Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LilM
    18. Svibanj 2021. 14:24

Pokloncic13

LilM uzela sam Cameleon,Lynx su tek izašla i nema bas nekih povratnih info,Fox su mi prevelika tak da mi je ovo aman taman..a i nekako provjereno,traju godinama pa valjda nisam fulala 🙊

Ja se bas dvoumim izmedju lynx i bee, a i cam su mi super 😂

Zara7
    18. Svibanj 2021. 14:36

Pozz curke 😊
    Jana čestitkee 👰🤵 nadam se da je sve prošlo kako ste zamislili 😊
    Mišić hahaha hvala na utjesi 🐷 kako je tebi, jel prošao onaj ružni pritisak?
    Mimica dobro došlaa, nikad nije kasno za nove jesenske bebe! 🤗 Znaš li spol? 😊
    Eto i nas s pregleda, bebač se super razvija, skoro je utrostručio kilažu od zadnjeg pregleda 🐷 i dalje je 1 tjedan veći po uzv, sve što je pogledala je kako treba biti i školski 😊 kod mene gljivični iscjedak i dalje, al cerviks zatvoren i super, radila mi je briseve pa ćemo vidit po nalazima što dalje.
     Sanjarka možeš upisat malog Jakova na listu i sljedeći pregled 23.6. 😚
    E da, stavit ću vam sliku, doktorica je umirala od smijeha jer ne možeš faliti da je muškić, kaže da se toliko hvali, vidit ćete na slici 😂 i cijelo vrijeme se na pregledu igrao s pupčanom vrpcom 😁 
    https://ibb.co/z4jkm20 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Mimicaa1805
    18. Svibanj 2021. 14:39

Love2021

Mimicaa1805

Pozdrav curke 😊 citam vas od samog početka ali nikako da se javim, imam dojam da bi se ubacila ko padobranac u ekipu pa uvijek nekako odustanem na kraju,ali eto ohrabrila sam se 😅 nadam se da me primate u ekipu 😊 dakle, 20+1tt, cekamo deckica, prva trudnoca, Zagreb, +5kg sam 😱 jesam uspjela sve pohvatati? Termin je 4.10.ali morat cu na raniji porod uzrokovan kolestazom, posteljica straga i osjecam bebu vec neka 3tjedna, nisu jos pravi udarci,vise ko plivanje i buckanje ali znam da je to on :) eto,sasvim dovoljno za prvi post :D cestitam svima na urednim trudnocama i nadam se da cu se uspjet uklopit i stvoriti neka nova poznanstva 🥰

Dobrodošla u veselu grupicu 😊 Jesu ti rekli u kojem tjednu će te inducirati?

Cekat cemo do 36 najranije, a nadamo se da cemo uspjet i bar tjedan dana duze :D tehnički bi trebala vjerojatno u ljetne bebe,jer nekako pretp da necemo docekat kalendarsku jesen, ali vas pratim od početka pa sam se ubacila 😅 
    Sto se tice kolica mi smo uzeli od seke Peg peregoo i super mi je sto je stvarno jednostavno s njima baratat, i nisu uopce  teska iako mi na prvu djeluju glomazno 

• Mimicaa1805
    18. Svibanj 2021. 14:42

Zara7

Pozz curke 😊
    Eto i nas s pregleda, bebač se super razvija, skoro je utrostručio kilažu od zadnjeg pregleda 🐷 i dalje je 1 tjedan veći po uzv, sve što je pogledala je kako treba biti i školski 😊 kod mene gljivični iscjedak i dalje, al cerviks zatvoren i super, radila mi je briseve pa ćemo vidit po nalazima što dalje.
    E da, stavit ću vam sliku, doktorica je umirala od smijeha jer ne možeš faliti da je muškić, kaže da se toliko hvali, vidit ćete na slici 😂 i cijelo vrijeme se na pregledu igrao s pupčanom vrpcom 😁

I nas ce se zvati Jakov 🥰🥰 i imam identičnu sliku di je pimpac na izvolte 😅😅 cestitam na super pregledu,mene uvijek bude strah da nekaj ne valja,iako sam radila anomalyy scan i rekli su da je sve super ali doza straha uvijek postoji 😅

Zara7
    18. Svibanj 2021. 14:52

Mimicaa1805

Zara7

Pozz curke 😊

I nas ce se zvati Jakov 🥰🥰 i imam identičnu sliku di je pimpac na izvolte 😅😅 cestitam na super pregledu,mene uvijek bude strah da nekaj ne valja,iako sam radila anomalyy scan i rekli su da je sve super ali doza straha uvijek postoji 😅

Joooj dupli Jakovi, preslatko 👶👶
    Skroz te razumijem, tako je i meni prije svakog pregleda, danas je bio kao anomaly scan pa mi je sad malo lakše, al isto znam da će mi tamo 20.6. opet krenit trema 😅 sad je ovo najbolji period, svježe nakon dobrog pregleda 😄 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Mimicaa1805
    18. Svibanj 2021. 16:04

Zara7

Mimicaa1805

Zara7

Pozz curke 😊

Joooj dupli Jakovi, preslatko 👶👶
    Skroz te razumijem, tako je i meni prije svakog pregleda, danas je bio kao anomaly scan pa mi je sad malo lakše, al isto znam da će mi tamo 20.6. opet krenit trema 😅 sad je ovo najbolji period, svježe nakon dobrog pregleda 😄

Ma ja nemam trenutno tih problema,jer sam svako malo po bolnici pa ispadne u principu da ga gledaju svaki 7-10dana,pa sam odma mirnija,barem neka dobra strana bolnice 😅al isto strepi cim legnem na stol i onda ona njihova tisina dok gledaju bebu a nitko nis ne govori, dobijem slom živaca momentalno,odma mi reci srceko kuca da mogu dalje mirno lezat 😂 nadam se da ces bit mirna bar do 1.6,onda je vec okej lagano panicarit 😅

plavabosanka
    18. Svibanj 2021. 17:08

Zara7

Pozz curke 😊

Hahah i moj se hvalio tako, raširio noge odmah da se vidi sve. Izgleda muški ponos od malena 😂😂🤣🤣

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Lisa27 👶🧸🎀
    18. Svibanj 2021. 17:32

Čestitam svima na super pregledima 🥰🥰🥰 dečkići i dalje vode 😀
    Meni trbuh zadnjih par dana baš rapidno raste 😀 svaki put se šokiram na ogledalu haha, imam osjećaj da se i širim dosta u bokovima ali se po kilaži baš i ne vidi puno pa neznam,sada sam na oko +2 kg 😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

plavabosanka
    18. Svibanj 2021. 17:52

Madamel ja sam naručila sa stranice PatPat početkom petog mjeseca, još uvijek nije stiglo, trebalo bi valjda ovih dana pa ćemo vidjeti kakve je kvalitete. Naručila sam pidzamicu, komplet rukavica i kapa, čarapice, dva kompletića i sebi tajice, mislim d je to to od narudžbe. U četvrtak imam pregled pa sam mislila počet s narudžbom sitnica, ono kadica, pa grickalice i to za higijenu, dudice itd. Ići ću ovih dana prošetat do Aktiona da vidim šta ima jer su mi preslatki oni njihovi ručnici što idu na glavu a ultra su jeftini, i imaju slatkih dekica🥰😍
    A što se tiče strija ja koristim bio oil pa se mackam s tim scuda, a po guzi sam imala uvijek strije (još od puberteta) samo se sad malo više vide. 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Tratinčica12
    18. Svibanj 2021. 18:24

Cure, sad sam naišla da su od 20.-25.05. Dani beba i mama u Babylandu u Westgate shopping city-u u Zg.
    Bit će neka promocija i popusti na određene brendove. Pa eto ako kome koristi info ☺☺

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.