Meni su isto na anomaly scanu rekli da je posteljica straga. 🙂
Mi smo upravo naručili ruksak, ocjeđivač za bočice ako zatreba i mobil za krevetić. Mama je od šogorice preuzela robicu i ostale stvari pa ću to danas pregledati da vidim što treba još dokupiti. Nećak se rodio kao velika beba pa ima puno stvari koje nisu nikada nošene.
Gdje ste naručili ruksak? Tražim svuda al cijena je po 400 kn
Na Aliexpressu cca 150 kn. Pitala sam ovdje ima li tko iskustva s tim ruksacima pa sam pročitala samo pozitivno iii naručila. 🙂
'21. 💙
'24. 💛
Bok zenice trudnice 😍 nisam bila aktivna neko vrijeme,propustila stranica i stranica 🥴
Nadam se da ste sve dobro i da se bolje osjećate kako ste zakoračile u drugo tromjesečje 😇
Ja sam si za svoj mir kupila baby watcher da ne jurim doktoru na svaki los feeling 🙊 nemojte mislit da sam luda,malko i jesam 🙊
Kolica sam kupila,Bugaboo..išla sam jučer u potragu za autosjedalicom,odlučila sam se za Cybex aton b i-size isključivo zbog veličine i fakat nije teška.
Čekam samo onu žutu srijedu da ju piknem na popustu 😇
Jel koja od vas gledala kupiti onaj jastuk s instagrama baby angel wings?
Posto je kod mene čista jesenska,gotovo zimska beba kontam koristiti ću,ali fakat nije jeftino i nemam predodžbu koliko bi beba dugo mogla biti unutra? 🤷♀️
Prijateljica ima taj jastuk, oko 100€ ga je platila, jednom uslikala bebu u tome i to je to. Nije nikad lezala beba u njemu..
Haj cure. Netko je pitao za polozaj posteljice - meni je rekla privatnica da je straga, ali je nazalost na uscu, pa trebam pratiti i kao bilo bi dobro izostaviti sexic🤨. Onda sam pak isla k svojoj socijalno dr.koja je rekla da je to normalan nalaz i da se posteljica povlaci do cc 28,32.tjedna prema gore i da se onda tek postavlja dijagnoza ako ostanena uscu. Nadam se da cese moja povlaciti prema gore😅.
Ja sam s kilama katastrofa, bilo je sve super do prije 3 tj (bila na +3) i sad se zaredalo 3 rođendana i rostilja, nisam se prejedala, nego onak, kao i inace kada nisam bila trudna, ali eto me sada na +5kg🥴. Znaci za mene totalna zabrana mesa s rostilja i bilo kakvih torti i slastica, uopce...sve mi se smrda, napuhnuta sam 4,5 dana poslije i odmah par kg gore i nejde nazad, znaci nije voda. Uzas. Razmisljam posjetiti nutricionista da mi izradi plan prehrane, jer ovako nije dobro :/ Da ne govorim da brojim kalorije, vjezbam i idem na jednosatno hodanje barem svaki drugi dan, ali ocito nesto krivo radim🙃.
Pitanjce - jel pijete kavu?🙂
Meni su isto na anomaly scanu rekli da je posteljica straga. 🙂
Mi smo upravo naručili ruksak, ocjeđivač za bočice ako zatreba i mobil za krevetić. Mama je od šogorice preuzela robicu i ostale stvari pa ću to danas pregledati da vidim što treba još dokupiti. Nećak se rodio kao velika beba pa ima puno stvari koje nisu nikada nošene.
Gdje ste naručili ruksak? Tražim svuda al cijena je po 400 kn
Na Aliexpressu cca 150 kn. Pitala sam ovdje ima li tko iskustva s tim ruksacima pa sam pročitala samo pozitivno iii naručila. 🙂
Cure, kako ide naručivanje i plaćanje s AliExpressa? Odakle stiže roba uopće?
Vidjela sam i ja neki dan je jedna od vas stavila ruksak, baš dobro izgleda. Ali nikad nisam naručivala s Alija pa me malo strah 😏😏
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Haj cure. Netko je pitao za polozaj posteljice - meni je rekla privatnica da je straga, ali je nazalost na uscu, pa trebam pratiti i kao bilo bi dobro izostaviti sexic🤨. Onda sam pak isla k svojoj socijalno dr.koja je rekla da je to normalan nalaz i da se posteljica povlaci do cc 28,32.tjedna prema gore i da se onda tek postavlja dijagnoza ako ostanena uscu. Nadam se da cese moja povlaciti prema gore😅.
Ja sam s kilama katastrofa, bilo je sve super do prije 3 tj (bila na +3) i sad se zaredalo 3 rođendana i rostilja, nisam se prejedala, nego onak, kao i inace kada nisam bila trudna, ali eto me sada na +5kg🥴. Znaci za mene totalna zabrana mesa s rostilja i bilo kakvih torti i slastica, uopce…sve mi se smrda, napuhnuta sam 4,5 dana poslije i odmah par kg gore i nejde nazad, znaci nije voda. Uzas. Razmisljam posjetiti nutricionista da mi izradi plan prehrane, jer ovako nije dobro :/ Da ne govorim da brojim kalorije, vjezbam i idem na jednosatno hodanje barem svaki drugi dan, ali ocito nesto krivo radim🙃.
Pitanjce - jel pijete kavu?🙂
Ma samo jesti umjereno i raznoliko, to je ključ ☺
Sami izbalansirajte prehranu, ne treba vam nutricionist. Hrpa savjeta ima na netu ako ništa 😀
-
Kavu pijem jednu ujutro, tursku s mlijekom. I popodne 3u1. Tu popodne ne popijem svaki dan jer mi se ne pije toliko. ☕☺
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Sunce7..da to sve djeluje ko teška šminka..šteta,dobro mi izgleda 😅
A nuna ona ležaljka demi grow? Ima tko s time iskustva?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Vidjela sam i ja neki dan je jedna od vas stavila ruksak, baš dobro izgleda. Ali nikad nisam naručivala s Alija pa me malo strah 😏😏
Ja sam narucila izdajalicu, stigla je vec, cure ju tu preporucile i na fejsu u nekim grupama. Elektricna, dupla, 140 kn 😁 Ako nece trebati ok, ako hoce, ove kod nas su bas skupe.
Ruksak sam i ja narucila. Stize ti iz Kine, za dosta stvari mozes birati od kud se salje. Inace izvan EU ako je iznad 160kn se placa jos dodatno pdv. Ako je skuplje gledaj da se moze slati iz Poljske, Spanjolske.. ima vise opcija. Doduše nikad ni nisam nesto skuplje s Alija narucivala pa ne znam kako prolaze carinu takve stvari i gledaju li bas svaki paket. Do 160 kn ne moras ni razmisljati :)
Leah hvala!
Kiky super 🥰
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Pozdrav svima cure. Dobrodoslica novim curama, i čestitke na svim urednim pregledima koje nisam iskomentirala do sada ♥️
Što se mene tiče dobro sam, uživam sa svojima na odmoru, čitam vas ali nisam imala vremena da pišem. U ponedjeljak bih trebala nazad za De. Kćerkica i ja smo se pozelile tate.🙈
Cure koje ste se javile da živite u De, blizu sam vas. Vi koje ste se do sada javile sve ste u BW mojoj pokrajini, a ja sam u Villingen-Scweningen. Često dodjem na jezero, u Heilbronnu muž ima rodbine... ako budete organizirale druženje javite se.
Sortiraj odgovore
Najstariji