LilM uzela sam Cameleon,Lynx su tek izašla i nema bas nekih povratnih info,Fox su mi prevelika tak da mi je ovo aman taman..a i nekako provjereno,traju godinama pa valjda nisam fulala 🙊
Ja se bas dvoumim izmedju lynx i bee, a i cam su mi super 😂
Pozz curke 😊
Jana čestitkee 👰🤵 nadam se da je sve prošlo kako ste zamislili 😊
Mišić hahaha hvala na utjesi 🐷 kako je tebi, jel prošao onaj ružni pritisak?
Mimica dobro došlaa, nikad nije kasno za nove jesenske bebe! 🤗 Znaš li spol? 😊
Eto i nas s pregleda, bebač se super razvija, skoro je utrostručio kilažu od zadnjeg pregleda 🐷 i dalje je 1 tjedan veći po uzv, sve što je pogledala je kako treba biti i školski 😊 kod mene gljivični iscjedak i dalje, al cerviks zatvoren i super, radila mi je briseve pa ćemo vidit po nalazima što dalje.
Sanjarka možeš upisat malog Jakova na listu i sljedeći pregled 23.6. 😚
E da, stavit ću vam sliku, doktorica je umirala od smijeha jer ne možeš faliti da je muškić, kaže da se toliko hvali, vidit ćete na slici 😂 i cijelo vrijeme se na pregledu igrao s pupčanom vrpcom 😁
https://ibb.co/z4jkm20
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Pozdrav curke 😊 citam vas od samog početka ali nikako da se javim, imam dojam da bi se ubacila ko padobranac u ekipu pa uvijek nekako odustanem na kraju,ali eto ohrabrila sam se 😅 nadam se da me primate u ekipu 😊 dakle, 20+1tt, cekamo deckica, prva trudnoca, Zagreb, +5kg sam 😱 jesam uspjela sve pohvatati? Termin je 4.10.ali morat cu na raniji porod uzrokovan kolestazom, posteljica straga i osjecam bebu vec neka 3tjedna, nisu jos pravi udarci,vise ko plivanje i buckanje ali znam da je to on :) eto,sasvim dovoljno za prvi post :D cestitam svima na urednim trudnocama i nadam se da cu se uspjet uklopit i stvoriti neka nova poznanstva 🥰
Dobrodošla u veselu grupicu 😊 Jesu ti rekli u kojem tjednu će te inducirati?
Cekat cemo do 36 najranije, a nadamo se da cemo uspjet i bar tjedan dana duze :D tehnički bi trebala vjerojatno u ljetne bebe,jer nekako pretp da necemo docekat kalendarsku jesen, ali vas pratim od početka pa sam se ubacila 😅
Sto se tice kolica mi smo uzeli od seke Peg peregoo i super mi je sto je stvarno jednostavno s njima baratat, i nisu uopce teska iako mi na prvu djeluju glomazno
Pozz curke 😊
Eto i nas s pregleda, bebač se super razvija, skoro je utrostručio kilažu od zadnjeg pregleda 🐷 i dalje je 1 tjedan veći po uzv, sve što je pogledala je kako treba biti i školski 😊 kod mene gljivični iscjedak i dalje, al cerviks zatvoren i super, radila mi je briseve pa ćemo vidit po nalazima što dalje.
E da, stavit ću vam sliku, doktorica je umirala od smijeha jer ne možeš faliti da je muškić, kaže da se toliko hvali, vidit ćete na slici 😂 i cijelo vrijeme se na pregledu igrao s pupčanom vrpcom 😁
I nas ce se zvati Jakov 🥰🥰 i imam identičnu sliku di je pimpac na izvolte 😅😅 cestitam na super pregledu,mene uvijek bude strah da nekaj ne valja,iako sam radila anomalyy scan i rekli su da je sve super ali doza straha uvijek postoji 😅
Pozz curke 😊
I nas ce se zvati Jakov 🥰🥰 i imam identičnu sliku di je pimpac na izvolte 😅😅 cestitam na super pregledu,mene uvijek bude strah da nekaj ne valja,iako sam radila anomalyy scan i rekli su da je sve super ali doza straha uvijek postoji 😅
Joooj dupli Jakovi, preslatko 👶👶
Skroz te razumijem, tako je i meni prije svakog pregleda, danas je bio kao anomaly scan pa mi je sad malo lakše, al isto znam da će mi tamo 20.6. opet krenit trema 😅 sad je ovo najbolji period, svježe nakon dobrog pregleda 😄
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Pozz curke 😊
Joooj dupli Jakovi, preslatko 👶👶
Skroz te razumijem, tako je i meni prije svakog pregleda, danas je bio kao anomaly scan pa mi je sad malo lakše, al isto znam da će mi tamo 20.6. opet krenit trema 😅 sad je ovo najbolji period, svježe nakon dobrog pregleda 😄
Ma ja nemam trenutno tih problema,jer sam svako malo po bolnici pa ispadne u principu da ga gledaju svaki 7-10dana,pa sam odma mirnija,barem neka dobra strana bolnice 😅al isto strepi cim legnem na stol i onda ona njihova tisina dok gledaju bebu a nitko nis ne govori, dobijem slom živaca momentalno,odma mi reci srceko kuca da mogu dalje mirno lezat 😂 nadam se da ces bit mirna bar do 1.6,onda je vec okej lagano panicarit 😅
Pozz curke 😊
Hahah i moj se hvalio tako, raširio noge odmah da se vidi sve. Izgleda muški ponos od malena 😂😂🤣🤣
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Čestitam svima na super pregledima 🥰🥰🥰 dečkići i dalje vode 😀
Meni trbuh zadnjih par dana baš rapidno raste 😀 svaki put se šokiram na ogledalu haha, imam osjećaj da se i širim dosta u bokovima ali se po kilaži baš i ne vidi puno pa neznam,sada sam na oko +2 kg 😀
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Madamel ja sam naručila sa stranice PatPat početkom petog mjeseca, još uvijek nije stiglo, trebalo bi valjda ovih dana pa ćemo vidjeti kakve je kvalitete. Naručila sam pidzamicu, komplet rukavica i kapa, čarapice, dva kompletića i sebi tajice, mislim d je to to od narudžbe. U četvrtak imam pregled pa sam mislila počet s narudžbom sitnica, ono kadica, pa grickalice i to za higijenu, dudice itd. Ići ću ovih dana prošetat do Aktiona da vidim šta ima jer su mi preslatki oni njihovi ručnici što idu na glavu a ultra su jeftini, i imaju slatkih dekica🥰😍
A što se tiče strija ja koristim bio oil pa se mackam s tim scuda, a po guzi sam imala uvijek strije (još od puberteta) samo se sad malo više vide.
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Cure, sad sam naišla da su od 20.-25.05. Dani beba i mama u Babylandu u Westgate shopping city-u u Zg.
Bit će neka promocija i popusti na određene brendove. Pa eto ako kome koristi info ☺☺
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji