Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavabosanka
    17. Svibanj 2021. 21:27

CarpeDiem.

Pozdrav svima cure. Dobrodoslica novim curama, i čestitke na svim urednim pregledima koje nisam iskomentirala do sada ♥️
    Što se mene tiče dobro sam, uživam sa svojima na odmoru, čitam vas ali nisam imala vremena da pišem. U ponedjeljak bih trebala nazad za De. Kćerkica i ja smo se pozelile tate.🙈
    Cure koje ste se javile da živite u De, blizu sam vas. Vi koje ste se do sada javile sve ste u BW mojoj pokrajini, a ja sam u Villingen-Scweningen. Često dodjem na jezero, u Heilbronnu muž ima rodbine… ako budete organizirale druženje javite se.

Ja se baš pitala gdje si jer ti se nikako još nisam javila jer mi je bila totalna gužva, pa me nije nigdje bilo. 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Lorre
    17. Svibanj 2021. 22:01

Missy88

Jackie27Cure, kako ide naručivanje i plaćanje s AliExpressa? Odakle stiže roba uopće?

Vidjela sam i ja neki dan je jedna od vas stavila ruksak, baš dobro izgleda. Ali nikad nisam naručivala s Alija pa me malo strah 😏😏

Ja sam narucila izdajalicu, stigla je vec, cure ju tu preporucile i na fejsu u nekim grupama. Elektricna, dupla, 140 kn 😁 Ako nece trebati ok, ako hoce, ove kod nas su bas skupe.
    Ruksak sam i ja narucila. Stize ti iz Kine, za dosta stvari mozes birati od kud se salje. Inace izvan EU ako je iznad 160kn se placa jos dodatno pdv. Ako je skuplje gledaj da se moze slati iz Poljske, Spanjolske.. ima vise opcija. Doduše nikad ni nisam nesto skuplje s Alija narucivala pa ne znam kako prolaze carinu takve stvari i gledaju li bas svaki paket. Do 160 kn ne moras ni razmisljati :)
    Leah hvala!
    Kiky super 🥰

Može pliz link za izdajalicu? Hvalaaa 🥰

Baby N 💙

• Lockica
    17. Svibanj 2021. 22:19

Divni su vam trbuscici ♡♡ Sve vas pratim ali manje pisem ovih dana praznici bili i stalno neka frka trka..Drago mi je da ima tako puno lijepih vjesti i da ste sve dobro ♡

Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤

Tratinčica12
    17. Svibanj 2021. 23:07

Jana25

Jackie27

Jana25

Evo Jane, ko pita za Janu 😁😁 Sanjarka moja ❤🥰
    Udala sam se u subotu🥳🥳🙂 nisam jednostavno stigla uzet mob u ruke! 🤯
    Drago mi je da nema tuznih vijesti i da vam trbuscici divno rastu 🥰❤😍
    Ja sutra u 19 i 15 idem samo na kratak pregled sto se tice onih pijelonija. Nadam se da ce sve biti okej 🥰
    Sad cu vas vise moc pratit, i vise cemo se druziti 🙂🙂
    Pusa svima, divne ste ❤

Aaaa prekrasno! 😍😍😍 čestitke na vjenčanju 🙈🥂❤
    Baš sam se pitala ovih dana di si. Prije si bila aktivna, odjednom ništa ☺☺

Da! Bila sam kod kuce, u Osijeku jel,
    I sjetila sam te se, al nkaam uspjela uzet mob i pitat za kavu 😫
    Al bila si mi u mislima 🥰

Aa super ☺ baš sam kontala da si spominjala dolaziti sredinom 4.mj. 
    Sad već sredina 5.mj i ništa 😃 ma neka si riješila svadbu, vjerujem da je sad veliki posao obavljen i prošao stres i briga. Razumijem da nisi imala vremena. Znam kako je meni bilo olakšanje kad je sve prošlo u 9/2020. ☺
    -
    Sljedeći put kad dođeš, obavezno se javi ☕☺☺❤

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Missy88
    18. Svibanj 2021. 07:00

Jackie27

Missy88

Jackie27Cure, kako ide naručivanje i plaćanje s AliExpressa? Odakle stiže roba uopće?

Vidjela sam i ja neki dan je jedna od vas stavila ruksak, baš dobro izgleda. Ali nikad nisam naručivala s Alija pa me malo strah 😏😏

Ja sam narucila izdajalicu, stigla je vec, cure ju tu preporucile i na fejsu u nekim grupama. Elektricna, dupla, 140 kn 😁 Ako nece trebati ok, ako hoce, ove kod nas su bas skupe.
    Ruksak sam i ja narucila. Stize ti iz Kine, za dosta stvari mozes birati od kud se salje. Inace izvan EU ako je iznad 160kn se placa jos dodatno pdv. Ako je skuplje gledaj da se moze slati iz Poljske, Spanjolske.. ima vise opcija. Doduše nikad ni nisam nesto skuplje s Alija narucivala pa ne znam kako prolaze carinu takve stvari i gledaju li bas svaki paket. Do 160 kn ne moras ni razmisljati :)
    Leah hvala!
    Kiky super 🥰

Hvalaa ☺ i ja sam škicala taj ruksak. Al nekako odavno nemam povjerenje u te stranice, iako bez razloga 😂 jer nisam ni naručivala.
    Kako znati jel ti šalje neki seller ili direkt AliExpress? Negdi sam pročitala kao da je bolje da šalje Ali….

Mialim da sve salju neki selleri, tko vec ima u ponudi. Imas za svaki proizvod komentare i recenzije pa vidis odmah kako su ljudi zadovoljni, fotke... Meni je dosad stvarno doslo sve ok sto sam narucivala, ali nisu to bile neke skupe stvari 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    18. Svibanj 2021. 07:03

Lorre

Može pliz link za izdajalicu? Hvalaaa 🥰

HRK 110.18  46%OFF | Double Electric Breast Pump USB Electric Breast Pump With Baby Milk Bottle Cold Heat Pad BPA free Powerful Breast Pumps

https://a.aliexpress.com/_mO75sED

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    18. Svibanj 2021. 07:05

HRK 123.61  10%OFF | USB Fashion Baby Bag Stroller Diaper Bag Waterproof Baby Bags For Mom Backpack For Mom and Daddy diapers lequeen with usb

https://a.aliexpress.com/_m0WhVup
    Uzela taj ruksak i jos onaj jastuk za kadicu
    HRK 37.86  44%OFF | Baby Shower Bath Tub Pad Non-Slip Bathtub Seat Support Mat Newborn Safety Security Bath Support Cushion Foldable Soft Pillow

https://a.aliexpress.com/_mqSuaIh

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

ivkica
    18. Svibanj 2021. 07:07

Jutro trudnice. Ja sam baš užasno spavala. Grčevi me probudili u desnom dijelu trbuha. Da li koja od vas tako zna imati? Zaboravila sam pitati jučer da li pije koja magnezij od vas

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Mateja32
    18. Svibanj 2021. 07:41

Jutro ivkica nekad i meni zna tako, ovisno o položaju spavanja. Ne pijem cisti magnezij, ali donat mg meni je spas za sve. 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Leah
    18. Svibanj 2021. 07:50

Jutro svima ❤
    Jana cestitam vam!
    Ivkicq ja kad pijrm tu i tamo sumeci magnezij, znaju me muciti grcevi u listovima i dlanovima..
    Netko je pitao za jastuk- gnjezdo, ja sam dobila preporuku za fb stranicu MEMO - imaju povoljne jastuke i tvrdje madrace od ostalih. Isto sam nasla na fb stranicu Andreja marame za dojenje - zena sama sije po mjeri cuda, ja konkretno od nje planiram uzeti podlozak za kolica za sportski dio. I dobila sam preporuku za koala jastuk za prvih 12 mjeseci, protiv zalezanosti glavice. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.