Cestitam vam cure na super pregledima. Samo neka nase bebe rastu 🥰
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Prva mi je beba, ali već sam kupila 2 spavaćice. Ni ja ih inače ne nosim. Jednu sam kupila na tržnici, turski pamuk, premekana za nekih 60-70 kn s onim kopčanjem sa strane. Drugu sam uzela u Os u Deviću za 70 kn, bez kopčanja s V izrezom pa valjda će poslužiti. 🙂 Kod nas u bolnici mislim da se svoju spavaćicu oblači poslije poroda, a u rađaonu se ide u bolničkoj.Haru, CarpeDiem.
Hvala na odgovorima. Mislim da u osječkom rodilištu moraš imati svoju. Još ću se raspitati kad dođe vrijeme.
Haru, nisam upratila odakle si? A vidim da spominješ Osijek i Dević. Doduše, nisam imala pojma da je to ta trgovina u centru. Išla sam guglati 🙈🙈
Ja sam iz SB-a.Šogorica je rodila u osječkoj bolnici prije 2 godine, prije poroda je ležala tjedan dana tamo. Nosila je svoje spavaćice, ali ako se dobro sjećam priče rodila je u nekoj njihovoj razderanoj.
Ooo pa ti si moja sugrađanka ❤️ doduse ja sam iz sela pokraj SBa, moj bratic je gin u bolnici pa eto ako imas muskog gina znam koji je ☺️☺️
Nadam se da su danas pregledi prosli super ❤️❤️
I ja sam iz sela blizu, ali sam se udala u Brod. Idem privatno u bolnicu na preglede da. 😄😁
Oooo pa to ima mojih sugrađanki ☺️☺️ evo još jedne Brođanke ❤️
Vidim svima su pregledi prosli dobro. Bas mi je drago. 😊 Evo i kod mene je sve ok. Malac raste, tezak je 696g. Redovno udara i javlja se. 🤭 Na slicici koju smo dobili s uzv-a izgleda malo creepy. 😆 Kao lutak s gumbicima. Sto se tice kg, ja sam sada 7kg u plusu. Nisam nesto opterecena time, a i ja sam super zadovoljna kad usporedim s prosle dvije trudnoce.
Sanjarka, mozes me pisati za iduci pregled 17.06. 😊
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Čestitam na urednim pregledima, oktrivenim spolovima, jako se radujem dobrim vijestima, neka nam se nastave♥️🙏
Mame koje ste slale slike trbuscica predivne ste.🤰🙌
Plava bosanka u De sam od srijede, pa se svakako čujemo. 😘
url=https://lilypie.com]
Čestitam na urednim pregledima, oktrivenim spolovima, jako se radujem dobrim vijestima, neka nam se nastave♥️🙏
Mame koje ste slale slike trbuscica predivne ste.🤰🙌
Plavabosanka u De sam od srijede, pa se svakako čujemo. 😘
Od ponedjeljka, ali od srijede slobodna nakon pregleda, raspakiranja...
Dobro jutro, trudnice. Bome ste se raspistoljile, dočeka me 10+Stranica za čitanje kad uđem na forum.
Čestitam svima na uspjesnim pregledima. Vidim puno nas je bilo jučer.
Kod nas iznenađenje, imamo Niku ali ženskog spola. 🤣🤣 Još mi je toliko smiješno koliko sam imala pogrešan osjećaj, dala bih na kladionicu sve šta imam da je dečko. Dobro smo se nasmijali bome. Mala ima kose čudo jedno. Slikica je dolje. Jako je aktivna, doktor čim je upalio uzv rekao ajmeee šta se vrti. 🤣😍
Ima 700 grama I sve je u prosjeku, malo bolje smo srce pogledali i sve štima.
https://ibb.co/fY2G2Mb
Kolica su vam super, baš su lijepa. Veseli me šta kreću krupnije kupnje, evo baš gledam proljetnice ostale još 4 za roditi pa nastupaju ljetnice. Onda smo mi na redu. Još mi je nevjerojatno da ću na idućem pregledu biti u 29 tt. ❤️
Ajme kosice😍😍😍
Predivno❤️
Jutro 😊 Traveller 🥰 A prolazi vrijeme brzo, pocetak i mucnine su mi vjecno trajali, sad samo ide. Vjerojatno je zadnji mjesec opet spor 😁
Mi smo jucer uzeli kolica, ipak Cybex balios s lux. Morao ih decko sloziti da ih ja par min vidim i vozim po stanu 😅😍 Sad ako zapravo od vecih/bitnih stvari uzeli sve, samo jos madrac fali. Ima netko iskustva koji je dobar? Cura s ljetnica napisala nakon tone istrazivanja da treba izbjegavati pu pjenu, a takvi su skoro svi osim jednog iz Ikee i Magic baby isto neki.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Jutro 😊 Traveller 🥰 A prolazi vrijeme brzo, pocetak i mucnine su mi vjecno trajali, sad samo ide. Vjerojatno je zadnji mjesec opet spor 😁
Mi smo jucer uzeli kolica, ipak Cybex balios s lux. Morao ih decko sloziti da ih ja par min vidim i vozim po stanu 😅😍 Sad ako zapravo od vecih/bitnih stvari uzeli sve, samo jos madrac fali. Ima netko iskustva koji je dobar? Cura s ljetnica napisala nakon tone istrazivanja da treba izbjegavati pu pjenu, a takvi su skoro svi osim jednog iz Ikee i Magic baby isto neki.
Missy i meni su ta kolica u uzem izboru. 😍 Adapter za auto dode u kompletu?
Koliko su vas izasla?
Joj koliko lijepih vijesti i dobrih pregleda, čestitke svimaaa 😍😚
LadyD ja sam radila Nifty Plus i čekala rezultate 14 dana 😌 nadam se da će tebi što prije doć 🤞
Ajmeee, ja sam se bas nadala da ce rezultati doci za tjedan dana. A eto, zapravo mogu cekati i do 14 dana. Bas nam masiraju zivce. 😅
Missy i meni su ta kolica u uzem izboru. 😍 Adapter za auto dode u kompletu?
Koliko su vas izasla?
4500 3u1, trenutno akcija u Baby centru, zato sam ih i uzela haha, iako prvo nismo mislili dati previse za kolica, ali ajde, dosta stvari smo i dobili pa nismo morali bas sve kupiti, htjela si bar kolica koja su mi ok 😁
Adaptere dobijes, ali oni su da jaje spojis na konstrukciju kolica. Ako mislis na bazu za auto, ne, ali nisam vidjela nigdje da je ukljucena, bar ne kod ovih sto sam ja gledala :D
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji