više vitamina B koji bi mogao pomoći da mi se smanji osjećaj pritiska.

Koji magnezij vi uzimate? Jutros sam kupila Solgarov i sad vidim da imaju samo 200 mg magnezija (do sad sam pila 400) i sad me baš brine hoće li biti dovoljno. Ili možda hoće ako je apsorpcija bolja?

Leah
    21. Svibanj 2021. 09:35

Ja sam isto uzela ta cybex kolica i ne dobijes bazu za auto, a ako ides kupovati moras bas uzeti odgovarajucu za to jaje  i ne pase ni jednom drugom, ni mi ju necemo kupiti vec cemo pojasom. 
    Traveller pa di si ti zenoo, gledam slikicu uzva i ne mogu vjerovati da u tim tjednima beba moze imati toliko kose, prefora, mogu misliti iznenadenja kad su rekli da je ipak curka. 
    Udarci bebe mene je jucer prilikom dizanja iz sjedeceg polozaja zabolilo na sekundu na lijevoj strani, pa sad ne znam jel to udarac ili sta? Kakav je osjecaj taj udarac jel to zaboli malo ili samo osjetis nesto unutra? 
    Sanjarka stavis me pliz iduci pregled 14.06.

Leah
    21. Svibanj 2021. 09:38

Misic ja ti pijem Elebaby i samo da te upozorim da su odvratnog okusa, svaki dan mi je borba da ih popijem. 🤢

Mišić
    21. Svibanj 2021. 09:38

Sanjarka baci oko i na Ergobaby Embrace, svugdje čitam da je jako jednostavna za namještanje i prilagođena najmanjim bebicama.
    I baš me iznenadilo da su vas u Splitu svaki dan pregledavalii nakon poroda. U Zadru nas nitko nije gledao, vizita je samo postavljala pitanja, a nitko nije pregledavao. Nakon prošlog poroda sam imala komplikaciju s ranom od epiziotomije i da sama nisam pitala za to, nitko ne bi ni primijetio.
    _______
    p.s. idući pregled mi je 17.06.
    Zaboravih prije napisati i da idući tjedan idem opet vaditi krv, korona mi je malo srušila krvnu sliku i sad me šalje vaditi željezo, tsh i ft4.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.